NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟ وای میچسبه بریم یه قدم بزنیم... خیابون ولیعصر که باشه که دیگه هیچیییییییی :hapydancsmil:تا م انقلاب پیاده بریم... این همه خوردیم یه قدمی بعدش بزنیم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بعد شام چیکار کنیم؟ فیلم ببینیم یا بریم بیرون این وقته شب؟ بریم بیرووون...دلم پوسید با این اخر هفته های مزخرف تو این مملکت کوفت گرفته
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 عجب مسابقه تشخیص هویتی اومدم ببینم کار به کجا رسیدفکر کردم اشتباه اومدم شبستانه منم گشنم شد
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 وای میچسبه بریم یه قدم بزنیم... خیابون ولیعصر که باشه که دیگه هیچیییییییی :hapydancsmil:تا م انقلاب پیاده بریم... این همه خوردیم یه قدمی بعدش بزنیم عـــــــــــه نگااااار توام قدم زدن تو خیابون ولیعصرو دوس داری؟؟؟؟ :aghosh: از بالا قل بخوری بیای پایین
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بریم بیرووون...دلم پوسید با این اخر هفته های مزخرف تو این مملکت کوفت گرفته فروغ فروغ عـــــــــــه نگااااار توام قدم زدن تو خیابون ولیعصرو دوس داری؟؟؟؟ :aghosh: از بالا قل بخوری بیای پایین دوس میدارم شدیییییییییید :hapydancsmil: با هم قل بخوریم :hapydancsmil: :aghosh:
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 برای چی اینقده اسپم میکنین؟ خو الان نتیجه چی شد؟ میشه حدسید یا نه؟
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 من حالا میحدسم، شایدم تموم شده باشه فعلا اولین حدسمو میگم نمیدونم چرا وقتی دیدمش فک کردم پیمانه پیمان دو هزارو خورده ای (peyman2133) :5c6ipag2mnshmsf5ju3
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 من حالا میحدسم، شایدم تموم شده باشه فعلا اولین حدسمو میگم نمیدونم چرا وقتی دیدمش فک کردم پیمانه پیمان دو هزارو خورده ای (peyman2133) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو هزارو خورده ای
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 حالا مسابقه چی شد؟ :icon_razz: هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد از بس اسپم میکنید آدم نمیفهمه
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 از بس اسپم میکنید آدم نمیفهمه نه دیگه ما اول میحدسیم وقتی معلوم شد کیه اسپم میکنیم
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 نه دیگه ما اول میحدسیم وقتی معلوم شد کیه اسپم میکنیم نخیرماااااااا اون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 نخیرماااااااااون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار الان اواسطه اوایل نیست که! روندو تغییر دادیم الان
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 هیچی دیگه mechjj,بود تموم شد کی گفته سعیده؟؟سعید کجاش بوره؟
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 سه سوت پنج تا خریدم اومدم.. کتی و انوشه کوشن پس؟؟ صداشون کنید من دلم ضعف رفت چی میگه این دوغه:hapydancsmil: من واسه نهار میخورم...
mamooshak 8194 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 الان اواسطه اوایل نیست که! روندو تغییر دادیم الان بیخود :w000: برید خونه هاتون
partow 25305 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2012 :4chsmu1:زهرا بیا دوست باشیم :(87):عصبانی نکن خودتو:there: کلا راهنمایی تو نباشه مسابقه مزه نداره که! خیلی هم خوبه راهنماییهات عدیدم:icon_pf (17): حالا ماه شدی ... زهرا بازم سوتی دادی:icon_pf (34): نه عزیزم ... سوتی ندادم .... خوب گمراهتون کردمااااااااااا مدال منو بدین برم واسه چی ملت رو اغوا میکنی؟ مداله چی؟ کشکه چی؟ دختره یا پسر دخترهههههههههههه ... برای چی اینقده اسپم میکنین؟ خو الان نتیجه چی شد؟ میشه حدسید یا نه؟ نخیرماااااااااون اوایل که خودمم تاپیک میزدم، همزمان با حددس اسپم میکردیم، مشخص که میشد ، تاپیک قفل میشد یعنی قفل میکردم زهرا کوشیییییییییییییی؟ اینا همه جارو بهم ریختن، ملتو گذاشتن سرکار دوستان، ملت رو سرگردون نکنید .... مموشک جان ، شما به حدسات ادامه بده ... -------------------------- راهنمایی: هویت مجهول ، دختره ...
mamooshak 8194 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 دوستان، ملت رو سرگردون نکنید .... مموشک جان ، شما به حدسات ادامه بده ... -------------------------- راهنمایی: هویت مجهول ، دختره ... یعنی دروخ گفت تموم شده؟ چقد بیتربیتن، باور کردم باشه بازم فک کنم میحدسم
ارسال های توصیه شده