کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خوب من نبودم 20 صفحه رفتیم جلو هااااااا جایزه انوشه رو بدین دیگه کی میتونست اینقدر موشکافانه و سریع پاسخ بده؟؟ راستی کتی کو؟؟ نکنه کتیه؟ فروغ تو دیگه چرا من که همیــــــــــــــشه هستم...این دفعه ترکوندی بس که حدس زده شدیااااااااااااا کتایون فداتــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: سیندخت جایزه منو بدین برم کتی نیست مشکوک میزنه:gnugghender: هادی منو نیگاااااااااااااا واقعا شبیهه من نیست؟ سپیده سپیده تویی تویی من می دونم:hapydancsmil: زود باور نباش یه نکته حاشیه ای دیگه در کاره که اتروس سر و کله ش پیدا شده من همچنان به پریسا و کتی مشکوکم ادامه بده فروغ آفریـــــــــــــــــن زهرااااااااااا با این راهنماییاتآخه با این راهنمایی هایی که کردی فک کردم خودمم! منم فکر کردم توئییییی:hapydancsmil: مینا (وینا)کتی خیلی راهنماییاش به من شبیه درود بر این حسن انتخاب لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ به حق پنج تن من دیگه تو این مسابقه شرکت نمی کنم:icon_razz: یعنی چی خب منم دل دارم میخوام برنده شم... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ به حق پنج تن من دیگه تو این مسابقه شرکت نمی کنم:icon_razz: یعنی چی خب منم دل دارم میخوام برنده شم... :there: جیزه کتی رو بدید بهش دیگه.جایزه پیش کسوتی رو بدین بهش کسی که ید طولا تو این مسابقه داره زهرا گردن اویز طلا رو بیار:icon_razz: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ :there: جیزه کتی رو بدید بهش دیگه.جایزه پیش کسوتی رو بدین بهش کسی که ید طولا تو این مسابقه داره زهرا گردن اویز طلا رو بیار:icon_razz: حتما هم طلا باشه هاااااااا...بالاخره منم خرج دارم... هادی کمیسیون تو ام محفوظه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ حتما هم طلا باشه هاااااااا...بالاخره منم خرج دارم...هادی کمیسیون تو ام محفوظه خوشم میاد اهل فهم و کمالاتی تو کتی نترس اون با من حتما طلاست:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خوشم میاد اهل فهم و کمالاتی تو کتی نترس اون با من حتما طلاست:hapydancsmil: چشات با فهم و کمالات می بینه بببینم چه می کنیا من چشم امیدم به این مداله:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ، شیطونی نکنید می خوام نتیجه رو اعلام کنم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ ساکت شو کتایون زهرا میخواد نتیجه رو اعلام کنه...هیــــــــــــــــس... لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ، شیطونی نکنید می خوام نتیجه رو اعلام کنم ... زودی بگو من دارم میرم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ، شیطونی نکنید می خوام نتیجه رو اعلام کنم ... زهرا خودتم یه ساعته رفتی حدسش بزنی؟ لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ به حق پنج تن من دیگه تو این مسابقه شرکت نمی کنم:icon_razz: یعنی چی خب منم دل دارم میخوام برنده شم... خدایا به حق همین 5تن حق ما مظلومینو بده دستمون بریم خونمون خووووووووو لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اینم مرور ... نمیدونم سرعت من پایینه یا سایت ... سمندون نه گلم زهرا خودت نیستی نه گلم یا شقایقه یا خواهر شقایقه نه گلم فروغه صحیح است ... خانم عطر بارون نه گلم سپید؟؟اینورا هم پیداش نیست این سری نه گلم مینا (خودمم نمیدونم کدوم مینا ) نه گلم مینا صنایع ..وینا؟ نه گلم این که فروغ خودمونه صحیح است ... MiNiA:w16: نه گلم Atre Baroon, Bahareh.S هر کی هست قدش بلنده... حانی, حانیه==>این دو تا 2نفرن؟من فکر میکردم اینا یکین... اینها هم اضافه کن به حدسهام... نه گلم سپیدست نه گلم عطر بارون نه گلم کتایون نه گلم مسئولین مسابقه جایزمو بدین من واسه شما یه جایزه ی ویژه در نظر گرفتم ...:167: سیندخت جایزه منو بدین برم کتی نیست مشکوک میزنه:gnugghender: نه گلم ای جاااااااااااااانمهرکی هست هم سن منه تقریبا!منم که این سنی بودم از این آستین کلوشا مد بود یا این سارافونا! چه نوستالژی قشنگی فرووووووووووووخ صد آفرییییییییییییییییننن:aghosh: حدساتونم تو حلقممممممممممم نه گلم جایزمم بدین( مسئولین) :167: چرا نمیری بیرون از تاپیک فروغ؟ اومدی گمراه کنی؟ اصلا فرانست یعنی فروغ بانو 24 ساعته تو تاپیک بودا ... البته همیشه هستش ...:hapydancsmil: باز چندساعت نبودم تاپیک زدید و حدس زدید رفت پی کارشهرچند قرار بود دیگه نیام این طرفها:icon_razz: فروغ خودتی .......... خداییش تاحالا سری هم به تالار معماری زدی؟ صحیح است ... یعنی چی نمیام اینورا ؟ آفرین هم میتونه باشه......هستی حیف که تو تالار خودش فعاله وگرنه............ نه گلم یعنی کی میتونه باشه به نظرم یا Atre Baroon یا AFARIN نه گلم 100 دز 10000 فروغه تابلو ممدرضا برد:hapydancsmil: فروغ دیدی گور میگرفتی همه عمر چه تابلو ممد رضا جرفتت صحیح است ... خود زهرا کتی سپید انتقام گیری اتروس بابت تشخیص هویت خودش نه گلم dokhtare sahra:w16: شما چند تا حدس زدی تا حالا ... ؟ sepid:ws3: نه گلم زهرااااااااااا با این راهنماییاتآخه با این راهنمایی هایی که کردی فک کردم خودمم! حتماً شبیهین دیگه ... مینا (وینا)کتی نه گلم باشه برو البته نوجونیهات و باید نگاه بندازیها فرناز هم میتونه باشه نه گلم افسانه ؟؟؟:hapydancsmil: هدا ؟؟from_hell:hapydancsmil: نه گلم مینائه دیگه Minia نه گلم با توجه به اینکه زهرا هربار که منو دعوت میکرد من نمیحدسیدم الان میحدسم و میگم مینیا جووووووونه نه گلم نه عزیزم دونفریم :ws28: فک کنم صاحب عکس پیدا بشه زنده نمیزارتتون و اما نظر من titi.kh:ws3: نه گلم به حق پنج تن من دیگه تو این مسابقه شرکت نمی کنم:icon_razz: یعنی چی خب منم دل دارم میخوام برنده شم... نگوووووو اینجوری ... مگه میشه شما نباشی؟ خب این همه راهنمایی کردممممم ... چرا درست حدس نمیزنی اصلاً؟ ساکت شو کتایون زهرا میخواد نتیجه رو اعلام کنه...هیــــــــــــــــس... زهرا خودتم یه ساعته رفتی حدسش بزنی؟ نه گلم ---------------------------- دوستان هویت مجهول ... فروغ بانو میباشد ... باتشکر از حضورتووووون ... :icon_gol: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط * Ven000s * افسانه ؟؟؟ هدا ؟؟from_hell ونوس عزیزم تو که منو دیدی...من همین الان هم اینقدر قد ندارم... هر وقت یه فسقلی دیدی اون منم... . . فروغ خوش به حالت...قدت بلنده... چه نمکی هم بودی... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دیدی گفتم یا فروغه یا محمد تقی بحجت لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی توی کف همه تونم که فروغو از نزدیک دیدین و از روی عکس بچگیشم نه!نوجوونیش نشناختین یعنی تو کف فروغم که اصلا لو نداد و طبق معمول رختخوابشو از این تاپیک جمع نکرد یعنی تو کف فروغم که چه گیری داده بود به من و کتی لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اقای ناصح من به تو گوش کردم بدو بیا جواب بده مگه نگفتی فروغ نیس من به تو گوش کردم:vahidrk: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دیدین من بودمممممم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده