Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۰ پزشكان استرالیایی در یك آزمایش جدید دریافته اند نوشیدن هشت فنجان چای در روز فشار خون را پایین می آورد و از بروز بیماری قلبی جلوگیری می كند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، متخصصان علوم پزشكی دانشگاه استرالیایی غربی به گروهی از داوطلبان كه فشار خون طبیعی و بالا داشتند، چای سیاه دادند. این افراد از طریق نوشیدن چای ۴۲۹ میلی گرم پلی فنول شیمیایی گیاهی كه معادل هشت و نیم فنجان چای در روز است، دریافت كردند. به گروه دیگری از این داوطلبان نیز یك دارونما با طعم چای داده شد. به نوشته روزنامه تلگراف، پس از ۶ ماه فشار خون گروهی كه چای نوشیده بودند، دو تا سه mmHg كاهش پیدا كرد. پزشكان از این آزمایش نتیجه گرفتند نوشیدن چای سیاه می تواند فشار خون بالا را تا ۱۰ درصد و خطر بیماری قلبی را بین ۷ تا ۱۰ درصد پایین بیاورد. دكتر جوناتان هوگسان كه نتایج مطالعات اخیر را در مجله آرشیو طب داخلی منتشر كرده تاكید كرد مصرف دائمی چای سیاه هم در افرادی كه فشار خون عادی دارند و هم در بیماران مبتلا به فشار خون بالا موجب كاهش فشار خون می شود. ایسنا 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۰ آخر ما نفمیدیم... چای بخوریم... نخوریم.... خوبه... بده.... 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: آخر ما نفمیدیم... چای بخوریم... نخوریم.... خوبه... بده.... خب چای بالاخره گیاهیه. خوبی های خودش رو داره. در صورت افراط هم بدی هاش... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده