setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقه کشتی کج طناب کشی هم خوبه ها ولی یا شنا و بدمینتون و تکواندو(هرچند دیگه یادم رفته) موافقم 1 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقات شطرنج رو زياد برگزار كنيد تا همش مخ بتركونم بازي هاي انلاين ديگه هم همينطور 1 لینک به دیدگاه
aghdin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقات رزمی هم هست؟ چون رشته هایه رزمی زیاد هست میشه مسابقات آزاد گذاشت اگه باشه عالیه 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ آخه محمد تو خودت چطوری میخای ورزش کنی؟ داری میفتی؟ بگم اینجا چند دقیقه طول میکشه تا صبح از جات پاشی؟ تازه یه لقبم داری . اگه ت. بخای مسابقه بداری باید بگم چند سال بعدددددد/:ws3: 1 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان و مدیرا من با ورزش موافقم میشه بچه های هر شهر جمع شن و ورزش کنن بعد را افتادن میشه گهگاهی بچه های یه شهر به شهر دیگه هم برن و با بچه های اونجا ورزش کنن من میتونم برای فوتسال و والیبال سالن رو هماهنگ کنم (البته تو شهر خودماا:5c6ipag2mnshmsf5ju3) برا شنا و دوچرخه سواری هم که فقط هماهنگی بچه ها رو میخواد:vahidrk: من پایم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده