NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 چی دوس داری؟البت چون من شام میدم باس فقط به خودم بگی حدسیدم اره یه فرد معتبر رسوند حدس انقدر دقیق؟؟؟؟؟؟؟ بزنی وسط خال؟؟؟؟ دستم به اون معتبر برسه!
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 حدس انقدر دقیق؟؟؟؟؟؟؟ بزنی وسط خال؟؟؟؟ دستم به اون معتبر برسه! اره دیگه اصن اگه دقت کرده باشی من همیشه درست میحدسم اتفاقا فرد بسیار شریفیست
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اره دیگه اصن اگه دقت کرده باشی من همیشه درست میحدسماتفاقا فرد بسیار شریفیست ایندفعه خیلی دیگه درست حدس زدی شریف بود منو لوو نمیداد
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ایندفعه خیلی دیگه درست حدس زدی شریف بود منو لوو نمیداد مگه بده من جایزرو میبرم؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 مگه بده من جایزرو میبرم؟ نه خوب ببر ولی از این جایزت به من هم بده بالاخره منم نقشی در این پیروزی داشتم یآ نه؟
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 نه خوب ببر ولی از این جایزت به من هم بده بالاخره منم نقشی در این پیروزی داشتم یآ نه؟ نه دیگه تازه میخواستی اون فرد معتبر شریف رو دعوا کنی
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 نه دیگه تازه میخواستی اون فرد معتبر شریف رو دعوا کنی خوب آخه چرا اون معتبر شریف نیومد به خودم بگه این عکسه منه که من جایزه رو ببرم؟؟؟ اومد به تو گفت!!! این انصافه؟ عصبانی بودم یه چیزی گفتم حالا که تو بردی چی میشه به منم جایزه بدی؟؟؟؟ خسیس نباش!
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اوره کا اوره کا... یافتــــــــــــم یافتـــــــــــــــــم:hapydancsmil:
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اوره کا اوره کا...یافتــــــــــــم یافتـــــــــــــــــم:hapydancsmil: کتی!
pianist 31129 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 همه نی نیا همینجورین ... تازه اینکه خیلی شبیه دختراست ... حالا بگو ببینم کیه ... خب تنها حدس من سفید برفی هست ... اگه او نباشه پس احتمالا کسی هست که من تاحالا ندیدمش پس نمیتونم بگم... امتیاز اون مسابقه رو بهم ندادی هنوز...
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 چرا هیشکی نمیاد حدس بزنه؟ من... تو... نگار... فروغ... انوشه... مریم... پریسا... فرانه... سیما... مامانم... دخترم.. دختر عموم... عمه هام... زن عموها...
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من...تو... نگار... فروغ... انوشه... مریم... پریسا... فرانه... سیما... مامانم... دخترم.. دختر عموم... عمه هام... زن عموها... اون مریم منظورت کدوم یکی بود؟ راستی اینجا امکانات نمیدن؟
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اون مریم منظورت کدوم یکی بود؟ راستی اینجا امکانات نمیدن؟ تو بودی امکاناتم از سپیده بگیر مثل این که زیاد داره امکانات به کسی که درست حدس بزنه داده میشه امکانات اکازیون به صاحب عکسم امکانات میدی؟
ارسال های توصیه شده