Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 24 فروردین، 2017 سپاسگزارم ولی من فکر میکنم شما رو میشناسم، نام کاربریتون برام آشناس آخه چوم والا
mehdi19 718 ارسال شده در 4 تیر، 2017 Ehsan کجایی رفیق؟ الان که فکر میکنم چه سوالای احمقانه ای ازت میپرسیدم و تو با حوصله جوابمو میدادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3، یادمه یه سری انقد تو تاپیکات اسپم کردم که دیگه صدات درومد الان دارم دوباره تاپیکتو میخونم ... خام بُدم، پخته شدم، سوختم .... امیدوارم هرجا هستی موفق باشی که حتما همینطورم هست من که خیلی چیزا ازت یاد گرفتم Essi 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 تیر، 2017 Ehsanکجایی رفیق؟ الان که فکر میکنم چه سوالای احمقانه ای ازت میپرسیدم و تو با حوصله جوابمو میدادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3، یادمه یه سری انقد تو تاپیکات اسپم کردم که دیگه صدات درومد الان دارم دوباره تاپیکتو میخونم ... خام بُدم، پخته شدم، سوختم .... امیدوارم هرجا هستی موفق باشی که حتما همینطورم هست من که خیلی چیزا ازت یاد گرفتم Essi انجمن نو انديشان و كلا فضاي مجازي مغز بزرگي رو از دست داد اسي براي من هنوز هم بزرگ و قابل احترامه حتي با وجودي كه بيشترين هم اهنگي و همراهي رو با تاپيكها و عقايدش داشتم 5
rezanassimi 9036 ارسال شده در 13 تیر، 2017 من سالی یه بار میام فراموشم نکنین ینی کسی هست که منو فراموش کرده باشه آیا؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 تیر، 2017 من سالی یه بار میام فراموشم نکنین ینی کسی هست که منو فراموش کرده باشه آیا؟ ببخشید شما؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 تیر، 2017 یه استیکر بود چماق دستش بود ندیدینش؟ احساس میکنم دارم میشناسم دیگه. مزاحم نشم 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 سلام تیم بکس نواندیش این تاپیک مثل یه البوم قدیمی خاک خورده توی صندوق میمونه بچه ها(پیر پاتالا) میاند و درش رو با صدای گیژ گیژ باز میکنند و یه نگاهی می اندازند و در میرند 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2017 سلام تیم بکس نواندیش این تاپیک مثل یه البوم قدیمی خاک خورده توی صندوق میمونه بچه ها(پیر پاتالا) میاند و درش رو با صدای گیژ گیژ باز میکنند و یه نگاهی می اندازند و در میرند یه سریا شکلک میذارن در میرن. یه سریا هیچی نمیگن در میرن. یه سریا کلا ورود هم نمیزنن، یواشکی حالت مهمان میان نگاه میندازن و در میرن 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 مرداد، 2017 چقدر دارم فکر میکنم اما اسم ها یادم رفته ولی بعضیا رو یادمه: lean سارا افشار saghar hanaaneh 2
saghar... 6666 ارسال شده در 24 مرداد، 2017 چقدر دارم فکر میکنم اما اسم ها یادم رفتهولی بعضیا رو یادمه: lean سارا افشار saghar hanaaneh واااااااااااااای حناجونم باورم نمیشه اومدی 2
ارسال های توصیه شده