ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ یادی از ما کردید یا نکردید؟!!!یه موقعی شاخی بودیم اینجا واسه خودمون وقتی شاخ بودن مد نبود 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ یادی از ما کردید یا نکردید؟!!!یه موقعی شاخی بودیم اینجا واسه خودمون وقتی شاخ بودن مد نبود آره بابا اینجا خیلی یاد بود برگزار میکنن برای اعضای قدیمی از شب چهل سالگرد گرفته تا به بالا خوبی ترمه جون( استغفرالله ربی و بقیش رو نمیدونم علیه) این چه جور اسمیه؟> اوایلش اومده بودی انجمن میخواستم اسمت رو صدا بزنم اصلا خجالت میکشیدم بگم ژووون یا همون جوووون یه وضعی بوداااا(الکی مثلا) حاج ترمه جووون آیا ما را به یاد داری؟@ 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ آره بابا اینجا خیلی یاد بود برگزار میکنن برای اعضای قدیمی از شب چهل سالگرد گرفته تا به بالا خوبی ترمه جون( استغفرالله ربی و بقیش رو نمیدونم علیه) این چه جور اسمیه؟> اوایلش اومده بودی انجمن میخواستم اسمت رو صدا بزنم اصلا خجالت میکشیدم بگم ژووون یا همون جوووون یه وضعی بوداااا(الکی مثلا) حاج ترمه جووون آیا ما را به یاد داری؟@ خیالم راحت شد...:ws3::ws3: گفتم نکنه فراموش شدیم.خب ترمه یکی بود نمیذاشت دوباره انتخاب کنم منم گفتم ترمه جون بی قصد و قرض بوده والا 4 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ قدیما انقد فعالیت اینجا زیاد بود تا یه پست میذاستیم باید چهار صفحه میرفتیم عقب ببینیم تا پست ما با اون اینترنت سکه ای ها سند بشه چند نفر پست گذاشتند چی گفتن؟! یادش بخیر خدایی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ خیالم راحت شد...:ws3::ws3:گفتم نکنه فراموش شدیم.خب ترمه یکی بود نمیذاشت دوباره انتخاب کنم منم گفتم ترمه جون بی قصد و قرض بوده والا خیالت راحت برو بخواب شما قطعا و یقینا جزء فراموش نشدگانی خواهر:ws37: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : هی وای پیر شدیم رفت چه خبر از نوه ها؟ لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۷ نوه کیلو چند؟ شما بچه شو پیدا کن تا برسه به نوه، بچه چی؟ هنوز شوهر نکردم خخخخ? 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۷ در 15 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : نوه کیلو چند؟ شما بچه شو پیدا کن تا برسه به نوه، بچه چی؟ هنوز شوهر نکردم خخخخ? همچین حس پیری گرفتی گفتم الان حتما 7،8، 10 تا نوه داری لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۷ والا از سی به بعد دیگه آدم داره پیر میشه کم کم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ سلام به دوستان قدیمی من زندم. تمام 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ وای تو بخش ویژه چه خاطراتی هست... انگار برگشتم به ده سال پیش 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ سلام به همه یه نگاه اجمالی به تالار ها انداختم تقریبا جز برادران مدیر و فسیل نواندیشان? بقیه اسامی برام ناآشنان. در زمان فعالیتم فکر کنم کاربر کم حاشیه و بی سر و صدایی بودم اما فضای نواندیشان همیشه برام دوستانه و جذاب بود و میتونم بگم عضویت در اینجا تجربه خوشایندی بود.? 3 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۹ پیر پاتال ک نیستیم دیگه . همه تو سی و خورده هستیم . هنوز مجرد .. این لنگه ما کجاس پیدامون کنه .. 4 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : پیر پاتال ک نیستیم دیگه . همه تو سی و خورده هستیم . هنوز مجرد .. این لنگه ما کجاس پیدامون کنه .. یکی رسید به یارش یکی در انتظارش لئو داره میخنده به روزگاری که وفا نداره 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، leo.unique گفته است : یکی رسید به یارش یکی در انتظارش لئو داره میخنده به روزگاری که وفا نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده