رفتن به مطلب

اگر زن ها مثل مردها باشند

spow

ارسال های توصیه شده

اگر زن ها مثل مردها باشند

کلیپ زیبایی که قالب شکنی دنیا را به نمایش گذاشته این کلیپ را ترکیه ساخته اما به نظر می رسه معادله قدرت به نفع مردان در تمام دنیا یکسان است.این کلیپ این سئوال را مطرح می کند که اگر رفتار زن ها مانند مردان باشد چقدر برای مردان درد ناک خواهد بود؟

من اینو چندوقت پیش به صورت گذرا دیدم ونتونستم پیدا کنم که امروز امیرعزیز برام ایمیلش کرده بود وبابتش سپاسگزارم

از هرسه زن دردنیا یکی به صورت مستقیم مورد ازار واذیت مردان چه اشنا وچه غیراشنا قرار میگیره

خواستین بگین حامد براتون ترجمش کنه من باید کم کم برم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پسورد : spow

• Like 15
لینک به دیدگاه

جالب بود!

ممنون:icon_gol:

واقعا چرا در روابط بین یه خانوم و آقا اغلب مردم فکر می کنن که یکی باید بر اون یکی غلبه کنه؟!چرا به یه رابطه ی مساوی به همراه عقل و شعور فکر نمی شه؟!چرا جدای از جنسیت مثل دو انسان با هم برخورد نمی کنن؟!!

:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
جالب بود!

ممنون:icon_gol:

واقعا چرا در روابط بین یه خانوم و آقا اغلب مردم فکر می کنن که یکی باید بر اون یکی غلبه کنه؟!چرا به یه رابطه ی مساوی به همراه عقل و شعور فکر نمی شه؟!چرا جدای از جنسیت مثل دو انسان با هم برخورد نمی کنن؟!!

:ws38:

چی بگم والا

بزار نظر دوستان رو هم بخونیم شاید به نتیجه ای رسیدیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:

آخرش دیگه خیلی یه جوری بود

من از این کلیپ درس گرفتم که برای پسرا مزاحمت ایجاد کنم :ws3:

این هم نکته ای هست

هیچ نظری درمورد علل ازار واذیت زنان وراهکارهای حل وفصل مشکلاتشون ندارید؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوشمان امد خیالشم بسی زیبا بود به امید ان روز:gnugghender:

این هم نکته ای هست

هیچ نظری درمورد علل ازار واذیت زنان وراهکارهای حل وفصل مشکلاتشون ندارید؟:banel_smiley_4:

چرا

اینقدر بیرحم بشیم که عین همین بلاها رو سرشون بیاریم تا بفهمن یه من ماست روش یه لایه کره داره:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا

اینقدر بیرحم بشیم که عین همین بلاها رو سرشون بیاریم تا بفهمن یه من ماست روش یه لایه کره داره:banel_smiley_4:

یعنی نمی شه خانوما و آقایون مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنن؟!

حتما باید یکی بر اون یکی غلبه کنه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
این هم نکته ای هست

این پرسیدن نداره همه میدونن اما بهش عمل نمی کنن :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خود مردها با دیدن این کلیپ واقعا چه احساسی بهشون دست داد؟

شرمنده شدند یا نه از بعضی حرکات شنیعشونvahidrk.gif

..........................

البته ناگفته نماند که واقعا همچین زنهایی هم هستند که شاید کسی باورش نشه و به چشم نیایند:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا

صدسال بعد

مینا کماکان منتظر اتفاق است...:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی نمی شه خانوما و آقایون مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کنن؟!

حتما باید یکی بر اون یکی غلبه کنه؟

این دروغ تاریخ واجبار خودساخته ای برای طبیعت هست

دردوران ماقبل ادیان اون چیزی که از باستان شناسی به دست اومده حاکی از اینه که زن نماد همه چیز بود

هنوز هم اثارش باقیه

جنسیت مونث برای هرچه که منبع تولید هست وزاینده...طبیعت-زمین خورشیدوووو

اما منفعت طلبی نوع بشر باعث میشه هرروز بیشتر وبیشتر سقوط کنیم وبدتر ازاون همگامی همگان دراین سقوطه

این پرسیدن نداره همه میدونن اما بهش عمل نمی کنن :hanghead:

قبول دارم حرفتو

ولی ایا همه زنان ودختران ماهم به ارزش های خودشون واقفند؟

خود مردها با دیدن این کلیپ واقعا چه احساسی بهشون دست داد؟

شرمنده شدند یا نه از بعضی حرکات شنیعشونvahidrk.gif

..........................

البته ناگفته نماند که واقعا همچین زنهایی هم هستند که شاید کسی باورش نشه و به چشم نیایند:ws37:

شهدخت یه زنی بود تو دایره ای از دادگستری خداییش برای یه کاری مجبور بودم برم تو همون دایره اونا هروقت میرفتم از ترس اون جیم فنگی رد میشدم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این دروغ تاریخ واجبار خودساخته ای برای طبیعت هست

دردوران ماقبل ادیان اون چیزی که از باستان شناسی به دست اومده حاکی از اینه که زن نماد همه چیز بود

هنوز هم اثارش باقیه

جنسیت مونث برای هرچه که منبع تولید هست وزاینده...طبیعت-زمین خورشیدوووو

اما منفعت طلبی نوع بشر باعث میشه هرروز بیشتر وبیشتر سقوط کنیم وبدتر ازاون همگامی همگان دراین سقوطه

قبول دارم حرفتو

شهدخت یه زنی بود تو دایره ای از دادگستری خداییش برای یه کاری مجبور بودم برم تو همون دایره اونا هروقت میرفتم از ترس اون جیم فنگی رد میشدم:ws3:

تصورش که میکنم من جای تو میترسم.......:sad0:

یه همسایه داریم یه عروس داشت مثل این زنه همشونو میزد.... شوهره و مادرشوهرو ....... خیلی بد بود ...... حالم بد میشه وقتی صحنه کتک خوردن میبینم چه زن چه مردTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

قبول دارم حرفتو

نه واقف نیستن چون نمی دونن چون ندیدن و کسی بهشون نگفته از اول زدن تو سرشون

چه خانوم باحالی بوده :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تصورش که میکنم من جای تو میترسم.......:sad0:

یه همسایه داریم یه عروس داشت مثل این زنه همشونو میزد.... شوهره و مادرشوهرو ....... خیلی بد بود ...... حالم بد میشه وقتی صحنه کتک خوردن میبینم چه زن چه مرد:4564:

من کتک خوردن دختر کوچولوها می بینم حالم بد میشه:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

clipo nadidam ama az chizaee k neveshte budin ye chizaee dasgiram shod

روزگاری شده که شیطان فریاد می زند: انسانی بیابید سجده خواهم کرد

shayad age hich vaght bahse zano mard nemishod ama bahse ensano ensaniat bud hich vaght nemishnidin k .......shayad hichvaght az badi chizi nemishnidin

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...