NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خودت برو یکی یکی نقل قول بگیر نگار شاهکاره یکیو همه دیده باشن بعد تشخیص هویتش 40 صفحه بره جلو با چند تا حدس درست باور کن میخواستم الان برم بگیرم.. انقده دوس دارم نقل قولهای زهرا رو! سپید خودت بلا بودی وگرنه تشخیصهای قبلی خودشون تابلو میکردن هیشکی قآطع تو رو حدس نزد همینجوری میگفتن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خداییش نفهمیدین یا این بارم مث اون بار که فروغ بود ظرفیت خرج کردین نگفتین؟ به قول سپید من خیلی بهتون افتخار میکنم:ws28: منو کتی فهمیدیم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ جازه، مدال هرچی میدین زود بدین کار دارم عکس اولی خیلی شبیهت بود ولی عکس دوم رو دیدم یکمی شک کردم ینی حامد تو نبودی من افسردگی میگرفتم...یه عکس ازم دیدی درست حدس زدی اینا شونصد بار دیدن منو :icon_razz: تازه توام سوتی دادی عکس بچگیای سارا رو دیدی تو یه تاپیک هست بعد اومدی میگی ساراست؟! من که باز درست حدس زدم اما باز دیر:icon_razz: تو نشناسی کی منو بشناسه خداییش نفهمیدین یا این بارم مث اون بار که فروغ بود ظرفیت خرج کردین نگفتین؟ به قول سپید من خیلی بهتون افتخار میکنم:ws28: نه بابا این سری نفهمیدن کلا امکانات بی امکانات...دلخورم بـــــــــــــد :icon_razz: باور کن می خواستم الان برم بگیرم.. انقده دوس دارم نقل قولهای زهرا رو! سپید خودت بلا بودی وگرنه تشخیصهای قبلی خودشون تابلو میکردن هیشکی قآطع تو رو حدس نزد همینجوری میگفتن حتی با وجود جوجه بازم هیشکی نگفت سپیده من خو همیشه در حال گمراه کردنم یاد گرفتم دیگه لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ منو کتی فهمیدیم آفرین بر شما صفحه چند دقیقا فهمیدین؟همون موقع که داشت بهتون افتخار میکرد؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ آفرین بر شماصفحه چند دقیقا فهمیدین؟همون موقع که داشت بهتون افتخار میکرد؟ کتی از همون اول فهمید...از حرفاش معلوم بود نگارم الکی حدس میزد وگرنه فهمیده بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بروبچ ... این دوره آخری ... می خوام عکس هویت مجهولو بزارم ...:gnugghender: نقل قول نگیریددد... خدایی شبیهش نیست؟ XXX لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا این سری نفهمیدن کلا امکانات بی امکانات...دلخورم بـــــــــــــد :icon_razz: ئه! سپید سپییییید سپیییییییییییییییییییییید(با لحنای مختلف بخون) من که تو رو ندیده بودم!آخه از کجا باید حدس میزدماین جماعت آیکیو رو تنبیه کن خوب با من چرا این کارو میکنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ آفرین بر شماصفحه چند دقیقا فهمیدین؟همون موقع که داشت بهتون افتخار میکرد؟ نه بابا اون موقع منم داشتم همراهش افتخار میکردم! عکس دوم فهمیدم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ئهههههههههه!اینوووووووووو خوب اعتراف میکنم عکس سپیدو توی فیسبوک دیده بودم ولی شبیه نیستیاااااااا!ملت حق داشتن نفهمیدن بابا! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ئهههههههههه!اینووووووووووخوب اعتراف میکنم عکس سپیدو توی فیسبوک دیده بودم ولی شبیه نیستیاااااااا!ملت حق داشتن نفهمیدن بابا! خدائی شبیهه!!! حتی اولی! شبیه دیگه.. من از راهنماییها گمراه شدم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ای وایییییییییییی سپیده بود؟!!!!!!!!!! نههههههههههههههه..من باور نمی کنم... یعنی من نبودم؟!!!!!! یعنی این حدساتون تو حلقم یعنی ازین تابلو تر نبود به جون خودم... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خدائی شبیهه!!! حتی اولی! شبیه دیگه.. من از راهنماییها گمراه شدم نوچ نیست توی این عکسش برنزست بچگیاش سفید بوده فکر کنم این عکس خواهرشه راهنماییا جالب بودحدس اول همه الرومن لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ قبول نیست!!!!! اینهمه رفتی نقل قول بگیری فقط چهار تا نوچ گذاشتی برو دونه دونه مثل همیشه... اینجوری بی مزهس تازه اینکه سپید نیست کی گفته سپیده؟ مگه سپید جوجو دوس داره؟ اینجوری که زحمتش بیشتر بود ... همه رو جمع کردم یجا تقریباً ... آره دوست داره ... ئهههههههههه!اینووووووووووخوب اعتراف میکنم عکس سپیدو توی فیسبوک دیده بودم ولی شبیه نیستیاااااااا!ملت حق داشتن نفهمیدن بابا! خیلی شبیهشه که ... خدائی شبیهه!!! حتی اولی! شبیه دیگه.. من از راهنماییها گمراه شدم راهنمایی های من منظورته؟ دوره بعدی که سپید تشخیص هویت گذاشت ، اونوقت قدر منو میدونی ... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اینجوری که زحمتش بیشتر بود ... همه رو جمع کردم یجا تقریباً ... آره دوست داره ... خیلی شبیهشه که ... راهنمایی های من منظورته؟ دوره بعدی که سپید تشخیص هویت گذاشت ، اونوقت قدر منو میدونی ... یعنی ویژگی بارز سپید جوجو دوس داشتنه همه میدونن ولی باز قطعی نمیگفتن سپید! جون من منظورت از فتوا داده دعوت کاربران استفاده نکنید چی بود؟؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نوچ نیستتوی این عکسش برنزست بچگیاش سفید بوده فکر کنم این عکس خواهرشه راهنماییا جالب بودحدس اول همه الرومن حدس خود الرومن هم خودش بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی ویژگی بارز سپید جوجو دوس داشتنه همه میدونن ولی باز قطعی نمیگفتن سپید! جون من منظورت از فتوا داده دعوت کاربران استفاده نکنید چی بود؟؟؟ اعلام کرد استفاده نکنید و اینا ... تو تاپیکم هست ... ال رومن، سپید و ام آرچی اینا بودن ... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ آقای علی دوباره تغییر هویّت داد!!!! علی جون طاقت بیار تو میتونی زهرا داره نقل قول میگیره اخیرا!!!!!! ای وای این دختره از دست رفت لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اين كه پسر بود برم دوباره عكسو ببينم زهرايي ركب زدي قبول نيستاااا لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ باتشکر از حضورتون ... تاپیک بسته شد ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده