Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع چهاردهمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " طنز " انتخاب شد... عکس طنز چیه ؟ هدفش چیه ؟ طنز در لغت به معنای « طعنه زدن » و « مسخره کردن » است. طنزپرداز با بزرگنمایی یک عیب یا نقیصه قصد دارد صاحب آن عیب را متوجه نکتهای کند. در واقع یکی از روشهای متوجه کردن دیگران به نکتههایی که از آن غافل ماندهاند، " طنز " می باشد. " ثبت لحظاتی در قالب طنز توسط عکاس و پیامد آن ایجاد خنده و انبساط در بیننده " یکی از اهداف عکاسی طنز می باشد .هدف هنرمند عکاس از عکاسی طنز مسخره کردن دیگران نیست. شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا روز جمعه 90/11/14 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز 31 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اگر موضوع جالبناکی پیدا کردم حتما میشرکتم به شرطی که به نفر آخر هم مدال بدی ها 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ موضوع جالبی بوود حتما شرکت میکنم! 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ چه موضوع خفنی ، قول نمیدم سوژه پیدا کنم ولی خیلی دوس دارم شرکت کنم ... همه سعیمو می کنم 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یکم سخت نیست ! موضوعش جالبه ولی کارما نیست 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دوست دارمممممممم..ولی وقت فکر کردن بهش رو هم ندارم متاسفانه.... 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ امیدوارم چیزی تو آرشیو پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی افسانه جون از قبل که چیزی ندارم امیدوارم سوژه جالب پیدا بشه موضوعش خیلی جذااااابه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر که استقبال شد. خب برنده مسابقه خودمم. مدال و امتیاز مبارکم باشه :hapydancsmil: این مسابقه حذف میشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این همه موضوع!!! خوب یه موضوع دیگه انتخاب کن!! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این همه موضوع!!!خوب یه موضوع دیگه انتخاب کن!! پانزدهمین مسابقه عکسبا دوربین شخصی - موضوع : حشرات/ حیوانات/ پرندگان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده