NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من مورونیو تو اینتر رو خیلی دوست داشتم :hapydancsmil: .. ای کاش از اینتر نمی رفت ولی من همیشه ازش بدم میومده :hapydancsmil:خیلی خوب شد اومد رئال گند زد بهش:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ داش گل دنی رو داشتی؟عشق منه. عجب گلی بود!!!!:obm: 1 لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ولی من همیشه ازش بدم میومده :hapydancsmil:خیلی خوب شد اومد رئال گند زد بهش:hapydancsmil: آبجی جون داش بی انصافی نکن.خوزه خدائیش مربی خوفیه.درسته جلو پپ باد معده هم نیست اما خدائیش مربی الماسیه.یخده غده.اونم هر سری بچه محلای کاتالان حالشو میگیرن گوزپیچ میشه. 1 لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ عجب گلی بود!!!!:obm: عه آبجی نیفتی بزا بیگیرمت. یکی آب قند بیاره واسه این آبجیمون.شکلک نیش باز 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ آبجی جون داش بی انصافی نکن.خوزه خدائیش مربی خوفیه.درسته جلو پپ باد معده هم نیست اما خدائیش مربی الماسیه.یخده غده.اونم هر سری بچه محلای کاتالان حالشو میگیرن گوزپیچ میشه. منم نگفتم مربی بدیه!!! گفتم ازش بدم میاد به رئال هم گند زد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ منم نگفتم مربی بدیه!!! گفتم ازش بدم میاد به رئال هم گند زد :hapydancsmil: چرا بدت میاد ازش؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ چرا بدت میاد ازش؟خودخواه پرو.. اون زمان که مربی چلسی بود جنگ روانی راه انداختن هاش حرفایی که میزد و... :icon_razz:از این نوع شخصیتها بدم میاد لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ولی من همیشه ازش بدم میومده :hapydancsmil:خیلی خوب شد اومد رئال گند زد بهش:hapydancsmil: تو اینتر بود حال بارسا رو گرفت :hapydancsmil: کلی حال کردممم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ تو اینتر بود حال بارسا رو گرفت :hapydancsmil: کلی حال کردممم :hapydancsmil: آورین آورین :hapydancsmil:با خاطراتش حال کن :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
real 1797 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ اره افتخار کن مخصوصاً پپه!! به مورینیو هم افتخار کن!! به رونالدو خیلی افتخار کن از طرف منم بهش افتخار کن! دیدم مسی چه شخصیت حرفه ایه و انسانی برخورد می کند پپه بدبخت درو کرد! اگه یکم شانس با رئالی ها بود الان برنده مابودیم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دیدم مسی چه شخصیت حرفه ایه و انسانی برخورد می کند پپه بدبخت درو کرد! اگه یکم شانس با رئالی ها بود الان برنده مابودیم :w58:مسی؟؟؟؟؟ مسی؟؟؟ اون بازی که پپه زد دست مسی رو لتو پار کرد رو ندیدی ظاهرا!!! دیشب مسی کار خاصی نکرد!!!! خوبی؟؟ یه خطای معمولی بود! به شانس نیست عزیزم بارسا بهتر بازی کرد برد 1 لینک به دیدگاه
real 1797 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ :w58:مسی؟؟؟؟؟ مسی؟؟؟ اون بازی که پپه زد دست مسی رو لتو پار کرد رو ندیدی ظاهرا!!! دیشب مسی کار خاصی نکرد!!!! خوبی؟؟ یه خطای معمولی بود! به شانس نیست عزیزم بارسا بهتر بازی کرد برد آره مسی.تنها کارت زردیه بارسا شانس که نه !؟توعرض 3 دقیقه 2تا گل بهش چی میگن بخصوص گل دنی 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ آره مسی.تنها کارت زردیه بارساشانس که نه !؟توعرض 3 دقیقه 2تا گل بهش چی میگن بخصوص گل دنی اوهوم باشه باشه 2 لینک به دیدگاه
spow 44196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دوست عزیز اولا از به کار بردن الفاظی که درشان انجمن نیست به دلیل غلیان احساسات اجتناب کنید دوما شما برگردید به کارنامه تبلیغاتی خود باشگاه رئال نگاه کنید ببینید چقدر شرمسارند از این پیروزی هایی که به ضربب وزور کشتار چپ گرایان به دست امده تاریخ ورزش مملو از این پیروزی های بادکنکی است رکوردهای المپیک پیروزی های فوتبال وووو الان چی دارین بگین؟ زمان دل بوسکه که اوج کار رئال بود هم امار زیاد دلچسبی نداشتین فقط قهرمانی ها به شما رسید که مبارکتون باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده