hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همه و خصوصا دوست عزیز اقای هولدن ببینید باز هم واسه اینکه کسی ناراحت نشه من نظراتمو میگم اونم چون خودتون خاستید و ممکنه کسی یا کسانی باهاش موافق نباشند من هر دو پلان رو که فرستاده بودید دیدم راستش به نظر من هیچ کذوم از پلان ها جالب نیستند حالا این نظر منه ولی بریم سر ایرادات پلانها اول اونی که پله ها پایین پلان واقع شده: 1- تو پله ها جلوی ورودی واحدها فضای باز شو برای در ها وجود نداره و در صورتی که مهمون تو خونه باشه یا خانواده پر جمعیت باشه کفش ها تو پاگرد که محل رفت و امده ایجاد مزاحمت میکنه 2-اینترنس یا ورودی واسه واحدها تعریف نشده 3- در ها کاملا روبروی هم واقع شده و با توجه به نبود پیش ورودی تا اخر خونه دید داره 4-اشپزخونه ها نقطه قوت پلانه یعنی جای خوبی قرار گرفته البته من نمیدونم زمین از کجا نور میگیره و فرض میکنیم نورشون تامین شده 5-تو واحد سمت راستی جانمایی اتاقها خوبه 6-توالت و حمام اصلا خوب زراحی نشده یعنی اصلا تفکیک عرصه صورت نگرفته .این قضیه حادترین اتفاقیه که تو پلان وجود داره 7-در سرویسها دقیقا تو اشپزخونه باز میشه و این اصلا خوب نیست 8-تو واحد سمت چپ دقیقا بعد از در ورودی اگر یه دیوار با عمق 60 سانت یعنی به اندازه کابینت اجرا بشه بهتره که بلافاصله بعد از در تو اشپزخونه نباشیم 9-باز هم مثل واحد بقلی مشکل سرویسها و عدم رعایت عرصه ها وجود داره 10-فضای پیش ورودیه سرویسها عرضش بسیار بسیار کمه. 11-اتاق وسطی ورودیه بسیار بدی داره و اصلا مناسب نیست 12-وروذیه اتاق سمت راستی 1 متره که بهتره پیش تر باشه 13-اگر داریم بصورت سنتی پلان میزنیم پس بهتره طبق سنت ها تناسبات اتاقها رعایت بشه یعنی به قول قدیمی ها فرش خور باشه(در این پلان) 14-یه ایراد نه چندان فنی هم اینکه مبلمان واسه اینه که ماهین فضا ملموس بشه و احتیاج نیست خودتونو خسته کنید و دور تا دور خونه مبلمان بچینید حالا طرحی که پله ها بالای نقشه واقع شده 1-تو این پلان وضعیت در ها و ورودی ها و ماله پیش ورودی ها کمی بهتر شده 2-نو واحد سمت راستی اون دیوار جلوی در زیادی طولانیه و بلااستفاده میتونه کمتر بشه یعنی به اندازه عرض در 3-وضعیت سرویسها باز هم مثل پلان قبلی بسیار بده 4-وضعیت قرارگیریه اشپزخونه به شکلیه که تو قسمت تلویزیون یه فضای پرت بزرگ ایجاد شده چون با توجه به قرارگیریه مبلمان تو 2 متر باقی مونده هیچ استفاده ای نمیشه ازش کرد بهتر بود به عنوان ناهار خوری اطش استفاده میشد 5-اتاق مجاور اشپزخونه بهتر بود درش کنار باقیه در ها میبود تا از ورودی دید نداشته باشه 6-واحد سمت چپی مشکل ورودی داره و فاقد فیلتره 7-باز هم مشکل سرویسها و ..... 8-مساحت اشپزخونه یسیاز کم و غیر کاربردی هست.خیلی درگیر درصد ها نباید بود ولی رعایت حدودیه اونا خیلی هم بد نیست.مثلا مساحت اشپزخونه 15 درصد کل فضا باشه.