poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ کار را با باز کردن عکس یک شیر آغاز می کنیم. قصد داریم آبی را که از یک شیر جاری شده است طراحی کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ابتدا با استفاده از ابزار pen یک مسیر آب درست می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک لایه جدید درست می کنیم و سپس بر روی مسیر لایه کنترل کلیک می کنیم تا مسیر را انتخاب کنیم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناحیه انتخابی را با رنگ سفید پر می کنیم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از منوی انتخاب modify>>contract را اجرا می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ناحیه انتخابی ۲ پیکسلی انتخاب می کنیم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناحیه انتخابی را مشکی می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ناحیه بسته دیگر مانند قبلی را بسازید و آن را با رنگ سفید و سپس سیاه پر کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از منوی ***** distort>>glass را انتخاب کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مانند چیزی که نشان داده شده است ، تنظیمات را اعمال کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه را دابلیکیت کنید و حالت رنگ را به color burn تغییر دهید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ابزار کدر کردن (blur) را از منوی اصلی ابزارها ، انتخاب کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هردو لایه آب را انتخاب کنید و سپس کنترل +E را فشار دهید تا آنها را یکی کنید . لایه ی یکی شده آب را کدر کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلید کنترل+U را فشار دهید تا پنجره hue/saturation را باز کنید و سپس تنظیمات زیر را اعمال کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی یه راه دیگه هم هست!!! استفاده از نرم افزار فلوئنت!!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مرسییه راه دیگه هم هست!!! استفاده از نرم افزار فلوئنت!!!! نرم افزار فلوئنت؟ ظاهراً واسه سیالات هستش درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ نرم افزار فلوئنت؟ ظاهراً واسه سیالات هستش درسته؟ دقیقا! کاملا تخصصی! میشه جریان آب رو از یه آبشار هم باهاش شبیه سازی کرد و حتی نیرو هاش رو هم حساب کرد!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا!کاملا تخصصی! میشه جریان آب رو از یه آبشار هم باهاش شبیه سازی کرد و حتی نیرو هاش رو هم حساب کرد!!! چه خوب! پس آموزشش رو بزارید ما هم یاد بگیریم ... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ چه خوب! پس آموزشش رو بزارید ما هم یاد بگیریم ... راستش خودم زیاد باهاش کار نکردم منتها دارم رو یه نرم افزار دیگه کار میکنم که جدیدا شنیدم با یه نرم افزار کمکی مجهز به تحلیل سیالات میشه (CFD: Computational Fluid Dynamics) که اسمش همون Catiaهست 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ راستش خودم زیاد باهاش کار نکردممنتها دارم رو یه نرم افزار دیگه کار میکنم که جدیدا شنیدم با یه نرم افزار کمکی مجهز به تحلیل سیالات میشه (CFD: Computational Fluid Dynamics) که اسمش همون Catiaهست بسیار عالی ... موفق باشید ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده