NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ میخوام یه توهینی بهت بکنم تا عمر داری یادت نره: آواتار هر شخص نشانگر شخصیت اوست چه خوب ازم تعریف میکنی! مرسی حامت خنگم من عاشق لیدی گاگام :biggrin: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خراب حدسای امروزتم به خصوص مریم رجوی ای جان پریسا نیست؟ فروغ جایزمو نمیدن خب اگه پریسا ام باشه مگه یکی از دخترای انجمن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... همتون دارید از حدسی که من زدم کمک میگیرین بگو جایزمو بدن بله بله منم راس میگه نگار تویی؟ چه خوشگل بودی بچه بودی... به حق 5تن همینجا از خدا طلب جایزمو بابت حدسم میکنم من بچه بودم چند تا عکس از انوشه تو فیسبوک دیده بودم البته یادم نیست چه شکلی بود ولی حدس میزنم شبیه این بود احتمالا انوشه هم هست مگه انوشه عکس داره تو فیس بوک؟ من انقدر خوشگلم... هووراااااا شبیه این نه! شبیه ایشون بگین جایزمو بدن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اولش میخواستم معکوس بگم، یعنی کاترین خوشگله تو زشت ولی بعدش تصمیم گرفتم شباهت ها رو بگم، هم سجاد گوگولیه هم بهنوش آورین آورین منکه خودم بت گفتم بیریختم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ فروغ جایزمو نمیدنخب اگه پریسا ام باشه مگه یکی از دخترای انجمن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... همتون دارید از حدسی که من زدم کمک میگیرین بگو جایزمو بدن نگار تویی؟ چه خوشگل بودی بچه بودی... به حق 5تن همینجا از خدا طلب جایزمو بابت حدسم میکنم مگه انوشه عکس داره تو فیس بوک؟ من انقدر خوشگلم... هووراااااا:hapydancsmil: شبیه این نه! شبیه ایشون بگین جایزمو بدن به حق این پنج تن اگه جایزهتو ندن من به خودم آرپیچی میبندم میرم تو شیکمشون!!!! جایزه انوشه رو با زبون خوش بدین!!! لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر شبیهه منه اینا گفتم که یکی از دخترای انجمنه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چه خوب ازم تعریف میکنی! مرسی حامت خنگم من عاشق لیدی گاگام :biggrin: بزار در این مورد مردم قضاوت کنن یا فروغه یا آیت الله محمد تقی بهجت لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مگه انوشه عکس داره تو فیس بوک؟ من انقدر خوشگلم... هووراااااا شبیه این نه! شبیه ایشون بگین جایزمو بدن بله من به جاهای ممنوعه میتونم برم :gnugghender: دقیق یادم نیستی ولی ولی فکر کنم شبیه این بودی یاد کوچه اقاقیا بخیر لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ به حق این پنج تن اگه جایزهتو ندن من به خودم آرپیچی میبندم میرم تو شیکمشون!!!! جایزه انوشه رو با زبون خوش بدین!!! دوستت دارم:hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: البته حواست باشه به خودت آسیب نرسه یه وقت لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ جایزه انوشه رو بدین دیگه کی میتونست اینقدر موشکافانه و سریع پاسخ بده؟؟ راستی کتی کو؟؟ نکنه کتیه؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حامدم میتونه باشه ها حضورش فعال شده ... یا حامده یا نکته حاشیه ایشه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ جایزه انوشه رو بدین دیگه کی میتونست اینقدر موشکافانه و سریع پاسخ بده؟؟ راستی کتی کو؟؟ نکنه کتیه؟ کتایون لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حامدم میتونه باشه ها حضورش فعال شده ... یا حامده یا نکته حاشیه ایشه نکته حاشیه ای رو خوب اومدی میخوام با جونم بازی کنم: آقا این هرکیه دوست دختره منه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بله من به جاهای ممنوعه میتونم برم :gnugghender: دقیق یادم نیستی ولی ولی فکر کنم شبیه این بودی یاد کوچه اقاقیا بخیر با توجه به این که عکس های فیس بوکمو دیدی و تقلب کردی سعی کن زیاد پافشاری نکنی که منم زود مسابقه تموم میشه اینطوری حیفه خودتو بزن به اون راه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ دوستت دارم:hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: البته حواست باشه به خودت آسیب نرسه یه وقت من بیشتر:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سعی میکنم ولی در راه گرفتن حقت اگه شهید هم بشم راهی بزرگ بوده! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون تو چرا ثبات نداری تو حدس زدن؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ با توجه به این که عکس های فیس بوکمو دیدی و تقلب کردی سعی کن زیاد پافشاری نکنی که منم زود مسابقه تموم میشه اینطوری حیفهخودتو بزن به اون راه نه تو نیستی تو موهات فکر کنم فرفری بود جانی دپه، اون جانی دپ نه جانی دپه انجمن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نکته حاشیه ای رو خوب اومدی میخوام با جونم بازی کنم: آقا این هرکیه دوست دختره منه :3384s: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بزار در این مورد مردم قضاوت کنن یا فروغه یا آیت الله محمد تقی بهجت در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده