Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یك متخصص هندی تبار در آمریكا و دستیاران وی در آزمایش جدیدی متوجه شده اند كه عصاره هسته انگور سلولهای سرطانی سر و گردن را نابود می سازد و در عین حال به سلول های سالم آسیبی وارد نمی كند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، آمارها نشان می دهد كه نزدیك به ۱۲ هزار نفر در سال جاری میلادی در آمریكا بر اثر این سرطان جان خود را از دست خواهند داد و تعداد مبتلایان به این بیماری نیز از نیم میلیون نفر در سراسر دنیا فراتر خواهد رفت. راجش آگاروال متخصص مركز سرطان دانشگاه كلورادوی امریكا و استاد دانشكده علوم داروسازی «اسكاگز» در این مطالعه تایید كرد كه تاثیر عصاره هسته انگور در این زمینه شگفت انگیز و قابل ملاحظه است. سایت اینترنتی ارگانیك در گزارشی در این باره آورده است؛ به گفته آگاروال وقتی شرایط به گونه ای باشد كه سلولهای سرطانی نتوانند در آن شرایط به رشد سریع خود ادامه دهند، بدون شك نابود می شوند. ظاهرا عصاره هسته انگور این شرایط را برای سلولهای سرطانی ایجاد می كند و رشد آنها را متوقف می سازد. در واقع نكته جالب توجه این است كه عصاره هسته انگور نه تنها مولكول وراثتی موجود در سلولهای سرطانی را تخریب می كند بلكه مسیرهای امكان ترمیم شدن این مولكول را مسدود می نماید. در عین حال درآزمایشات روی موش ها معلوم شد كه این عصاره هیچ تاثیر سمی بر روی سلولها و سایر بافت های سالم بدن ندارد. در این گزارش همچنین آمده است: عصاره هسته انگور از فشردن و تصفیه هسته انگور تازه تهیه می شود. عصاره هسته انگور غنی از ماده ای بسیار مفید موسوم به پروآنتی سیانین یا pco است. پروآنتی سیانین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند جلوی تخریب های سلولی در اثر فعالیت مولكول های رادیکال آزاد را بگیرد و بافت های پیوندی را تعمیر و تقویت کرده و به فعالیت آنزیم ها کمک نماید. در واقع پروآنتی سیانین نوعی بیوفلاوونوئید و یك تركیب طبیعی گیاهی است و در تقویت بافت های زنده نقش مهمی ایفا می كند. این تركیب فواید بسیاری دارد كه شامل افزایش استحکام رگ ها که مانع از بروز سکته و بیماری های قلبی می شود و از عوارضی مثل کبودی، تورم ناشی از ضربه یا تصادف، واریس، ورم پاها و مشکلات عروق چشمی جلوگیری می کند، بالا بردن سطح ایمنی بدن، بهبود قدرت بینایی چشم، بهبود گردش خون محیطی، كاهش واكنش های آلرژیک بدن، كند كردن فرایند پیری و شاداب نگه داشتن پوست هستند. در عین حال با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش می یابد و فشار خون نیز کمتر می شود. جزئیات این بررسی در مجله «كارسینوژنسیز» منتشر شده است. ایسنا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده