viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ۱) چرا خدا مردها را آفرید؟ 1 ) هدف خاصی نبود 2) گِل اضافه مونده بود 3) نسخه آزمایشی بود 4) اصلا کار خدا نبود 2) چرا خدا مردها را از روی زمین برنمی دارد؟ 1)از نظر خدا مردها وجود خارجی ندارند. 2)مگه ما روی زمین مرد هم داریم 3) وجود اینگونه از درندگان برای موازنه جمعیت روی زمین ضروری به نظر میرسد ۴) حالا چه عجله ایه؟ 3) اگه خدا مردها را نمی آفرید چی می آفرید؟ (1 چیز خاصی نمی آفرید 2) پیراشکی 3) خروس دریایی 4) فضای خالی 4) اگر جمعیت مردها منقرض شود چه می شود؟ 1) مگه قراره اتفاقی بیافته 2) خارشتر کویر لوت که آفت نداره 3) اکوسیستم به شرایط بدون انگل برمی گردد 4) یه هیولا کمتر دنیا قشنگتر 5) چه وقت مردها عاشق می شوند؟ 1) چه وقت مردها عاشق نمی شوند! 2) هر وقت مامانشون بگه (3 چون یکدفعه می شوند خودشان هم نمی دانند که کی می شوند 4) یک روز از همین روزا ! 6) مردها چه وقت عشق قبلی خود را فراموش می کنند؟ 1) در همون وقتی که عشق جدید خود را کشف می کنند 2) جدید و قدیم نداره فقط بازیگر نقش زن عوض میشه .(قانون 4 نیوتن) 3) بستگی تام و تمام به میزان تستسترون دارد. 4) رابطه مستقیم با نظر مادر بزرگ کودک فهیم دارد. 7) مردها در مقوله ایجاد یک رابطه عشقی جدید در حکم چه چیزی هستند؟ ۱) فنر با ثابت بالا 2) پارچه استرچ 3) یک نوع ماده الاستیک با ساختار ناشناخته 4) کش تیرو کمان ۸) مردها معمولا هر چند مدت یکبار عاشق می شوند؟ 1) هر شب 2) هر وقت که خدا بخواد 3) هر وقت تستسترون بگه 4) سایکل تایم خاصی ندارند 9) مردها وقتی تصمیم به ازدواج می گیرند چه کار می کنن؟ 1) اون موقع نمی تونن کار خاصی بکنن! 2) تمام تلاششون رو می کنن که بتونن 1 کاری بکنن! 3) به مامانشون می گن که 1 کاری بکنه چون دیگه وقتشه که اونا رسما خیلی کارا بکنن! (4 می رن کلاس آمادگی جسمانی!! 10) وقتی مردها تصمیم می گیرن ازدواج کنن چی می گن؟ 1) چیزی نمی گن چون وقت عمله 2) وقت نمی کنن چیزی بگن 3) اولش چیزی برا گفتن ندارن ولی بعد که خرشون از پل گذشت نطقشون باز میشه ۴) در این برهه از تاریخ طبیعی هیچ کس نمی فهمه که اونا چی می گن ۱۱) مردها چطور زن زندگی شون رو می گیرن؟ 1) با دست 2) با تور 3) با چنگول 4) با زبون ۱۲) معیار مردها برای انتخاب همسر چیه؟ ۱) هر که پیش آمد خوش آمد 2) به روش جستجوی ترتیبی در لیست سیاه 3) ده بیست سی چهل ۴) به قول مادر بزرگ پسر بچه نفهم دختر مثل پارچه می مونه هر روز 1 مدل بهترش میاد، وامیستن بهترش بیاد . پ.ن: امیدوارم کسی به دل نگیره. فقط واسه عوض شدن جو و حال و هواست 18 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ چرا من نوشته هارو تو همو قاطی میبینم؟؟؟ اصلا نمیشه بخونم چیه! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ با اینکه قبلا خوانده بودیم ولی باز هم بسی کیفور شدیم :smiley (18): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ حیف که پسرا حوصله ندارن ازین شعرا درباره خانما بسرایند، وگر نه چی میشد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ حیف که پسرا حوصله ندارن ازین شعرا درباره خانما بسرایند، وگر نه چی میشد اخه زن ها هم ارزش سرایند شعر رو دارند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ اخه زن ها هم ارزش سرایند شعر رو دارند فک کنم نود درصد اشعار برای خانومها سروده شده!!!!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ الان بخندیم؟ گریه کنیم؟ چکار کنیم ؟:ws52: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ اخه زن ها هم ارزش سرایند شعر رو دارند یه کلیپ بود اونوقتا تو اکثر گوشیا بود .... یکی با گیتار زده بود خونده بود : بیا بیا ملوسم، میخوام تو رو ببوسم لبات مثال قنده، هرچی میگی قشنگه قربون اون چشم سیات میشم میشم خاطرخواه قدو بالات میشم میشم به دام تو اسیرم همین روزا می میرم به دام تو اسیرم همین روزا می میرم لالالا لالا لالا لالا لالالالا ............. اون صورت آبله روت چه خوشگل و چه خوش اداست نمیشه اصلا تو رو دید موهات که از سرت جداست ابروهای پاچه بزیت چشمای ریز و خروسیت تنگ غروب تو تاریکی دل آدم رو می ریزی دست بزرگ و پشمالوت شبیه دستای خره کبوتر سپید عشق من و تو یه عنتره لالالا لالا لالا لالا لالالالا ............. بیا بیا عیالم ، دارم بالا میارم لبات مثال قنده، هرچی میگی جفنگه قربون اون چشم چپت میشم میشم خاطرخواه پای کجت میشم میشم به دام تو اسیرم نگات کنم میمیرم به دام تو اسیرم نگات کنم میمیرم لالالا لالا لالا لالا لالالالا ............. لالالا لالا لالا لالا لالالالا ............. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ فک کنم نود درصد اشعار برای خانومها سروده شده!!!!! عزیزم شما کی از تو اوتاقت اومدی بیرون بدو برو تو اتاقت:vahidrk: درضمن امارت هم مدل احمدی نژآدی نده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم شما کی از تو اوتاقت اومدی بیرونبدو برو تو اتاقت:vahidrk:درضمن امارت هم مدل احمدی نژآدی نده :hapydancsmil:عزیزم جدی گفتم حالا درصد که نمیشه داد... ولی میتونم بگم اکثر اشعار برای خانومها سروده شده! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم جدی گفتم حالا درصد که نمیشه داد... ولی میتونم بگم اکثر اشعار برای خانومها سروده شده! اگر شما به سوسن خانوم و امثال هم میگین شعر حرف شما درسته عزیزم ولی خدایی چند تا شعر درست درمون خونده شده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ => امروز این خظر از بیخ گوشم گذشت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ اگر شما به سوسن خانوم و امثال هم میگین شعر حرف شما درسته عزیزم ولی خدایی چند تا شعر درست درمون خونده شدهمن گفتم شعر نگفتم ترانه!!!!!!!!!!!! که البته ترانه هم زیاده در این مورد.... سوسن خانوم؟؟؟ من جدی دارم میگم!!! خوب دیگه اینجوریه دیگه.... لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم جدی گفتم حالا درصد که نمیشه داد... ولی میتونم بگم اکثر اشعار برای خانومها سروده شده! عزیزم معشوقه های شعرای قدیم اکثرا مرد بودن. (استادمون گفت) لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی چسبید ... خب حالا شوخی بود چرا جدی میگیرن آقایون... لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ۱) چرا خدا مردها را آفرید؟1 ) هدف خاصی نبود 2) گِل اضافه مونده بود 3) نسخه آزمایشی بود 4) اصلا کار خدا نبود بقیه شو نمیدونم اما این مورد مطمئن مال خانومها بوده چون اول آدم بوجود اومده بعد حوا مخصوصا مطمئنم پاسخ قرمز رنگ کاملا در مورد خانومها صدق میکنه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بقیه شو نمیدونم اما این مورد مطمئن مال خانومها بوده چون اول آدم بوجود اومده بعد حوا مخصوصا مطمئنم پاسخ قرمز رنگ کاملا در مورد خانومها صدق میکنه اونکه اول آدم بوده که خوب شاید باید یاد آوری کنم واسه خلق یه شاهکار همیشه اول یه چرک نویس لازمه دوم اینکه جنبه حقیقت رو داشته باشید دیگه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم معشوقه های شعرای قدیم اکثرا مرد بودن. (استادمون گفت)عزیزم استادتون مرد بود یا زن؟؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ۱) پ.ن: امیدوارم کسی به دل نگیره. فقط واسه عوض شدن جو و حال و هواست نهههههههههههه خیلی خوشحال میشیم وقتی تاپیک خواستگاری استارت میشه .. بزن بریم . ولی مورد اخیرش پر رو نباشه خوشمون نمیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده