NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟ وای میچسبه بریم یه قدم بزنیم... خیابون ولیعصر که باشه که دیگه هیچیییییییی :hapydancsmil:تا م انقلاب پیاده بریم... این همه خوردیم یه قدمی بعدش بزنیم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟ بریم بیرووون...دلم پوسید با این اخر هفته های مزخرف تو این مملکت کوفت گرفته لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ عجب مسابقه تشخیص هویتی اومدم ببینم کار به کجا رسیدفکر کردم اشتباه اومدم شبستانه منم گشنم شد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ وای میچسبه بریم یه قدم بزنیم... خیابون ولیعصر که باشه که دیگه هیچیییییییی :hapydancsmil:تا م انقلاب پیاده بریم... این همه خوردیم یه قدمی بعدش بزنیم عـــــــــــه نگااااار توام قدم زدن تو خیابون ولیعصرو دوس داری؟؟؟؟ :aghosh: از بالا قل بخوری بیای پایین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بریم بیرووون...دلم پوسید با این اخر هفته های مزخرف تو این مملکت کوفت گرفته فروغ فروغ عـــــــــــه نگااااار توام قدم زدن تو خیابون ولیعصرو دوس داری؟؟؟؟ :aghosh: از بالا قل بخوری بیای پایین دوس میدارم شدیییییییییید :hapydancsmil: با هم قل بخوریم :hapydancsmil: :aghosh: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ برای چی اینقده اسپم میکنین؟ خو الان نتیجه چی شد؟ میشه حدسید یا نه؟ لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من حالا میحدسم، شایدم تموم شده باشه فعلا اولین حدسمو میگم نمیدونم چرا وقتی دیدمش فک کردم پیمانه پیمان دو هزارو خورده ای (peyman2133) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من حالا میحدسم، شایدم تموم شده باشه فعلا اولین حدسمو میگم نمیدونم چرا وقتی دیدمش فک کردم پیمانه پیمان دو هزارو خورده ای (peyman2133) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو هزارو خورده ای لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دو هزارو خورده ای حالا مسابقه چی شد؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ حالا مسابقه چی شد؟ :icon_razz: هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد از بس اسپم میکنید آدم نمیفهمه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ از بس اسپم میکنید آدم نمیفهمه نه دیگه ما اول میحدسیم وقتی معلوم شد کیه اسپم میکنیم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه دیگه ما اول میحدسیم وقتی معلوم شد کیه اسپم میکنیم نخیرماااااااا اون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نخیرماااااااااون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار الان اواسطه اوایل نیست که! روندو تغییر دادیم الان لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد کی گفته سعیده؟؟سعید کجاش بوره؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت چی میگه این دوغه:hapydancsmil: من واسه نهار میخورم... لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ الان اواسطه اوایل نیست که! روندو تغییر دادیم الان بیخود :w000: برید خونه هاتون لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ :4chsmu1:زهرا بیا دوست باشیم :(87):عصبانی نکن خودتو:there: کلا راهنمایی تو نباشه مسابقه مزه نداره که! خیلی هم خوبه راهنماییهات عدیدم:icon_pf (17): حالا ماه شدی ... زهرا بازم سوتی دادی:icon_pf (34): نه عزیزم ... سوتی ندادم .... خوب گمراهتون کردمااااااااااا مدال منو بدین برم واسه چی ملت رو اغوا میکنی؟ مداله چی؟ کشکه چی؟ دختره یا پسر دخترهههههههههههه ... برای چی اینقده اسپم میکنین؟ خو الان نتیجه چی شد؟ میشه حدسید یا نه؟ نخیرماااااااااون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار دوستان، ملت رو سرگردون نکنید .... مموشک جان ، شما به حدسات ادامه بده ... -------------------------- راهنمایی: هویت مجهول ، دختره ... لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان، ملت رو سرگردون نکنید .... مموشک جان ، شما به حدسات ادامه بده ... -------------------------- راهنمایی: هویت مجهول ، دختره ... یعنی دروخ گفت تموم شده؟ چقد بیتربیتن، باور کردم باشه بازم فک کنم میحدسم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده