setiya 12665 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 مسابقه کشتی کج طناب کشی هم خوبه ها ولی یا شنا و بدمینتون و تکواندو(هرچند دیگه یادم رفته) موافقم 1
mustafa3 834 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 مسابقات شطرنج رو زياد برگزار كنيد تا همش مخ بتركونم بازي هاي انلاين ديگه هم همينطور 1
aghdin 17 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 مسابقات رزمی هم هست؟ چون رشته هایه رزمی زیاد هست میشه مسابقات آزاد گذاشت اگه باشه عالیه 1
Creative City 1017 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آخه محمد تو خودت چطوری میخای ورزش کنی؟ داری میفتی؟ بگم اینجا چند دقیقه طول میکشه تا صبح از جات پاشی؟ تازه یه لقبم داری . اگه ت. بخای مسابقه بداری باید بگم چند سال بعدددددد/:ws3: 1
B.Hadi 485 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلام به همه دوستان و مدیرا من با ورزش موافقم میشه بچه های هر شهر جمع شن و ورزش کنن بعد را افتادن میشه گهگاهی بچه های یه شهر به شهر دیگه هم برن و با بچه های اونجا ورزش کنن من میتونم برای فوتسال و والیبال سالن رو هماهنگ کنم (البته تو شهر خودماا:5c6ipag2mnshmsf5ju3) برا شنا و دوچرخه سواری هم که فقط هماهنگی بچه ها رو میخواد:vahidrk: من پایم! 2
ارسال های توصیه شده