کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بمن که نمی دهند همشو خودشون تنهایی شبها میخورند چرا بهشون بگو این دفعه واسه توام غذا بگیرن...بودجه دارن رو نمی کنن کتی من تورو ببینم گازت میگیرم :ws28: لپامو گاز نگیریا آب میشه.... کتایون می بینی سیپد چی بودم به خداااااااااااااا...:hapydancsmil: شبیه البته الان یه ذره شیکسته شدم فقط مونده اسمشو بگم دیگه بگو ببینم ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چرا بهشون بگو این دفعه واسه توام غذا بگیرن...بودجه دارن رو نمی کنن لپامو گاز نگیریا آب میشه.... می بینی سیپد چی بودم به خداااااااااااااا...:hapydancsmil: البته الان یه ذره شیکسته شدم بگو ببینم ... دیگه گاز جواب نمیده...میخورمت لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دیگه گاز جواب نمیده...میخورمت به جون سپپیده راضی نیستم لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها چی شد ؟؟؟ تشخیص هویت انجام شد؟؟؟ من الان رسیدم!!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها چی شد ؟؟؟تشخیص هویت انجام شد؟؟؟ من الان رسیدم!!! نه عزیزم بحدس لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها بچه ها من فهمیدم کیه!!!!!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها بچه ها من فهمیدم کیه!!!!!:hapydancsmil: کیه؟ لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه عزیزم بحدس دختر بود یا پسر؟ یا هنوز معلوم نیس؟؟؟ تو جیب جامیشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نکنه خوده NEGARi باشه؟از کجا فهمیدی؟ قبول نیست بهش رسوندن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دختر بود یا پسر؟یا هنوز معلوم نیس؟؟؟ تو جیب جامیشه؟؟؟ یه عکس اضافه شده برو ببین دختره یا پسر لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ شام چی بهم میدی بهت بگم؟ چی دوس داری؟ البت چون من شام میدم باس فقط به خودم بگی از کجا فهمیدی؟ قبول نیست بهش رسوندن حدسیدم اره یه فرد معتبر رسوند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده