کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من فقط اون عکس کوچیک رو دیدم... کتایونه...دیر دیدم ... جایزه ات محفوظه هدا با زهرا حرف زدم..حله ام ...آرچی میباشد.... خب چرا این قدر زود نظرتو عوض می کنی...نمیگی سرخورده میشم امکانات میخوامممممممممممممممم امکانات گفتی و کردی کبابــــــــــــــــــــــــــم
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون چرا به بچه مردم امید واهی میدی گفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 تو بودیامکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره ممنون عزیزم..... خو خودت چرا نمیدی؟ چرا به بچه مردم امید واهی میدیگفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید این قول رو فروغ به من داده بود
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 تو بودیامکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره به صاحب عکسم امکانات میدی؟ اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه چرا به بچه مردم امید واهی میدیگفتی نمره هاتو ببینم یه دست باشه امکانات میدم خبری نشد گفتی برنده شی امکانات میدم خبری نشد کوووو پسسسسسسسسسسسسس سپیید کارنامتو نشون ندادی که
from_hell 10964 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 جایزه ات محفوظه هدا با زهرا حرف زدم..حله خب چرا این قدر زود نظرتو عوض می کنی...نمیگی سرخورده میشم امکانات گفتی و کردی کبابــــــــــــــــــــــــــم مرسی.... برای اینکه 5 ماه بعد از زهرا عضو شدی...نظرم عوض شد...ولی خودتی... اینها رو هم اضافه میکنم... پائیز امیدوار و مینا آرتیست....
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 این قول رو فروغ به من داده بود ساقی سپیدست فروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید اصلا اصل امکانات واسه صاحب عکسه کارنامتو نشون ندادی که من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ساقی سپیدستفروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم این بار حدس بزنی درست باشه 5 تا امکانات پیش من داری
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 این بار حدس بزنی درست باشه 5 تا امکانات پیش من داری دو تا و نصفیشو الان میگیرم بقیه شم بعد اینکه حدس زدم
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ساقی سپیدستفروغم از سپید میگیره فکرکنم(اگه خودش گیر نیاورده باشه) بر رو مخ سپید من که گفتم لازم باشه هم کارنامه میارم هم استشهاد محلی جمع میکنم تازه منم یه بار عکسم بوده توی مسابقه با این حساب سه تا امکانات طلب دارم رزومه: منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام
partow 25305 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2012 حتماً باید عکس بزرگیاشو بزارم تا درست حدس بزنید؟ بزارم؟ نقل قول نگیریدها ...
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 زهرا یعنی هیشکی هنوز حدس نزده؟ ونوس نیست؟ یا valentina؟ رزومه:منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام چرا 4 تا؟ تازه شما داری ارشد میخونی معلومه که کارنامت یه دست نیست
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 دو تا و نصفیشو الان میگیرم بقیه شم بعد اینکه حدس زدم چجوری نصفش کنم؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 زهرا یعنی هیشکی هنوز حدس نزده؟ونوس نیست؟ یا valentina؟ چرا 4 تا؟ تازه شما داری ارشد میخونی معلومه که کارنامت یه دست نیست پس چند تا داری فخر میفروشی
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 رزومه:منم یکبار اینجا عکس دادم.....یکبار هم حدس درست زدم..........این دفعه هم مطمئنم کتایونه 4 تا امکانات میخوام تو چون درست خوبه امکانات بهت تعلق نمیگیره
ارسال های توصیه شده