NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره معلوم شد منم یا پسره یا نه؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره معلوم شد منم یا پسره یا نه؟ تویی دیگه بچگیات لنز میذاشتی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تویی دیگه بچگیات لنز میذاشتی : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا! باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ : :biggrin: سپید امشب شام چی داریم؟ فروغ الان میاد شام میخوادا! ایول که فروغ نیست حواست بش هست...رفیق به تو میگن باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟ هی یه کاری کن من بت فحش بدم...ینی تنهایی پایین نره از گلوت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ باقالی پلو داریم میری دوغ بگیری بیای؟ اره الان میدوم میگیرم میام.. چیز دیگه نمیخوای؟ تا حاضر میشم فک کن چیز دیگه میخوایم بگو لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ایول که فروغ نیست حواست بش هست...رفیق به تو میگن هی یه کاری کن من بت فحش بدم...ینی تنهایی پایین نره از گلوت بشکنه دست من ک نمک نداره گفتم نگار بره دوغ بگیره اومدی باقالی پلو بدم بهت دوغم باشه ینی %*&$#@&^% لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اره الان میدوم میگیرم میام.. چیز دیگه نمیخوای؟ تا حاضر میشم فک کن چیز دیگه میخوایم بگو نه دیگه همه چی هست...فقط دوغ نبود لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بشکنه دست من ک نمک نداره گفتم نگار بره دوغ بگیره اومدی باقالی پلو بدم بهت دوغم باشه ینی %*&$#@&^% خو مجازیش رو میخوام چی کار؟؟ اون خط اخرت فوش بود؟؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خو مجازیش رو میخوام چی کار؟؟ اون خط اخرت فوش بود؟؟ نه لاو ترکوندم...یه کم زیادی ترکیده باقالی پلو واسه دیروز بود...از یونی اومدم بیهوش شدم دیگه یه سره شام خوردم مامان زحمت کشید سهم ناهارمو امروز تو 2 وعده داد خوردم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه لاو ترکوندم...یه کم زیادی ترکیده باقالی پلو واسه دیروز بود...از یونی اومدم بیهوش شدم دیگه یه سره شام خوردم مامان زحمت کشید سهم ناهارمو امروز تو 2 وعده داد خوردم خیلی دلتم بخواد...غذای دیروز که هیچی هفته پیش هم باشه باید از خداتم باشه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه دیگه همه چی هست...فقط دوغ نبود سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی دلتم بخواد...غذای دیروز که هیچی هفته پیش هم باشه باید از خداتم باشه ما کلا جمعه ها برنامه هفتگی داریم آنچه گذشت لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت خسته بودن خوابیدن نگه میداریم واسشون لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خسته بودن خوابیدن نگه میداریم واسشون باشه پس بخوریم دیگه:hapydancsmil: فروغ بیا انقدر سپیدو دعوا نکن لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ما کلا جمعه ها برنامه هفتگی داریم آنچه گذشت مام یه روزایی اینجوری میشه گاهی پنج شنبه ها اگه فقط خودمون باشیم...داداشم میگه آشپزخانه در هفته ای که گذشت لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ منم میام کمک شب خوب نیست سنگین بخوابید لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ باشه پس بخوریم دیگه:hapydancsmil: فروغ بیا انقدر سپیدو دعوا نکن بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده