NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چی دوس داری؟البت چون من شام میدم باس فقط به خودم بگی حدسیدم اره یه فرد معتبر رسوند حدس انقدر دقیق؟؟؟؟؟؟؟ بزنی وسط خال؟؟؟؟ دستم به اون معتبر برسه! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ حدس انقدر دقیق؟؟؟؟؟؟؟ بزنی وسط خال؟؟؟؟ دستم به اون معتبر برسه! اره دیگه اصن اگه دقت کرده باشی من همیشه درست میحدسم اتفاقا فرد بسیار شریفیست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اره دیگه اصن اگه دقت کرده باشی من همیشه درست میحدسماتفاقا فرد بسیار شریفیست ایندفعه خیلی دیگه درست حدس زدی شریف بود منو لوو نمیداد لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ایندفعه خیلی دیگه درست حدس زدی شریف بود منو لوو نمیداد مگه بده من جایزرو میبرم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مگه بده من جایزرو میبرم؟ نه خوب ببر ولی از این جایزت به من هم بده بالاخره منم نقشی در این پیروزی داشتم یآ نه؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه خوب ببر ولی از این جایزت به من هم بده بالاخره منم نقشی در این پیروزی داشتم یآ نه؟ نه دیگه تازه میخواستی اون فرد معتبر شریف رو دعوا کنی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه دیگه تازه میخواستی اون فرد معتبر شریف رو دعوا کنی خوب آخه چرا اون معتبر شریف نیومد به خودم بگه این عکسه منه که من جایزه رو ببرم؟؟؟ اومد به تو گفت!!! این انصافه؟ عصبانی بودم یه چیزی گفتم حالا که تو بردی چی میشه به منم جایزه بدی؟؟؟؟ خسیس نباش! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اوره کا اوره کا... یافتــــــــــــم یافتـــــــــــــــــم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اوره کا اوره کا...یافتــــــــــــم یافتـــــــــــــــــم:hapydancsmil: کتی! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ جونم عزیز دلم؟ عزیزمیییییییییی...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ همه نی نیا همینجورین ... تازه اینکه خیلی شبیه دختراست ... حالا بگو ببینم کیه ... خب تنها حدس من سفید برفی هست ... اگه او نباشه پس احتمالا کسی هست که من تاحالا ندیدمش پس نمیتونم بگم... امتیاز اون مسابقه رو بهم ندادی هنوز... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چرا هیشکی نمیاد حدس بزنه؟ من... تو... نگار... فروغ... انوشه... مریم... پریسا... فرانه... سیما... مامانم... دخترم.. دختر عموم... عمه هام... زن عموها... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من...تو... نگار... فروغ... انوشه... مریم... پریسا... فرانه... سیما... مامانم... دخترم.. دختر عموم... عمه هام... زن عموها... اون مریم منظورت کدوم یکی بود؟ راستی اینجا امکانات نمیدن؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اون مریم منظورت کدوم یکی بود؟ راستی اینجا امکانات نمیدن؟ تو بودی امکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون به صاحب عکسم امکانات میدی؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من فقط اون عکس کوچیک رو دیدم... کتایونه...دیر دیدم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده