کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من فقط اون عکس کوچیک رو دیدم... کتایونه...دیر دیدم ... جایزه ات محفوظه هدا با زهرا حرف زدم..حله ام ...آرچی میباشد.... خب چرا این قدر زود نظرتو عوض می کنی...نمیگی سرخورده میشم امکانات میخوامممممممممممممممم امکانات گفتی و کردی کبابــــــــــــــــــــــــــم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون چرا به بچه مردم امید واهی میدی گفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها بازم راهنمایی کردم ... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تو بودیامکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره ممنون عزیزم..... خو خودت چرا نمیدی؟ چرا به بچه مردم امید واهی میدیگفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید این قول رو فروغ به من داده بود لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تو بودیامکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره به صاحب عکسم امکانات میدی؟ اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه چرا به بچه مردم امید واهی میدیگفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید کارنامتو نشون ندادی که لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ جایزه ات محفوظه هدا با زهرا حرف زدم..حله خب چرا این قدر زود نظرتو عوض می کنی...نمیگی سرخورده میشم امکانات گفتی و کردی کبابــــــــــــــــــــــــــم مرسی.... برای اینکه 5 ماه بعد از زهرا عضو شدی...نظرم عوض شد...ولی خودتی... اینها رو هم اضافه میکنم... پائیز امیدوار و مینا آرتیست.... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ این که کتایون خودمونه.الان عکس دوم رو دیدم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ این قول رو فروغ به من داده بود ساقی سپیدست فروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه کارنامتو نشون ندادی که من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ساقی سپیدستفروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم این بار حدس بزنی درست باشه 5 تا امکانات پیش من داری لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ این بار حدس بزنی درست باشه 5 تا امکانات پیش من داری دو تا و نصفیشو الان میگیرم بقیه شم بعد اینکه حدس زدم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ساقی سپیدستفروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم رزومه: منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ حتماً باید عکس بزرگیاشو بزارم تا درست حدس بزنید؟ بزارم؟ نقل قول نگیریدها ... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ زهرا یعنی هیشکی هنوز حدس نزده؟ ونوس نیست؟ یا valentina؟ رزومه:منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام چرا 4 تا؟ تازه شما داری ارشد میخونی معلومه که کارنامت یه دست نیست لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دو تا و نصفیشو الان میگیرم بقیه شم بعد اینکه حدس زدم چجوری نصفش کنم؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ زهرا یعنی هیشکی هنوز حدس نزده؟ونوس نیست؟ یا valentina؟ چرا 4 تا؟ تازه شما داری ارشد میخونی معلومه که کارنامت یه دست نیست پس چند تا داری فخر میفروشی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ رزومه:منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام تو چون درست خوبه امکانات بهت تعلق نمیگیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده