رفتن به مطلب

نقد پلان

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 233
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام؛

کاش نقشه کد رو میذاشتین واسمون تا بتونیم روش کار کنیم :icon_redface:

باشه حتما تا شب اصلاحش میکنم و فایل کدش رو هم قرار میدم چون الان به فایل کدش دسترسی ندارم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینو من چشمی تغییر دادم نمیدونم اندازه ها درستن یانه شاید اشتباهاش زیاد باشه :ws37:

نورگیری پذیرایی اصلا خوب نبود جاشو تغییر دادم ، نور خواب بد باشه بهتر از اینه که نور پذیرایی بد باشه ! بخاطر جای ورودی اصلی راهرو زیاد میبره چاره ای نیست :whistle:

البته وقتی راهرو نیاز باشه برای دسترسی هیچ وقت جز فضای پرت محسوب نمیشه چون عملکرد داره دیگه ، :5c6ipag2mnshmsf5ju3

qhu3cnic9lk0ek4bjp3a.jpg

نمیشه جهت پله ها بر عکس بشه؟ :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام به تمام دوستان عزیز

ای کار رو تازه تمام کردم که یه ساختمان تجاری مسکونی هست که طبق همکف آن تجاری و طبه اول دو واحد مسکونی قرار گرفته که نقشه طبقه اول رو گذاشتم.

خوشحال میشم نظرات شما دوستان رو هم بدونم.

موفق و پیروز باشید.

<a href=fb8wx35lkzyd6v1c6fe5.jpeg' alt='fb8wx35l

سلام خسته نباشید

من با نظر memar عزیز موافقم که واحد سمت راست فضای پرت زیادی داره به نظرم فضا بین دو واحد ناعادلانه تقسیم شده و همه امکانات بهتره به واحد چپ رسیده

فکر میکنم اگر یه کم از فضای واحد چپ به واحد راست تعلق بگیره و جای آشپزخانه واحد چپ عوض بشه،فضای مناسب تری برای هر دو واحد به وجود میاد

اینم پیشنهاد منه که سعی کردم تقریبا همون چیدمان اصلی خودتونو حفظ کنم، درواقع فقط تقسیم فضایی واحدها و جای آشپزخانه هارو عوض کردم.

البته من شماتیک کشیدم و پلان کاملی نیست ولی فکر میکنم منظورم رو نشون میده

1.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام خسته نباشید

من با نظر memar عزیز موافقم که واحد سمت راست فضای پرت زیادی داره به نظرم فضا بین دو واحد ناعادلانه تقسیم شده و همه امکانات بهتره به واحد چپ رسیده

فکر میکنم اگر یه کم از فضای واحد چپ به واحد راست تعلق بگیره و جای آشپزخانه واحد چپ عوض بشه،فضای مناسب تری برای هر دو واحد به وجود میاد

اینم پیشنهاد منه که سعی کردم تقریبا همون چیدمان اصلی خودتونو حفظ کنم، درواقع فقط تقسیم فضایی واحدها و جای آشپزخانه هارو عوض کردم.

البته من شماتیک کشیدم و پلان کاملی نیست ولی فکر میکنم منظورم رو نشون میده

مرسی بله اگه آشپزخونه ها فضا های تر پیش هم باشن از لحاظ آبرو و... هم بهتر و کم هزینه تر میشه:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

باز هم یه پلان دیگری گذاشتم که خوشحال میشم باز هم مثل همیشه وقت بزارید و نظراتتون رو در مورد این پلان بگید.

این یک پلان ساختمان مسکونی اسکلت فلزی 2 طبقه است.

<a href=yer3oauarwi29fz0qims_thumb.jpeg' alt='ye

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام دوستان عزیز

باز هم یه پلان دیگری گذاشتم که خوشحال میشم باز هم مثل همیشه وقت بزارید و نظراتتون رو در مورد این پلان بگید.

:a030:

[/b][/color]

از نظر فنی در طراحی پلان من بسیار ضعف دارم. به همین دلیل نمیتونم صاحب نظری خوبی باشم. اما به خاطر اینکه بارها ازم دعوت شده در این تاپیک شرکت کنم ، سعی میکنم حضور داشته باشم.

در ظاهر کلی از نظر معماری پلان زیبایی هستش، در طراحی ورودی ایجاد پله با فرم نرم بسیار زیباست. میخواستم بگم در قسمت ورودی رمپ هم بذارید،که دیدم ارتفاع کمی بالا رفته..اما در طراحیمون باید حتما به فکر کسانی که مشکل در راه رفتن دارن هم باشیم.

مورادی رو دیدم :

N شمال به این طرفی هستش که با فلش در عکس نشون دادم؟

xmehrkxrckw6wxg4kg3.jpg

خط چین پله در پلان مشخص نشده..

این روشویی چرا اینجاست؟

iv37up5s3le8hv9jq0o.jpg

حریم خصوصی خیلی خوب رعایت شده...

واحد همسایگی چگونس؟

اگر شمال نقشه به طرف همون قسمتی باشه که نشون دادم ، مشخصه که از یه طرف (طرف شرق) میتونستین نور بگیرین :JC_thinking:

این کمده؟ به خاطر نوع خطش میپرسم.

ujquhvozrgoob28t5aa.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان عزیز

:w16:

7- استفاده از پله یکی از بهترین راه های تفکیک فضایی محسوب میشه ولی گذاشتن پله در وردی تنگ فضای اتاق خواب ها مانع رفت و آمده میشه و شاید حمل اثاث رو هم دچار مشکل بکنه

میشه از موارد دیگه ای مثل آرک یا گذاشتن دو جای گلدان یا مجسمه در دو طرف این لابی برای این تفکیک استفاده کرد

من در پلانی که اصلاح کردم 3 مورد رو هم خودم اضافه کردم

1- وقتی ما 3 تا اتاق خواب داریم بهتره که به یکی از اتاق ها به عنوان اتاق خواب مستر یه حمام کوچیک هم اختصاص بدیم، دیواری که بین این حمام و حمام اصلی کشیدم میتونه یه تیغه باشه که تا سقف امتداد نداره تا در این حالت این حمام هم از داکت حمام اصلی استفاده کنه

2- در هال، قرار گیری یک ویترین ظروف یا بوفه، در نزدیکی آشپزخانه و ناهارخوری، میتونه علاوه بر جنبه تزئینی، استفاده کاربردی هم داشته باشه

3- در آپارتمان ها و محیط های امروزی که خیلی از طبیعت فاصله گرفتیم، استفاده از گلدان هم خالی از لطف نیست

امیدوارم که پیشنهادهام مفید بوده باشه

موفق باشید

1.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

به نظرم پلان خیلی قشنگیه

من تو اتوکد یه چند جا رو اصلاح کردم که دور اون قسمت ها رو دایره کشیدم

دایره های سبز به نظرم از نقاط قوت کاره

به طور کلی خیلی خوبه که فضای اتاق خواب ها جداست و برای هر قسمت پیش ورودی تعریف شده

جای آشپزخونه هم خوبه با اینکه بهتره آشپزخونه به ورودی نزدیک باشه ولی اصلا نمیشه گفت که الان جای بدی قرار گرفته، به نظرم خیلی خوبه که هم مجاور حیاط خلوته و هم به ناهارخوری و پذیرایی نزدیکه و دسترسی داره

دایره های قرمز، قسمت هاییه که از نظر من باید اصلاح بشه که به ترتیب شماره ها می نویسم که چرا

1- اولیش محل قرارگیری روشوییه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که من هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا اونجاست!! حتما حتما حتما باید برداشته بشه! مگه میشه یکی بره دستشویی بعد بیاد بیرون 2.5 متر اون ور تر دستشو بشوره؟؟؟

2- دوم اینکه وقتی ما یه فضای تقسیم خیلی خوب و قشنگ برای فضای خصوصی داریم چرا باید در یکی از اتاق خواب هامون توی پذیرایی باز بشه؟؟؟ بهتره جای در این اتاق هم از سمت فضای خصوصی باشه

3- در مورد در ورودی، بهتره جای لنگه ها عوض بشه، ما همیشه از لنگه بزرگتر برای رفت و آمد استفاده می کنیم و لنگه کوچکتر معمولا برای آوردن اثاثیه و ... باز میشه

بنابراین اگر دقت کنید وقتی در باز میشه، فضای رفت و آمد تنگی حاصل میشود

فرض کنید در این حالت شما، در را برای ورود مهمان باز کرده باشید؛ عملا مهمان بین شما و دیواری که یک متر جلوتر است گیر میکند!!! و این اصلا حالت دعوت کنندگی ندارد

جدای از این حالت، مهمان در بدو ورود به سمت فضای خصوصی شما دید مستقیم پیدا میکند که جالب نیست

ولی اگر جای دو لنگه عوض شود مهمان و یا فرد وارد شونده به سمت فضای عمومی یعنی پذیرایی دعوت می شود

4- فضای کمد دیواری ای که برای اتاق خواب در نظر گرفته شده، به لحاظ فرمش فضای مفیدی نمیتونه باشه، این کمد عمقی در حدود 120 داره که قشنگ آدم میتونه بره توش!!! بیشتر شبیه انباریه تا کمد

البته اگه جای در اتاق، طبق پیشنهاد شماره 2 عوض بشه خود به خود محل قرار گیری کمد هم عوض میشه

موارد بعدی که با دایره زرد نشون دادم مواردیه که میتونه بهتر بشه نه اینکه بد باشه

5- در حمام بهتره یه سرویس فرنگی و روشویی اضافه بشه و دور قسمت وان پرده حمام در نظر گرفته بشه، البته اضافه کردن روشویی به سرویس بهداشتی هم نباید فراموش بشه

6- درسته که الان دیگه میشه هر مدل مبلی رو سفارش داد ولی بهتره در طراحی از ست مبل استاندارد استفاده کنیم که بهتر متوجه طراحی فضامون بشیم

یه دست مبل 7 نفره شامل یک کاناپه سه نفره، یه کاناپه دو نفره و دو مبل تک نفره همراه با میز وسط و عسلی! البته تلویزیون هم فراموش نشه

به طور کلی چیدمان مبل ها خوبه ولی این مدل چیدمان که من گذاشتم هم میتونه مورد استفاده باشه

طبق اصول چیدمان منزل در فنگ شویی، چیدمان مبل ها به صورت بسته، باعث نزدیک تر شدن اعضای خانواده به هم میشه که من از این مورد خیلی خوشم میاد هرچند کسایی مثل مادرم هم هستند که از این ترکیب چیدمان خوششون نمیاد :w16:

7- استفاده از پله یکی از بهترین راه های تفکیک فضایی محسوب میشه ولی گذاشتن پله در وردی تنگ فضای اتاق خواب ها مانع رفت و آمده بشه و شاید حمل اثاث رو هم دچار مشکل بکنه

میشه از موارد دیگه ای مثل آرک یا گذاشتن دو جای گلدان یا مجسمه در دو طرف این لابی برای این تفکیک استفاده کرد

من در پلانی که اصلاح کردم 3 مورد رو هم خودم اضافه کردم

1- وقتی ما 3 تا اتاق خواب داریم بهتره که به یکی از اتاق ها به عنوان اتاق خواب مستر یه حمام کوچیک هم اختصاص بدیم، دیواری که بین این حمام و حمام اصلی کشیدم میتونه یه تیغه باشه که تا سقف امتداد نداره تا در این حالت این حمام هم از داکت حمام اصلی استفاده کنه

2- در هال، قرار گیری یک ویترین ظروف یا بوفه، در نزدیکی آشپزخانه و ناهارخوری، میتونه علاوه بر جنبه تزئینی، استفاده کاربردی هم داشته باشه

3- در آپارتمان ها و محیط های امروزی که خیلی از طبیعت فاصله گرفتیم، استفاده از گلدان هم خالی از لطف نیست

امیدوارم که پیشنهادهام مفید بوده باشه

موفق باشید

سلام مهسا خانم

اول از همه از شما بابت اینکه وقتتون رو گذاشتید و این نکات رو متذکر شدید سپاسگذاری کنم.

نکته اولی که شما بهش اشاره کردید قرارگیری روشویی در اون فضای تقسیم هست که منم کاملا با نظر شما موافق هستم که نباید روشویی در اون قسمت قرار میگرفت ولی یک مشکلی که در طراحیهامون داریم نظریات کارفرما هستش که نمیتونیم نادیده بگیریم و هرکار هم که کردم نتونستم نظرش رو عوض کنم.

نکته دوم قسمت ورودی اتاق خواب اشاره کردید که این اتاق خواب به عنوان اتاق خواب مهمان استفاده میشود و در فرهنگ ما به این ترتیب هست که مهمان اصلا هیچ دیدی به قسمت خصوصی ساختمان نداشته باشند به همین دلیل کمد به اون فرم نامطلوب در اومده.

باز هم از شما تشکر میکنم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام، قبل از هرچیز میخواستم به خاطر اینکه تجربه کاریتون رو در اختیار امثال منی که تومیحط کار نبودن ،قرار میدین ازتون تشکر کنم .:a030:

از نظر فنی در طراحی پلان من بسیار ضعف دارم. به همین دلیل نمیتونم صاحب نظری خوبی باشم. اما به خاطر اینکه بارها ازم دعوت شده در این تاپیک شرکت کنم ، سعی میکنم حضور داشته باشم.

در ظاهر کلی از نظر معماری پلان زیبایی هستش، در طراحی ورودی ایجاد پله با فرم نرم بسیار زیباست. میخواستم بگم در قسمت ورودی رمپ هم بذارید،که دیدم ارتفاع کمی بالا رفته..اما در طراحیمون باید حتما به فکر کسانی که مشکل در راه رفتن دارن هم باشیم.

مورادی رو دیدم :

N شمال به این طرفی هستش که با فلش در عکس نشون دادم؟

xmehrkxrckw6wxg4kg3.jpg

خط چین پله در پلان مشخص نشده..

این روشویی چرا اینجاست؟

iv37up5s3le8hv9jq0o.jpg

حریم خصوصی خیلی خوب رعایت شده...

واحد همسایگی چگونس؟

اگر شمال نقشه به طرف همون قسمتی باشه که نشون دادم ، مشخصه که از یه طرف (طرف شرق) میتونستین نور بگیرین :JC_thinking:

این کمده؟ به خاطر نوع خطش میپرسم.

ujquhvozrgoob28t5aa.jpg

سلام دوست عزیز

ااون جهتی که شما مشخص کردید میشه جهت شرق که من یادم رفته بود جهت شمال رو مشخص کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیز

ااون جهتی که شما مشخص کردید میشه جهت شرق که من یادم رفته بود جهت شمال رو مشخص کنم.

ببخشید ،مبلمانی که در پلان قرار میدیم دقیقا در فضا هم به همین شکل قرار داده میشه؟:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید ،مبلمانی که در پلان قرار میدیم دقیقا در فضا هم به همین شکل قرار داده میشه؟:ws37:

من در این چند سالی که به کار در این زمینه مشغول هستم کمتر دیدم که همونجور که در پلان مبلمان صورت گرفته در فضا هم همونجور قرار بگیره و بیشتر طبق سلیقه خودشون مبلمان انجام میدن

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام مهسا خانم

اول از همه از شما بابت اینکه وقتتون رو گذاشتید و این نکات رو متذکر شدید سپاسگذاری کنم.

نکته اولی که شما بهش اشاره کردید قرارگیری روشویی در اون فضای تقسیم هست که منم کاملا با نظر شما موافق هستم که نباید روشویی در اون قسمت قرار میگرفت ولی یک مشکلی که در طراحیهامون داریم نظریات کارفرما هستش که نمیتونیم نادیده بگیریم و هرکار هم که کردم نتونستم نظرش رو عوض کنم.

نکته دوم قسمت ورودی اتاق خواب اشاره کردید که این اتاق خواب به عنوان اتاق خواب مهمان استفاده میشود و در فرهنگ ما به این ترتیب هست که مهمان اصلا هیچ دیدی به قسمت خصوصی ساختمان نداشته باشند به همین دلیل کمد به اون فرم نامطلوب در اومده.

باز هم از شما تشکر میکنم.

یعنی اماااااااااااااااااااان از دست بعضی از این کارفرماها!!!!!!!!!!!!!

اون اتاقه اگه اتاق مهمان هست که خب درسته! نباید با بقیه یه جا باشه

با این اوصاف فکر کنم اینم بد نشه

این طوری هم اتاق مهمان جدا میشه و کمده درست میشه هم اون روشوییه خیلی تو دید نیست

میشه توی همون فضای روشویی، یه کمد هایی هم برای حوله و لوازم بهداشتی هم قرار داد

2.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
یعنی اماااااااااااااااااااان از دست بعضی از این کارفرماها!!!!!!!!!!!!!

اون اتاقه اگه اتاق مهمان هست که خب درسته! نباید با بقیه یه جا باشه

با این اوصاف فکر کنم اینم بد نشه

این طوری هم اتاق مهمان جدا میشه و کمده درست میشه هم اون روشوییه خیلی تو دید نیست

میشه توی همون فضای روشویی، یه کمد هایی هم برای حوله و لوازم بهداشتی هم قرار داد

بله این کاری که شما انجام دادید هم خوبه.

البته من خودم مد نظرم بود که به این روش انجام بشه.

<a href=xz7wsoadtam22zjwzest_thumb.jpeg' alt='xz

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
سلام به تمام دوستان عزیز

ای کار رو تازه تمام کردم که یه ساختمان تجاری مسکونی هست که طبق همکف آن تجاری و طبه اول دو واحد مسکونی قرار گرفته که نقشه طبقه اول رو گذاشتم.

خوشحال میشم نظرات شما دوستان رو هم بدونم.

موفق و پیروز باشید.

:ws52::ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلام

ممنون میشم این پلان را نقد کنید. این طرح اولیه ساختمانی هست که میخوام بسازم. البته طبقه هم کفش تحاری هست و این مربوط به طبقه اول و دوم میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...