afshin18 11175 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 بعدش همه شون به همراه تایید پدر و مادرشون ادعا می کنن که بدبختن اینم نمونه اش هيچ هم اينطوري نيست من ته تغاري هستم ولي كلابدبختي زيادي رو دوشمه.. 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من ته تغاريم اما اصلا موذي نيستم اما چون بچه اخرم خب باهم مهربون ترن و بيشتر دوستم دارن دوست داشتن كه دليل نمي خواد 6
Sh.92 3961 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 عزيزترن چون عده ي كه بهشون توجه ميكنن تعدادشون بيشتر ، بچه هاي بزرگتر هم احتمالا از بزرگترهاي خودشون اين حمايت و دريافت كردن اما خب خودشون كه اون موقع متوجه نبودن .به قول بچه ها چون تو جمع خانواده بچه اخر از همه كوچيكتر بيشتر بهش توجه ميكنن كه البته به اختلاف سني بچه ها هم ربط داره....ما كه هر موقع تو بچگي دعوا كرديم بهم ميگفتن تو كوتاه بيا اون ازت بزرگتر ! .....اما درگوشي بگم حرف اخر را خودمان ميزنيم ها ها ها 2
amirrr. 28 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 برای من جالب است. تمام آنهایی که ته تغاری هستند با این گفته مخالفت میکنند. آیا این گفته پایه و اساسی ندارد و یا نظر دهندگان در صحبت خود صداقت بخرج نمیدهند؟ 1
zahra22 19501 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 آخه چرا اسم رو ته تغاریا میزارین؟؟؟ کی گفته لوسن؟؟؟؟؟ من ته تغاریم ولی اصلا تو خونه از این خبرا نیست 6
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من بچه ی اولم یادمه همیشه باید تو همه جا کوتاه میومدم و بیام چون اون کوچیکتره هنوز کاملا عاقل نشده :icon_razz:ولی درکل ته تغاریا همیشه هم زور میگن همطرفدار دارن خفن اما حالا من خدا نکنه دعوامون بشه همه مدام یا سرتاسف تکون میدن واسم یا میگن الان تویه سنیه که لجبازی میکنه تو به بزرگیه خودت ببخش(البت این شامل تنها ته تغاریا نمیشه کلا بچه ی کوچیکتر از خودت این دردسرارو درست میکنه)والا من ازبچگی یادمه واسه دفاع کردن ازش اینارو میگفتن 4
H.j.b 84 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 ته تغاري ها دو حالت دارند: يا خوب از كار در مياند مثل يكي از دوستام كه خيلي دوسش دارم توي انجمن است... يا لوس ميشند 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 مگه عزیزترن؟ اگرم باشه یه جور حمایته که معمولا از کوچیکترا میشه دیگه! من فرزند اولم ولی حس نمیکنم ته تغاریه از من عزیزتره!بهش توجه میشه ،توی بحث و دعوا همیشه از من میخوان کوتاه بیام چون اون کوچیکتره ولی بازم به نظرم این چیزا عادیه! با این وجود ته تغاری که نباشی زودتر مسئولیت پذیری و استقلالو یاد میگیری!این می ارزه به قربون صدقه های ده برابر مامان بابا از ته تغاری 4
en.ml 4113 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بعدش همه شون به همراه تایید پدر و مادرشون ادعا می کنن که بدبختن اینم نمونه اش وقتي از چيزي خبر نداري سكوت بهترين راه است 1
afshin18 11175 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وقتي از چيزي خبر نداري سكوت بهترين راه است تو خانواده های اطرافم می بینم 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 من خودم خيره سرم بچه آخرم ولي كلي مسئوليت رو دوشمه:smiley-gen165: كلا همه چي برعكسه خيلي بيشتر از بقيه از من توقع دارن:mpr: و نمي دونم چرا!!!:thk: ولي حرفه اولو آخرم من ميزنماا :w12: 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 من واقعا از این که ته تغاری ام لذت میبرم . عالم خوشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی داره 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 اما این مسائله بستگی به پدر مادر داره ....... به نظر من واقعا این حرف درسته همیشه بچه های اول قربانی بی تجربگی های پدر و مادر می شوند....... به بچه های اخر که میگن تو سری خور!!!! حرف گوش کن!خود شیرین اینکه یک فرزند در نزد پدر و مادر عزیز میشه دلایل مختلفی داره و زیاد ربطی به اول یا دوم ویا....نداره... 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 لذت داره بنظرم تا وقتی بچه ای ولی من الان که بزرگ شدم،لوسم و خب همه خواهرُ برادرام هم این لوس بودنمُ بیشتر میپسندن :| شاید چون حسُ بزرگ بودن به خودشون میده :d به ضرر من که نمیشه بهرحال 3
S.F 24932 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 ته تغاري ها دو حالت دارند: يا خوب از كار در مياند مثل يكي از دوستام كه خيلي دوسش دارم توي انجمن است...يا لوس ميشند من واقعا از این که ته تغاری ام لذت میبرم .عالم خوشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی داره اما این مسائله بستگی به پدر مادر داره ....... به نظر من واقعا این حرف درسته همیشه بچه های اول قربانی بی تجربگی های پدر و مادر می شوند....... به بچه های اخر که میگن تو سری خور!!!! حرف گوش کن!خود شیرین اینکه یک فرزند در نزد پدر و مادر عزیز میشه دلایل مختلفی داره و زیاد ربطی به اول یا دوم ویا....نداره... تقریبا همین ه. دیگه پدر مادر، تجریباتی بدست می ارن ک باعث میشه با چاشنی گذر عمر دلسوز تر و مهربان تر بشن. قاعدتا امکانات بیشتری هم می تونن فراهم کنن، چون زمان بیشتری داشتن برای پس انداز و علم اموزی. پس همه چیز اون طوری نیست ک ب نظر می اد، یعنی میشه اسمش رو گذاشت مقتضیات زمانه 2
Lean 56968 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 عاغا دروغ میگه من قویا تکذیب میکنم تو خونه ما که بچه اول و سوم از همه عزیز ترن 3
ra.ar 967 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 منم ته تغاریم ولی مسئولیتم بیشتر از بقیه اس .... ولی به گفته خواهر وبرادرم نشاط خونه ام.... وگرنه از نظر مامان و بابا ،بقیه تازه عزیزتر هم هستن 2
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2015 منم ته تغاریم ولی مسئولیتم بیشتر از بقیه اس ....ولی به گفته خواهر وبرادرم نشاط خونه ام.... وگرنه از نظر مامان و بابا ،بقیه تازه عزیزتر هم هستن سلام یه فرزند ته تعاری معمولا خودش متوجه این قضیه نمیشه چون ار اول رفتار والدین باهاش اینجوری بوده نمیتونه تفاوت رفتاری رو پیدا کنه شما تفاوت رو در قیاس با یه چیز دیگه میتونی بدست بیاری وقتی از اول رفتار اونها باهات اینجوری بوده نه تنها میگی فرقی نداره بلکه گاهی تو این تبعیضها خودتو صاحب حق میدونی البته این تو که میگم منظورم فرزند ته تغاری هست نه شخص شما 2
ra.ar 967 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 سلام یه فرزند ته تعاری معمولا خودش متوجه این قضیه نمیشه چون ار اول رفتار والدین باهاش اینجوری بوده نمیتونه تفاوت رفتاری رو پیدا کنه شما تفاوت رو در قیاس با یه چیز دیگه میتونی بدست بیاری وقتی از اول رفتار اونها باهات اینجوری بوده نه تنها میگی فرقی نداره بلکه گاهی تو این تبعیضها خودتو صاحب حق میدونی البته این تو که میگم منظورم فرزند ته تغاری هست نه شخص شما شاید هم گفته شما درست باشه .... ولی به تبع هر کدوم دورتر هستن عزیزتر میشن خب اونا هم دورن طبیعیه ولی خداروشکر از این وضعیت راضیم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 باحالن خوب عزیزترم هستن طبیعیه بچه های بزرگتر ازدواج میکنن میرن سر خونه زندگیشون ته تغاری (که احتمال زیاد یه دهه شصتی هم هست و نسل سوخته)، میمونه کنار پدر و مادرش تا تنها نباشن. انقدرم فداکارن این ته تغاریا 3
ارسال های توصیه شده