SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ نواندیشان گرامی همینطور که مستحضر هستید از امروز یعنی 5 بهمن ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شروع شده و تا 15 بهمن ادامه خواهد داشت. دوستانی که ثبت نام میکنن، اگه امکانش هست بگن تو کدوم رشته و کدوم واحد های دانشگاهی ثبت نام میکنن. شاید یه عده از دوستان مثل خودم باشن که بار اولشونه ثبت نام میکنن و سوالات و مشکلاتی دارن، این عزیزان سوالاتشون رو تو همین تاپیک مطرح کنن تا حرفه ای ها جواب بدن و ثواب خیر ببرن. لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اولین سوال رو خودم میپرسم. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه، دستش درد نکنه، پیشاپیش تشکر میکنم ازش. عرض شود که من تو رشته ی مدیریت میخوام ثبت نام کنم و میخوام تو شهر خودمون باشه به خاطر کار و زن و بچه. تو لیست واحدهایی که واسه رشته ی مدیریت بودن، شهر زنجان نبود و شهرهای دیگه بودن و یه دونه هم واحد علوم و تحقیقات بود. ولی ننوشته بود واحد علوم و تحقیقات کجا. بعلاوه من میدونم که رشته ی ارشد مدیریت تو واحد علوم و تحقیقات شهر زنجان وجود داره. حالا من که میخوام ثبت نام کنم، واحد دانشگاهی رو باید چی بزنم؟ همون علوم و تحقیقات؟ اگه علوم و تحقیقات بزنم تو شهر زنجان مشغول به تحصیل میشم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده