کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بمن که نمی دهند همشو خودشون تنهایی شبها میخورند چرا بهشون بگو این دفعه واسه توام غذا بگیرن...بودجه دارن رو نمی کنن کتی من تورو ببینم گازت میگیرم :ws28: لپامو گاز نگیریا آب میشه.... کتایون می بینی سیپد چی بودم به خداااااااااااااا...:hapydancsmil: شبیه البته الان یه ذره شیکسته شدم فقط مونده اسمشو بگم دیگه بگو ببینم ...
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 چرا بهشون بگو این دفعه واسه توام غذا بگیرن...بودجه دارن رو نمی کنن لپامو گاز نگیریا آب میشه.... می بینی سیپد چی بودم به خداااااااااااااا...:hapydancsmil: البته الان یه ذره شیکسته شدم بگو ببینم ... دیگه گاز جواب نمیده...میخورمت
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بچه ها چی شد ؟؟؟ تشخیص هویت انجام شد؟؟؟ من الان رسیدم!!!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بچه ها چی شد ؟؟؟تشخیص هویت انجام شد؟؟؟ من الان رسیدم!!! نه عزیزم بحدس
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 نه عزیزم بحدس دختر بود یا پسر؟ یا هنوز معلوم نیس؟؟؟ تو جیب جامیشه؟؟؟
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 دختر بود یا پسر؟یا هنوز معلوم نیس؟؟؟ تو جیب جامیشه؟؟؟ یه عکس اضافه شده برو ببین دختره یا پسر
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 شام چی بهم میدی بهت بگم؟ چی دوس داری؟ البت چون من شام میدم باس فقط به خودم بگی از کجا فهمیدی؟ قبول نیست بهش رسوندن حدسیدم اره یه فرد معتبر رسوند
ارسال های توصیه شده