رفتن به مطلب

تعریف از شخصیت ببخشید تحلیل شخصیت شماره 66....... pari daryayi

ارسال های توصیه شده

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ دختر مهربون
  2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی
  3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ نمی دونم
  4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ انرژی مثبتی،ماهی و گل
  5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟تا حالا چیزی ندیدم ازش جز مهربونی و خوبی
  6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس خیلی ماهی پری جونم دوست دارم:icon_gol:

خانوم دکتر بسی مفتخر کردید مارو

مزین نمودین تاپیک رو...

مخلصیم:dancegirl2:

سلامی دوباره ببخشید دیر اومدماااااااااا

یکم حس و حال ندارم فکرکنم.......زندگیم تو رکوده بدد:sigh:

کلا من غذای دریایی زیاد دوست ندارم ولی موجودات دریایی دوست دارم:w02:

زیر دریا ها میتونیم باهم ، هم حتی دوست خوب باشیم...:icon_gol:

یکم برای زندگی درخشکیت هم مثل دریاها قوی تر باش......

سربلند و پیروز باشی عزیزم:icon_gol::icon_gol:

فل عزیـــــــــــــــــــــزمممم

مرسی که اومدی بانو

زیر دریا و روی دریا باهم خیلی فرق فوکوله آخه ... زیر دریا آدمیزاد نداشته بید....:hanghead:

ولی پری خودشو نمی بازه :w16:

مرسی عزیزم از حضورت زیبای کارتونیت:icon_gol:

و اما تحليل من

نام تعريفي: دختر گل و مودب:icon_gol:

بهترين صفت پري: به نظرم خ و ش گ ل ي ش:ws37:

بدترين صفتش:اين كه پري دريايي ما از اعماق دريا اومده خشكي دوباره بر نمي گرده دريا پيش خونوادش:icon_pf (10):

تصور ذهني ازش:يه دختر با كلاس و مودب:96h3px3wpnn293irwcz

گفته من براي پري: خيلي گلي:icon_gol:، فقط ما رو فراموش نكن:girl_blush2:،‌ قدر خودتو بدون :ws37:

امیدوارم هیچ وقت یادت دچار فراموشی نشه

ممنونم از حضور بی ریا دو صادقانه ات

خیلی لطف داری:icon_gol:

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزم287519_yyyyywelcomwagon.gif

هی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید...

هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... 197719_threadsneaker.gif

ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ...

به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم

اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین 273920_mail1.gif

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟دریایی!:w16:
  2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ اینکه سعی میکنی در کنار بچه ها باشی
  3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ حقیقتاً نمدونم:ws52:
  4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ یه کسی که با توجه به رشتش میخواد در کنارت باشه و البته یه جورایی حس میکنم شبیه مامانا میشی.:ws3:
  5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه قوتت اینه که دیگران رو فقط یه ابزار نمیبینی. نقطه ضعفتم اینه که یه موقع هایی زیادی میری توی مود روانشناسی. برخی وقتا هست که آدم دوست داره دوستش به دور از هویت کاریش یا تحصیلیش کنارش باشه.:w02:
  6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس... دوست داشتنی هستی:icon_gol:

و بدان که دوستت دارد ........

51521_544120_l_daisy.gif

ارادتمند پری

42119_mermaid3.gif

مرسی از دعوتت پری جون...

راستش من زیاد باهات برخورد نداشتم اما تا جایی که میتونستم و فکر کردم درسته نوشتم. یه چیزی که توی وجودت دوست دارم اینه که واقعاً با اینکه گاهی نشون میدی که در درونت یه چیزی آزارت میده اما با خوش رویی کنار بقیه هستی...

این خصوصیتت رو میپرستم!

• Like 3
لینک به دیدگاه

فل عزیـــــــــــــــــــــزمممم

مرسی که اومدی بانو

زیر دریا و روی دریا باهم خیلی فرق فوکوله آخه ... زیر دریا آدمیزاد نداشته بید....:hanghead:

ولی پری خودشو نمی بازه :w16:

مرسی عزیزم از حضورت زیبای کارتونیت:icon_gol:

نه آخه غیر از شخصیت کارتونیم

متولد ماه خرچنگم دیگه پس میتونم بیام زیر دریا:w02:

این واسه این طرف قضیه بود.......

• Like 3
لینک به دیدگاه

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ خوش قلب

2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ تلاش برای ابراز عقیده با عدالت
  3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ احساسات بیش از حد!
  4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ خداییش نمیتونم تصور کنم
  5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه قوت ها همون صفات مثبته و ضعفا همون نقاط منفی
  6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس ؟ ببشخید من دوست داشتم بیشتر بنویسم اما در همین حد آشنایی دارم .. اما کلا به نظرم از اون آدمهایی هستی که اگر به جای صعود سقوط کنی آدم بغض گلوشو میگره و میگه حیف شد! و بر عکسش هم اگر صعود کنی من میگم لیاقتش رو داشت

=======================

ببخشید دیر اومدم امتحانام بود دیگه:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزم287519_yyyyywelcomwagon.gif

هی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید...

هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... 197719_threadsneaker.gif

ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ...

به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم

اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین 273920_mail1.gif

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ رودخونه زلال و پاک
  2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ پاکی و مهربونی و صداقت
  3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ گاهی مثل خودم ساده حرف میزنه و ساده رفتار می کنه غافل از اینکه درون ادمای دور برمون پیچیده و رمز الود و گاه بسیار تاریکه
  4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ اینو نمی تونم جواب بدم چون متاسفانه ندیدمت ولی یه دختر سرحال و سرزنده و کلی بانمک تو ذهن ازت ساختم با چشای خیلی مهربون
  5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه قوتش روحیه نبازیش و سرپاموندن و جنگیدن واسه مشکلاتش هس و نقطه ضعفش هم همون ساده گویی ساده رفتاریش هس که شاید اگر در جامعه ای دیگر بود یه حسن بسیار بارز شخصیتی میشد ولی تو جامعه ریاکار و حیله گر ما نه ...
  6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس

51521_544120_l_daisy.gif

ارادتمند پری

42119_mermaid3.gif

پری جزو اون شخصیت هایی هس که من بی اختیار دوستش دارم و همیشه فکر می کردم اگر روزگاری باهم برخوردی و اشنایی واقعی داشته باشیم زود بهم دل خواهیم بست

از شفافیت و پاکی چشات و مهربونی بی حدت بسیار سپاسگزارم و دوسشون دارم و دوستت دارم و به دل پاکت احترام میزارم

قربانت س:w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟

خورشیدِ آبی

بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟

همه گفتند دیگه...مهربون

بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟

اینم همه گفتند :w58: زیادی احساساتی

منظور این نیست که پریوش و از اون جور احساساتی ها هستیا..منظور اینه که بعضی وقتا احساس میاد جلوی منطقت

وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟

کسی که میخواد کمک کنه به همه...مثل یه مشاور :ws3: که خیلی خوبه برای دوستاش...هیچ قصد و غرضی هم نداره...از مهربونیشه

فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟

گفتم دیگه:ws38:

در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس

اینو میخوام بگم

من خوشم نمیاد به خودت میگی پری دریایی و موجود دریایی و اینا:banel_smiley_4: شخصیت خودت بهتره

بهار

خودتم روانشناسی مثلا:whistles: بررسی کن این رفتار رو تو خودت نتیجشو اینجا بگو:ws3:

منم ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام...

فقط میتونم بگم با احساس...مودب....و پر انرژی....

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟
    من بهت میگفتم نگار
    (
    خو
    ش قلب)

2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟
    مودب بودن
    و
    + بودن

3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟
    درونگرا بودن

4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟
    نمیدونم...
    :hanghead:
  5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟
    نقطه قوت==>خودش رو دوست داره...نقطه ضعف==>نمیدونم
    :hanghead:
  6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس
    ؟

Hold fast to dreams

For if dreams die

Life is a broken-winged bird

That cannot fly

Hold fast to dreams

For when dreams go

Life is a barren field

Frozen with snow

منم به تو می گفتم آمده از بهشت!:w02:

مرسی از شعر قشنگ و پر معنات

کاش هیش کی نمی دونست من چه موجود خبیثی ام

خجالت ناک شدیم بسی ممنون عزیزم649721_LaieA_035.gif

دختر خوبیه

زیاد باهش برخورد نداشتم

• :w16:

مرسی پسر خوب!:icon_gol:

ایشالا بر خورد می کنیم متوجه می شی:gnugghender:

اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ هرچی فکر کردم دوباره به پری رسیدم

بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی به معنی واقعی کلمه

بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ چیز بدی ازت ندیدم ولی این که بعضی اوقات برای مدتی میری دل ادم میگیره :hanghead:که این مشکل دل منه :sigh:

وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ ی ادم با لب خندون :ws3:

فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نمیدونمم

در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس هیچ وقت نرو :hanghead:

در کل خیلی گلی :hapydancsmil::icon_gol:

ممنون رحمان جان دل تو جزء دلهای خیلی خوبه که می تونه انقدر خوب بقیه رو ببینه

مثل باران پر از رحمتی همچو نامت رحمانی24420_JC_cupidgirl.gif

ممنون

• Like 4
    لینک به دیدگاه

[quote=from_hell;8530

پری بسیار نازنین و دوست داشتنیه.......شبیهش کم پیدا میشه.

