عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی یه عکس ماکروگرافی نباید داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در کل خوب بود گفتي چه عكسي نمي دونم چه نوع عكسيه:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ماکروگرافی یعنی از یه سوژه از فاصله ی خیلی نزدیک عکس بگیری(یکم تمرین کنی میفهمی چه سوژه هایی مناسبند) :)))) 5 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ببيدنيد اين گله وقتي فتوشاپ مي شه چه قد قشنگ مي شه 5 لینک به دیدگاه
H.j.b 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نه خوب بود... فقط فلششو تو روز بايد خاموش كني 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ جالب بودن دوست عزیز منم جند بار خواستم از یه همیچین صحنه های (از برف) عکس بگیرم، ولی دوربین نداشتم بگیرم 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بودن دستت درد نکنه دلمو آب کردی من برف میخواااااام 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بودن دستت درد نکنه دلمو آب کردی من برف میخواااااام قابل شما رو نداشت قراره تو این چند روزه برف بیاد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ قشنگ بود منم دوربین دارم برف ندارم........... چرا آخه همه جا باید برف بیاد الا شهرماااااااا 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ قشنگ بودمنم دوربین دارم برف ندارم........... چرا آخه همه جا باید برف بیاد الا شهرماااااااا ایشالله شهر شما هم بیاد لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ بعضی از عکساتون دوحس رو منتقل میکرد قشنگ بودن مرسی 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ عکسهای قشنگ و باکیفیتی بودن احسنت 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ عکسهای قشنگ و باکیفیتی بودن احسنت ممنون لینک به دیدگاه
fuadim 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ منم بادوستمون موافقم کاش یه کم از دور میگرفتی:girl_angel: ولی باز عالی بود خیلی خوشم اومد واینکه بهت حسودیم شد که اینقدر باغچه خوشکلی تو کوچتون داری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده