en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سوال من اينجاست كه امسال اينها زياد هستند چرا ما فقط مي گيم اينا رفتند . اونجا روسري برداشتند ؟ چرا نمي خائيم بررسي كنيم كه چه شرايطي براي اينها و امسال اينها بوجود آمد كه رفتند؟ آيا ابروس يه ملت با روسري برداشتن يه نفر مي رود بس همان بهتر كه برود... ************** مینا لاکانی: مینا لاکانی متولد۱۳۵۱ تهران، بازیگر تئاتر و سینمای ایران بود که در سال ۱۳۷۳ برای بازی در فیلم دیدار، برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد. وی کار خود را با تئاتر آغاز کرد اما آغاز فعالیت سینمایی او حضور در فیلم «پرواز را به خاطر بسپار» صورت گرفت. از دیگر کارهای سینمایی او می توان به جان سخت، دیدار، روز فرشته، زن شرقی و فیلم های تلویزیونی بگو که رویا نیست اشاره کرد. همچنین وی در سریال های تاوان، آخرین گناه، روزهای اعتراض و ترانهٔ مادری نیز حضور داشته است. لاکانی چند روز پیش با شرکت در برنامه شباهنگ صدای آمریکا بدون حجاب حاضر شد و در مصاحبه با این شبکه خود را مبرا از حزب بازی خواند ولی مدعی شد به خاطر همبستگی با مردم، از ایران خارج شده است. لاکانی در این مصاحبه عدم حضورش در صدا وسیما را نه ضعف بازیگری و نامناسب بودن برای نقش، بلکه سیاسی خوانده است. ****************************************** فریبا داوودی مهاجر فریبا داوودی مهاجر کارشناس و مشاور دفتر مشارکت زنان اصلاحات، خبرنگار روزنامه های اصلاح طلب، مشاور رئیس جمهور در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری (دولت خاتمی), مشاور وزیر علوم و مشاور وزیر ارشاد اسلامی دوران اصلاحات) بوده است. ********************************************************** فرناز قاضی زاده فرناز قاضیزاده روزنامه نگار ایرانی و مجری شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی، متولد۱۲ آذر ۱۳۵۳ در تهران است. قاضیزاده سالها در روزنامههای ایرانی فعالیت کرد. او از سال ۱۳۷۵ کارش را در هفتهنامه «خانه» آغاز کرد. بعد از آن در سال ۱۳۷۷ به روزنامه ایرانیان سپس به روزنامه زن رفت. قاضیزاده همچنین سابقه فعالیت در روزنامه نشاط، جامعه روز، آفتاب امروز، هم میهن (به مدیر مسئولی غلامحسین کرباسچی) و «یاسنو» را دارد. قاضیزاده در سال ۱۳۷۹ حتی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز بهعنوان مجری در یک برنامه علمی به نام کاوش فعالیت میکرد. فرناز قاضیزاده در سال ۱۳۸۲، بههمراه خانوادهاش ایران را ترک کرده و به هلند و بعد از آن به انگلستان رفت. در سال ۲۰۰۵ میلادی، قاضیزاده بههمراه مسعود بهنود، نوشابه امیری، هوشنگ اسدی و حسین باستانی روزنامه اینترنتی روزآنلاین را راهاندازی کردند. در فوریه ۲۰۰۵ بهعنوان تهیهکننده رادیو، به استخدام بیبیسیفارسی درآمد. در بیبیسی، قاضیزاده علاوهبر تهیه گزارش، بهعنوان مجری برنامههای رادیویی کار کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۹ بهعنوان مجری تلویزیون فارسی بیبیسی کار خود را آغاز کرد. ******************************************************* گلشیفته فراهانی رهاورد (گلشیفته) فراهانی ۱۹ تیر ۱۳۶۲ در تهران و در خانواده ای هنرمند متولد شد. پدرش بهزاد فراهانی بازیگر سینما و تئاتر کشور و مادرش فهیمه رحیم نیا فارغ التحصیل رشته هنرهای تجسمی است. وی بازی خود را بازی در فیلم درخت گلابی در سال ۱۳۷۶ آغاز کرد. از دیگر فیلم های معروف او می توان به بوتیک، اشک سرما، ماهی ها عاشق می شوند، به نام پدر، گیس بریده، میم مثل مادر، سنتوری، همیشه پای یک زن در میان است، دیوار و درباره الی اشاره کرد. ******************************************************* فاطمه حقیقت جو فاطمه حقیقتجو فعال سیاسی و نمایندهٔ اصلاحطلب دوره ششم مجلس شورای اسلامی در سال۱۳۴۷ در جنوب تهران به دنیا آمد. وی در جریان استعفای دستهجمعی نمایندگان مجلس پس از عدم موفقیت برای اجرای اصلاحات مورد نظر خود و دوستان اصلاح طلبش در مجلس، استعفایش توسط اعضای این مجلس در تاریخ ۴ اسفند ۱۳۸۲ پذیرفته شد. ***************************************************** شادی صدر شادی صدر متولد ۱۳۵۳ وکیل و روزنامهنگار فمینیست ایرانی و فعال حقوق زنان به شمار می آید. او در حدود پانزده سالگی با ماهنامه سروش نوجوان وارد حوزهٔ روزنامهنگاری شد، سپس با ماهنامه همشهری همکاری کرد. در دانشگاه رشته حقوق را انتخاب کرد و دبیر سرویس حقوقی روزنامه زن شد. ************************************************************** مسیح علی نژاد معصومه علینژاد قمی، معروف به مسیح علینژاد در سال ۱۳۵۵ در بابل متولد شد. او روزنامهنگاری را از سال ۱۳۷۸ با روزنامه همبستگی آغاز کرد و بعد از آن با ایلنا همکاری کرد. از او در روزنامههای شرق، بهار، وقایع اتفاقیه، هممیهن و اعتماد ملی نیز نوشتههایی منتشر شده است. ****************************************************** 29 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ الان اینا هم جزو فرار مغزهاند؟ 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نه كسي نگفت نيستند وفرار مغزها هم كه كم نيستند...ولي اون بحثش جداست. لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مهلا ... مهلا متولد 25 ژوئن 1990 ... اقتصاددان و سرمایه دار بزرگ و موسس شرکت بزرگ تجاری مهلا و شرکا ... در تاریخ 25 ژوئن 2017 از ایران خارج شد ... 11 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مهلا ... مهلا متولد 25 ژوئن 1990 ... اقتصاددان و سرمایه دار بزرگ و موسس شرکت بزرگ تجاری مهلا و شرکا ... در تاریخ 25 ژوئن 2017 از ایران خارج شد ... ايشاللا كه موفق باشي به خواسته هات برسي ولي تو هم بري روسري تو در نيار يا با بي بي سي مصاحبه نكن كه منفور ميشي.عوضش يه نقاب بزن صورتت سرتا پا مشكي بپوش و با المباشر سوريه مصاحبه كن و يه پلاكارد هم با مضمون مرگ بر آمريكا در خيابونهاي لندن 2 3 روزي بگرد.. مطمئن باش يكي از بزرگترين سهامداران نفت ايران ميشي 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ايشاللا كه موفق باشي به خواسته هات برسي ولي تو هم بري روسري تو در نيار يا با بي بي سي مصاحبه نكن كه منفور ميشي.عوضش يه نقاب بزن صورتت سرتا پا مشكي بپوش و با المباشر سوريه مصاحبه كن و يه پلاكارد هم با مضمون مرگ بر آمريكا در خيابونهاي لندن 2 3 روزي بگرد..مطمئن باش يكي از بزرگترين سهامداران نفت ايران ميشي من سرم تو کارخودمه .. با دیگران و عقایدشون کار ندارم ... هیچ مذهبی رو هم قبول ندارم و نه بخاطر بی دین بودن میجنگم نه بخاطر دین دار بودن ... فقط بخاط خواسته های خودم میجنگم ... بهدشم اینکه ... سهامدار موفق یودن ... ربطی به اینجور چیزا نداره ... سرمایه داشته باشم ... سهام بیشتر میخرم خب ... سرمایه گذاری تو گروه فلزات سود بیشتر داره و خواهد داشت... نفت و سکه و اینا همش ریسکه ... مخصوصا اگه مال ایران باشه ... یه بار کوشولو بودم ... تو اتوبوس یه خانم نقابدار کنارم نشسته بود ... چنان وحشتی کرده بودم که در وصف نمیگنجه :دی ... الان هم اگه ببینم میترسم ... 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من سرم تو کارخودمه .. با دیگران و عقایدشون کار ندارم ... هیچ مذهبی رو هم قبول ندارم و نه بخاطر بی دین بودن میجنگم نه بخاطر دین دار بودن ... فقط بخاط خواسته های خودم میجنگم ... بهدشم اینکه ... سهامدار موفق یودن ... ربطی به اینجور چیزا نداره ... سرمایه داشته باشم ... سهام بیشتر میخرم خب ... سرمایه گذاری تو گروه فلزات سود بیشتر داره و خواهد داشت... نفت و سکه و اینا همش ریسکه ... مخصوصا اگه مال ایران باشه ... یه بار کوشولو بودم ... تو اتوبوس یه خانم نقابدار کنارم نشسته بود ... چنان وحشتی کرده بودم که در وصف نمیگنجه :دی ... الان هم اگه ببینم میترسم ... الان فلز زياد خوب نيست فلز هاي آلياژي خوبن اگر تونستي بزن تو خط آلومينيوم 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ الان فلز زياد خوب نيست فلز هاي آلياژي خوبن اگر تونستي بزن تو خط آلومينيوم به نظر من تو بورس اگه از بین 50 تا شرکت برتر سهام بخری و عجله هم نداشته باشی همیشه سود داره لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ به نظر من تو بورس اگه از بین 50 تا شرکت برتر سهام بخری و عجله هم نداشته باشی همیشه سود داره من يه چيز رو در تو كشف كردم .. رك بگم: سرمايه گذار بورشي خوبي نمي شي... رو تو خط استاد دانشگاهي. خواستم با اون سوال كم كيفت بياد دستم ديدم اين كاره نيستي. جدي گفتم. لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من يه چيز رو در تو كشف كردم .. رك بگم: سرمايه گذار بورشي خوبي نمي شي... رو تو خط استاد دانشگاهي.خواستم با اون سوال كم كيفت بياد دستم ديدم اين كاره نيستي. جدي گفتم. تا الان که موفق بودم و خواهم بود بعدشم ... درستش اینه که یه سرمایه گذار حرفه ای ... اول شرکت ها رو بر اساس ماهیتشون طبقه بندی میکنه ... و از هز گروه بهترین رو انتخاب میکنه ... و معمولا هم سود های کلانی میکنه ... من که تا الان همینکار رو کردم و سودم هم راضی بودم ... هرچند سرمایم کم بود ... اینطور نیس که بگی اره آلمنیوم خوبه ... پس تمام سرمایمو سهام آلمنیوم بخرم ... باید تو گروه فلزات .. مثلا ... نمودارهایی رو که توش خبره ای و تمام زیر و بموشو میدونی .. درست تحلیل کنی و ببینی کدوم در موقعیت بهتریه ... و اینکه هدفت چیه ؟ دوس داری سود روزانه داشته باشی یا نه ... چند ماه صبر کنی تا از یه سهم خاص سود آنچنانی کسب کنی ... 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تا الان که موفق بودم و خواهم بود بعدشم ... درستش اینه که یه سرمایه گذار حرفه ای ... اول شرکت ها رو بر اساس ماهیتشون طبقه بندی میکنه ... و از هز گروه بهترین رو انتخاب میکنه ... و معمولا هم سود های کلانی میکنه ... من که تا الان همینکار رو کردم و سودم هم راضی بودم ... هرچند سرمایم کم بود ... اینطور نیس که بگی اره آلمنیوم خوبه ... پس تمام سرمایمو سهام آلمنیوم بخرم ... باید تو گروه فلزات .. مثلا ... نمودارهایی رو که توش خبره ای و تمام زیر و بموشو میدونی .. درست تحلیل کنی و ببینی کدوم در موقعیت بهتریه ... و اینکه هدفت چیه ؟ دوس داری سود روزانه داشته باشی یا نه ... چند ماه صبر کنی تا از یه سهم خاص سود آنچنانی کسب کنی ... رويايي هستي... 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ رويايي هستي... نظر دیگه ای نداری ؟ خیلی بده که قبل اینکه کسی رو بشناسی راجبش نظر بدی... 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ نظر دیگه ای نداری ؟ خیلی بده که قبل اینکه کسی رو بشناسی راجبش نظر بدی... دختر جون خواستم يه تلنگري بهت وارد كنم... حواست جمع باشه ايشالللاه موفق بشي ولي نشدي به ا اين حرف من بيفت.. 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ دختر جون خواستم يه تلنگري بهت وارد كنم...حواست جمع باشه ايشالللاه موفق بشي ولي نشدي به ا اين حرف من بيفت.. تلنگر قبلا وارده شده است ... :دی مرسی تو اقتصاد از نظر اطلاعات باید خدا باشی تا بتونی نظر بدی و بحث کنی من هنوز یه جوجه اقتصاددانم که تازه پا به دنیای اقتصاد و تجارت گذاشته 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تلنگر قبلا وارده شده است ... :دی مرسی تو اقتصاد از نظر اطلاعات باید خدا باشی تا بتونی نظر بدی و بحث کنی من هنوز یه جوجه اقتصاددانم که تازه پا به دنیای اقتصاد و تجارت گذاشته اقتصاد موفق برابر است با سياست خوب همراه قدرت عمل خوب و آينده نگري در مورد سياست اوضاع جامعه و دنيا. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ فقط اين گلشيفته خيلي ضايع است با حجاب بهتر بود روسري رو در آورده شبيه جن و پري شده / با اون مو هاي وز وز شده ، مثل اين سيم ظرف شويي ها سال 1300 درشكه است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده