ترمه جون 1381 ارسال شده در 10 مهر، 2018 یادی از ما کردید یا نکردید؟!!!یه موقعی شاخی بودیم اینجا واسه خودمون وقتی شاخ بودن مد نبود 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 11 مهر، 2018 یادی از ما کردید یا نکردید؟!!!یه موقعی شاخی بودیم اینجا واسه خودمون وقتی شاخ بودن مد نبود آره بابا اینجا خیلی یاد بود برگزار میکنن برای اعضای قدیمی از شب چهل سالگرد گرفته تا به بالا خوبی ترمه جون( استغفرالله ربی و بقیش رو نمیدونم علیه) این چه جور اسمیه؟> اوایلش اومده بودی انجمن میخواستم اسمت رو صدا بزنم اصلا خجالت میکشیدم بگم ژووون یا همون جوووون یه وضعی بوداااا(الکی مثلا) حاج ترمه جووون آیا ما را به یاد داری؟@ 3
ترمه جون 1381 ارسال شده در 11 مهر، 2018 آره بابا اینجا خیلی یاد بود برگزار میکنن برای اعضای قدیمی از شب چهل سالگرد گرفته تا به بالا خوبی ترمه جون( استغفرالله ربی و بقیش رو نمیدونم علیه) این چه جور اسمیه؟> اوایلش اومده بودی انجمن میخواستم اسمت رو صدا بزنم اصلا خجالت میکشیدم بگم ژووون یا همون جوووون یه وضعی بوداااا(الکی مثلا) حاج ترمه جووون آیا ما را به یاد داری؟@ خیالم راحت شد...:ws3::ws3: گفتم نکنه فراموش شدیم.خب ترمه یکی بود نمیذاشت دوباره انتخاب کنم منم گفتم ترمه جون بی قصد و قرض بوده والا 4
ترمه جون 1381 ارسال شده در 11 مهر، 2018 قدیما انقد فعالیت اینجا زیاد بود تا یه پست میذاستیم باید چهار صفحه میرفتیم عقب ببینیم تا پست ما با اون اینترنت سکه ای ها سند بشه چند نفر پست گذاشتند چی گفتن؟! یادش بخیر خدایی 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 14 آبان، 2018 خیالم راحت شد...:ws3::ws3:گفتم نکنه فراموش شدیم.خب ترمه یکی بود نمیذاشت دوباره انتخاب کنم منم گفتم ترمه جون بی قصد و قرض بوده والا خیالت راحت برو بخواب شما قطعا و یقینا جزء فراموش نشدگانی خواهر:ws37:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 اسفند، 2018 در 2 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : هی وای پیر شدیم رفت چه خبر از نوه ها؟
Rose6 865 ارسال شده در 14 اسفند، 2018 نوه کیلو چند؟ شما بچه شو پیدا کن تا برسه به نوه، بچه چی؟ هنوز شوهر نکردم خخخخ? 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 اسفند، 2018 در 15 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : نوه کیلو چند؟ شما بچه شو پیدا کن تا برسه به نوه، بچه چی؟ هنوز شوهر نکردم خخخخ? همچین حس پیری گرفتی گفتم الان حتما 7،8، 10 تا نوه داری
rezanassimi 9036 ارسال شده در 20 بهمن، 2019 وای تو بخش ویژه چه خاطراتی هست... انگار برگشتم به ده سال پیش 3
کهربا 18089 ارسال شده در 13 تیر، 2020 سلام به همه یه نگاه اجمالی به تالار ها انداختم تقریبا جز برادران مدیر و فسیل نواندیشان? بقیه اسامی برام ناآشنان. در زمان فعالیتم فکر کنم کاربر کم حاشیه و بی سر و صدایی بودم اما فضای نواندیشان همیشه برام دوستانه و جذاب بود و میتونم بگم عضویت در اینجا تجربه خوشایندی بود.? 3
Rose6 865 ارسال شده در 1 شهریور، 2020 پیر پاتال ک نیستیم دیگه . همه تو سی و خورده هستیم . هنوز مجرد .. این لنگه ما کجاس پیدامون کنه .. 4 1
leo.unique 432 ارسال شده در 1 شهریور، 2020 در 2 ساعت قبل، lexi 5n گفته است : پیر پاتال ک نیستیم دیگه . همه تو سی و خورده هستیم . هنوز مجرد .. این لنگه ما کجاس پیدامون کنه .. یکی رسید به یارش یکی در انتظارش لئو داره میخنده به روزگاری که وفا نداره 1
Rose6 865 ارسال شده در 1 شهریور، 2020 در 2 ساعت قبل، leo.unique گفته است : یکی رسید به یارش یکی در انتظارش لئو داره میخنده به روزگاری که وفا نداره 1
ارسال های توصیه شده