حالا کمی بالا یا پایین تر هم اوکیه 9-باز هم مثل واحد بقلی مشکل فضای پرت کنار اشپزخونه اینا چیزایی بود که به چشم میومد شرمنده خیلی رک گفتم. موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ مهندس جان خیلی خیلی ممنون، تک تک نکاتی که گفتی را به دقت خوندم. در باره طرح اول که تقریبا رد شد. در حال حاظر همه تمرکزم را روی طرح دوم میزارم. بعضی از مشکلات طرح اول را نداره. و از طرفی امکان اصلاح بیشتر داره . مثلا همون نهار خوری یا فیلتر در ورودی. یا دیوار جلو در واحد سمت راستی که میشه قسمتی از اون را کمد گذاشت ... ولی چیزی که تا حدودی خودم هم حس کردم همین جالب نبودن پلان ها هست . فکر میکنید با محدودیت مساخت زمین چه تغییر ویژه ای میشه تو نقشه داد. یکی از ایتم های که تو طرح در نظر گرفته نشده پنجره wide رو به خیابان هست تو قسمت هال پذیرایی. کل مساحت زمین 222 متر هست که تراکم 94 درصدی داره بالای نقشه جنوب . پایین شمال واحد شمت چپ شرق و راست غرب هست. بازم خیلی تشکر که نظر دادی 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ مهندس جان خیلی خیلی ممنون، تک تک نکاتی که گفتی را به دقت خوندم. در باره طرح اول که تقریبا رد شد. در حال حاظر همه تمرکزم را روی طرح دوم میزارم. بعضی از مشکلات طرح اول را نداره. و از طرفی امکان اصلاح بیشتر داره . مثلا همون نهار خوری یا فیلتر در ورودی. یا دیوار جلو در واحد سمت راستی که میشه قسمتی از اون را کمد گذاشت ...ولی چیزی که تا حدودی خودم هم حس کردم همین جالب نبودن پلان ها هست . فکر میکنید با محدودیت مساخت زمین چه تغییر ویژه ای میشه تو نقشه داد. یکی از ایتم های که تو طرح در نظر گرفته نشده پنجره wide رو به خیابان هست تو قسمت هال پذیرایی. کل مساحت زمین 222 متر هست که تراکم 94 درصدی داره بالای نقشه جنوب . پایین شمال واحد شمت چپ شرق و راست غرب هست. بازم خیلی تشکر که نظر دادی پس چرا نقشه رو برعکس گذاشتی مهندس؟ همون یه آپشن نور جنوبی ام که داشت حذف شد! سطح اشغال زمینتون چقدره؟ یه سوال دیگه جنوب سایت که میگید فضای سبزه، خصوصیه؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ درود این پلان نسبت به قبلی خیلی خیلی بهتر شده تقریبا همه مطالب رو بچه ها گفتن...چیز خاصی نیاز به مطرح شدن نداره... یه موردی که هست ... راهرو شدن فضاها هست که خیلی به چشم میاد و فضای زیادی از واحد ها رو پرت کرده...( راهروهایی که از ورودی به خوابها میرسن... مخصوصا واحد سمت راست) یا توواحد سمت چپ.. قرارگیری آشپزخونه یکم جای تامل داره... چون آشپزخونه معمولا با ورودی ارتباط ستیقم باید داشته باشه... تو این پلان مسیر زیادی باید طی بشه تا به آشپزخونه برسیم... و قاعدتا تو همین مسیر پرت فضایی زیاد شده... یا قرارگیری حمام تو واحد سمت راست...کاملا نزدیک ورودی هست... به نطرم بهتر بود جاس حمام و سرویس عوض میشد و با یک تغییر کوچیک درِ حمام تو فضای مکث خوابها باز میشد... اینها مواردی بود که به ذهن من رسید...در کل باز هم میگم به نسبت پلان قبلی خیــــــــــلی بهتر شده بود... شرمنده یکم صریح گفتم یه سری از موارد رو پاینده باشید 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها خیلی بد شد ستون گذاری شد . بعد فایل اتوکدش را میزارم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ اینم یه طرح دیگه است واحد سمت چپ را یک خابه و سمت راستی را سه خوابه گرفته. فک کنم یک خوابه خیلی برای فروش خیلی خوب نیست. خیلی گیج شدم با طرح های که دادن. http://www.noandishaan.com/upload/images/1mf7anyrs97t5nun08p.png 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ پلان قبلی مشکلش تو ستون گذاری بود . شکل زیر موقعیت ستون ها را تقریبی نشون میده. http://www.noandishaan.com/upload/images/9ynu5qnu94eqk1nyo3wy.png 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان معمار اگه میشه راهنمایی کنید. کشیدن نقشه خیلی طولانی شده. الان دقیقا 32 روزه که درخواست نقشه را دادم ولی هنوز 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ پس چرا نقشه رو برعکس گذاشتی مهندس؟ همون یه آپشن نور جنوبی ام که داشت حذف شد! سطح اشغال زمینتون چقدره؟ یه سوال دیگه جنوب سایت که میگید فضای سبزه، خصوصیه؟ جنوب سایت نمیشه در یا پنجره گذاشت. فک کنم خصوصی محسوب بشه؟ تراکم دقیقا 94 درصد هست اون 6 درصد هم برای تراس یا نور گیر ولی شهرداری گفت اگه ساخت کنی میتونی جریمه بدی . برعکس؟! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ تو این طرح هر دو واحد دو خابه هستند . اصلاح شده طرح اخر http://www.noandishaan.com/upload/images/ft889mjen4jn7669r0w.png 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام چیزی که به چشم من میاد تو دید نخست: 1) دید مستقیم ورودی به داخل هست( بیشتر واحد سمت چپ مد نظرم هست) 2) موقعیت قرارگیری حمام تو واحد سمت راست... که درِ ورودی دقیقا رو به روی پذیرایی قرار گرفته 3) نورگیری آشپزخانه واحد سمت چپ مشکل داره... یعنی نور طبیعی نمیرسه بهش... اون فاصله که پنچره پذیرایی داره 6 متر هست که خیلی زیاده... تو این واحدها به نظر من سرویس بهداشتی واحد سمت راست و حمام واحد سمت چپ خیلی مکان قرارگیریشون خوبه درکل طرح خیــــــــــلی بهتر شده... شرمنده اگه یکسری از موارد رو صریح گفتم یه چیزیم که هس.... موضوع ستون گذاریه... به نظر مشکل داره ستون گذاری.... وسط چرا هیچ ستونی نداره.... دهانه خیلی بزرگه.... پایدار باشید:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اینم یه طرح دیگه است واحد سمت چپ را یک خابه و سمت راستی را سه خوابه گرفته. فک کنم یک خوابه خیلی برای فروش خیلی خوب نیست. خیلی گیج شدم با طرح های که دادن. http://www.noandishaan.com/upload/images/1mf7anyrs97t5nun08p.png ستون گذاری های این پلان اشتباهه!! پلان قبلی مشکلش تو ستون گذاری بود . شکل زیر موقعیت ستون ها را تقریبی نشون میده. http://www.noandishaan.com/upload/images/9ynu5qnu94eqk1nyo3wy.png توی این پلان 2 تا ستون بیشتر نذاشته!! تو این طرح هر دو واحد دو خابه هستند . اصلاح شده طرح اخر http://www.noandishaan.com/upload/images/ft889mjen4jn7669r0w.png این پلانم کاملا ستون گذاریش اشتباهه! اون وسط پلان قراره به امید خدا نگه داشته بشه؟! چرا هیچ ستونی نداره؟ فرم پلان هم اگه ستون گذاریشو درست کنه دیگه این مدلی نمیتونه باشه! اسکلت رو میخوای بتنی کار کنی یا تیرآهن؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اینم فایل اتو کد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ توی این پلان 2 تا ستون بیشتر نذاشته!! این پلانم کاملا ستون گذاریش اشتباهه! اون وسط پلان قراره به امید خدا نگه داشته بشه؟! چرا هیچ ستونی نداره؟ فرم پلان هم اگه ستون گذاریشو درست کنه دیگه این مدلی نمیتونه باشه! اسکلت رو میخوای بتنی کار کنی یا تیرآهن؟ چرا ستون های بیشتری هم هست ولی این دو ستون داخل پذیرایی میافته. اسکلت را بتونی میزنم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده