Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بالاخره معلوم شد منم یا پسره یا نه؟ تویی دیگه بچگیات لنز میذاشتی
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 تویی دیگه بچگیات لنز میذاشتی : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا! باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا! ایول که فروغ نیست حواست بش هست...رفیق به تو میگن باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟ هی یه کاری کن من بت فحش بدم...ینی تنهایی پایین نره از گلوت
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟ اره الان میدوم میگیرم میام.. چیز دیگه نمیخوای؟ تا حاضر میشم فک کن چیز دیگه میخوایم بگو
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 ایول که فروغ نیست حواست بش هست...رفیق به تو میگن هی یه کاری کن من بت فحش بدم...ینی تنهایی پایین نره از گلوت بشکنه دست من ک نمک نداره گفتم نگار بره دوغ بگیره اومدی باقالی پلو بدم بهت دوغم باشه ینی %*&$#@&^%
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 اره الان میدوم میگیرم میام.. چیز دیگه نمیخوای؟ تا حاضر میشم فک کن چیز دیگه میخوایم بگو نه دیگه همه چی هست...فقط دوغ نبود
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بشکنه دست من ک نمک نداره گفتم نگار بره دوغ بگیره اومدی باقالی پلو بدم بهت دوغم باشه ینی %*&$#@&^% خو مجازیش رو میخوام چی کار؟؟ اون خط اخرت فوش بود؟؟
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 خو مجازیش رو میخوام چی کار؟؟ اون خط اخرت فوش بود؟؟ نه لاو ترکوندم...یه کم زیادی ترکیده باقالی پلو واسه دیروز بود...از یونی اومدم بیهوش شدم دیگه یه سره شام خوردم مامان زحمت کشید سهم ناهارمو امروز تو 2 وعده داد خوردم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 نه لاو ترکوندم...یه کم زیادی ترکیده باقالی پلو واسه دیروز بود...از یونی اومدم بیهوش شدم دیگه یه سره شام خوردم مامان زحمت کشید سهم ناهارمو امروز تو 2 وعده داد خوردم خیلی دلتم بخواد...غذای دیروز که هیچی هفته پیش هم باشه باید از خداتم باشه
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 نه دیگه همه چی هست...فقط دوغ نبود سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 خیلی دلتم بخواد...غذای دیروز که هیچی هفته پیش هم باشه باید از خداتم باشه ما کلا جمعه ها برنامه هفتگی داریم آنچه گذشت
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت خسته بودن خوابیدن نگه میداریم واسشون
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 خسته بودن خوابیدن نگه میداریم واسشون باشه پس بخوریم دیگه:hapydancsmil: فروغ بیا انقدر سپیدو دعوا نکن
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 ما کلا جمعه ها برنامه هفتگی داریم آنچه گذشت مام یه روزایی اینجوری میشه گاهی پنج شنبه ها اگه فقط خودمون باشیم...داداشم میگه آشپزخانه در هفته ای که گذشت
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 باشه پس بخوریم دیگه:hapydancsmil: فروغ بیا انقدر سپیدو دعوا نکن بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟
ارسال های توصیه شده