495819_toyou.gif

خودشو می گه ها !:w02:

خدا منو بکشه اگه دروغ بگم که خودشو میشگه:w16:

مرسی مینا خوشگلم282320_girl_wink.gif

به به ممنون از دعوتتون پری خانوم:ws3:

من فقط یه بار باهاتون برخورد داشتم:ws3:

اونم تو میتینگ دریایی بوود که خیس آب شدیم:ws28:

به نظرم دختر خوووبی بوودین!

پر انرژی!!

سرشاز از انرژی مثبت!!

زیادی شلوغی:ws3:

دختر مهربونی هم هستی!!

مختم خوب کار میکنه:ws3:بازم از این میتینگا بزار!

به به همبازی قدیمی:w02:

خوبی؟

مرسی که افتخار دادی:icon_gol:

ایشالا بچه ها پایه میشن بازم میتینگ می ذاریم دریایی!:w16:

ایول به این ابتکار ! تحلیل اینجوری خوبه دیگه هلو بپر تو گلو ! :ws3:

پرررررررینگ:hapydancsmil:

خوش برخورد و گشاده رو

----

توی برخوردهای نزدیک که معمولا یه دوست خوش برخورد و صمیمیه که نشون میده دوستاش واقعا واسش ارزش دارن ، توی موضوعات جدی احساس میکنم همیشه دوست داره یه دید از بالا نسبت به مسائل در مقایسه با بقیه آدما داشته باشه واسه همین حرفاش بیشتر وقتها رنگ نصیحت داره هرچند که شاید هدفش این نباشه اصلا

نقطه قوت اینه که میتونه تعامل خوبی با اکثر آدما داشته باشه و اینکه انرژی لازم رو واسه اینکه آغازگر یه حرکت جدید و بزرگ باشه همیشه داره

نقطه ضعف همون نصیحت گونه بودن حرفاشه ، البته شاید من اشتباه میکنم ولی فکر میکنم دیدش به آدما مثل دید یه مادر به بچه ی خردسالشه...این میتونه نقطه قوت هم باشه برخی مواقع ، ولی همیشه خوب نیست

از اینکه جز دوستات هستمو حرفام میتونه جزئی از یادگاریهات باشه خوشحالم :icon_gol:

هلوی خوش مزه ای بود؟:ws3:

ممنون بابت تعاریفت و از اون بیشتر نقد خوبت!

به شدت نقد وارده... اما یه توضیحی براش دارم ... اینکه قصد به هیچ عنوان نصیحت و از بالا نگاه کردن به قضیه نیست گاهی اوقات دلم می خواد چیزایی که به نظرم می تونن روی بهبودی اوضاع طرفم تاثیر بذارن رو بگم ولی خوب متاسفانه اونقدر زیاده روی می کنم که حالت نصیحت و ادعا پیدا می کنه

شاید شعار... ولی فقط از روی اطمینان به باور های خودم و دوست داشتن طرف مقابلمه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

سعی می کنم درستش کنم

• Like 5
    لینک به دیدگاه
    مرسی از دعوتت پری جون...

راستش من زیاد باهات برخورد نداشتم اما تا جایی که میتونستم و فکر کردم درسته نوشتم. یه چیزی که توی وجودت دوست دارم اینه که واقعاً با اینکه گاهی نشون میدی که در درونت یه چیزی آزارت میده اما با خوش رویی کنار بقیه هستی...

این خصوصیتت رو میپرستم!

درود نازنین بانو

نازنینی سرتاسر وجودت است عزیزم

نازنین ترینی

مرسی از نهایت لطفی که نثارم کردی:icon_redface::icon_gol:

نه آخه غیر از شخصیت کارتونیم

متولد ماه خرچنگم دیگه پس میتونم بیام زیر دریا:w02:

این واسه این طرف قضیه بود.......

1. اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ خوش قلب

2. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ تلاش برای ابراز عقیده با عدالت
    3. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ احساسات بیش از حد!
    4. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ خداییش نمیتونم تصور کنم
    5. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه قوت ها همون صفات مثبته و ضعفا همون نقاط منفی
    6. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس ؟ ببشخید من دوست داشتم بیشتر بنویسم اما در همین حد آشنایی دارم .. اما کلا به نظرم از اون آدمهایی هستی که اگر به جای صعود سقوط کنی آدم بغض گلوشو میگره و میگه حیف شد! و بر عکسش هم اگر صعود کنی من میگم لیاقتش رو داشت

=======================

ببخشید دیر اومدم امتحانام بود دیگه:icon_redface:

ممنونم از اینکه شرکت کردی

جمله ای برام نوشته بودی خیلی روم تاثیر گذاشت ... بینهایت ممنون:icon_gol:

• Like 2
    لینک به دیدگاه
    پری جزو اون شخصیت هایی هس که من بی اختیار دوستش دارم و همیشه فکر می کردم اگر روزگاری باهم برخوردی و اشنایی واقعی داشته باشیم زود بهم دل خواهیم بست

از شفافیت و پاکی چشات و مهربونی بی حدت بسیار سپاسگزارم و دوسشون دارم و دوستت دارم و به دل پاکت احترام میزارم

قربانت س:w16::w16:

از روز اولی که اومدم توی این انجمن همیشه یه نفر خیلی تو چشمم بود!

یکی که همیشه شکل هانیه توسلی فرضش می کردم و پستهاشو خیلی دوست داشتم!

یه بانوی جذاب و با نمک باهوش که همیشه دلم می خواسته مثل اون باشم:w16:

خانومیش مثال زدنیه و من خیلی دوسش دارم

تحلیلش از من خیلی خوبه و ولی من همین خیلی خوب رو هم خیلی دوست دارم:icon_gol::icon_gol:

کاش یه روز ببینمت و بهت دل بدم:w02:

اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟

خورشیدِ آبی

بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟

همه گفتند دیگه...مهربون

بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟

اینم همه گفتند :w58: زیادی احساساتی

منظور این نیست که پریوش و از اون جور احساساتی ها هستیا..منظور اینه که بعضی وقتا احساس میاد جلوی منطقت

وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟

کسی که میخواد کمک کنه به همه...مثل یه مشاور :ws3: که خیلی خوبه برای دوستاش...هیچ قصد و غرضی هم نداره...از مهربونیشه

فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟

گفتم دیگه:ws38:

در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس

اینو میخوام بگم

من خوشم نمیاد به خودت میگی پری دریایی و موجود دریایی و اینا:banel_smiley_4: شخصیت خودت بهتره

بهار

خودتم روانشناسی مثلا:whistles: بررسی کن این رفتار رو تو خودت نتیجشو اینجا بگو:ws3:

منم ...

میلیییییییییییییینگگگگگگگگگگگگگگ

خیلی باحال اومدی پسر کیف کردم:ws28:

خدایی خودمم مونده بودم چرا یکی یه چیز متفاوت نمی گه یعنی من تا این حد ضایعم؟icon_pf%20(34).gif

ولی راجع به پری دریایی شاید به خاطر اینه که من خودمو جدا از اون نمی دونم اینقدر باهاش شباهت دارم و آمیخته شدم که شاید یه روز پیشنهاد بدم اسم اونو بذارن بهار:w02:!!

یا بذارن خودشیفته دریایی:whistle:

ولی خب نکته خوبی بود منم مثل تو دوست دارم همیشه خودم باشم و هیچ وقت نقش کس دیگه ای رو بازی نکنم....hanghead.gif

دوست عزیزی برام هستی و ازت خیلی ممنونمconnie_07.gif

• Like 3
    لینک به دیدگاه

به پایان آمد این تاپیک تذکر نقاط منفی همچنان باقی است....

روزی که واسه این قسمت ثبت نام کردم باور داشتم که همه حرفای اینجا رو به یادگار و تنها یادگار نگه می دارم

ولی اصلا باورم نمی شد20.gif که یادگاری هام اینقدر قشنگ و دوست داشتنی و واقعی باشن

تقریبا بلا استثنا همتون پری رو :

مهربون در مقابل خیلی مهربون!

احساساتی و در مقابل خیلی احساساتی!

گهگاه لوس، خودشیفته، نصیحت گر، شکننده، وابسته نقاشی کردید...489519_painteggsmile.gif

نقاشی هاتون رو به دیوار قلبم نصب کردم...

باور های من هرچه که بودند مهم نیست... مهم همین است که من در چشم و نگاه و قلب شما چگونه و کجا باشم؟

منم به کسی نمی گم که چقدر درباره من اشتباه کردید و خباثت هایم را ندیدید!SEVeyesB08_th.gif

بسی خوب نقاب زدم نه...onion055.gif

در زندگی اتفاقاتی هست که گذر زمان هم توان نابودیش را ندارند

و آن دوست داشتن دوستی هاست

و سخن دوستانه دوستان

یادگاریست

جاودان

• Like 6
    لینک به دیدگاه
    مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...