DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ این کلیپ رو نگاه کنید +15 :icon_razz: دریغ از یه ذره انسانیت:icon_razz: لینک فیلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظر شما در مورد این کلیپ چیه :icon_razz: 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خاک بر سر وحشیِ دختر ندیدشون کنن !!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ این کلیپ رو قبلاً دیده بودم ... نظری ندارم ... مشخصه دیگه ... بازم خوبه یکی دوتا آدم بینشون بود... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ توحش... یعنی یه انسان نبود بین اینهمه آدم؟ بعد میگن چرا نمیزارن دخترا برن به استادیوم واقعا بعضی وقتا فکر میکنم بعضی دیکتاتوری ها لیاقت این ملت وحشیه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ چرا این اتفاق افتاده؟؟؟ چجوری انقد راحت بدون هیچ ترسی این کار و میکنن؟ هنگ کردم من لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ من نتونستم دانلود کنم داود این چه لینکیه آخه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ من نتونستم دانلود کنم داوداین چه لینکیه آخه بهترین جایی بود که میتونستم آپلود کنم مشکل از توئه :vahidrk: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ . بعد بگن ما متمدنیم....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر حروم زاده بودند و هستند کسایی که این رفتارو انجام میدهند........... ....................... اینها همش فحشه که نتونستم بیانشون کنم........ اینها خودشون خواهر ومادر ندارند؟ وجدان و شرافت و انسانیت هم که کلا نهادینه نشده تو وجودشون............ الهییییییییییییی.............. دیگه اینو نمیتونم واقعا بیان کنم.........یک نفرین خاصه این افراد هست لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ یه نفر یه کم موضوع رو بازتر کنه بگه چیه شاید برای روحیه مان خوب نباشد دیدنش لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ نمیخواد موضوع رو باز کنید کنجکاوی اجازه نداد نبینم .. خاااااااااااااااااااااااک بر سرشون به هر چی حیوون وحشیه گفتن زکککی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده