Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بعضی اهنگ ها هست که احساس عجیبی به ادم میده شما با کدومش گریه کردین من با این My Immortal - Evanescence 25 لینک به دیدگاه
akbar3694 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ درود من با اهنگ سلطان قلبها همیشه گریه میکنم . 8 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ با آهنگ بوی پیراهن یوسف وقتی با اون صحنه هایی که نشون میداد مچ میشد اشک میومد تو چشمام 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بعضی اهنگ ها هست که احساس عجیبی به ادم میده شما با کدومش گریه کردین من با این My Immortal - Evanescence با همین آهنگ و حیف فرشید امین 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ با یکی از آهنگ های حمید عسکری ... اسمش رو یادم نیست ولی از آلبوم کما 2 بود ... شرمندتم که ستاره داشتمُ دنباله اون میگشتمُ ... شاکی بودم از اینکه من، ستاره ای ندارم 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من سریال سیمرغ میداد /شهید شیرودی و شهید کشوری/ موسیقی فیلم... اصفهانی در مورد امام زمان خوندش قرآن عبدالباسط یه موزکی بود وقتی زلزله بم اومد از تی وی شنیدم و چند مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم 13 لینک به دیدگاه
merr30 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خداحافظ نگو ....فریدون مخصوصا اونجا که می گه شبی که کوله بارت رو میون گریه می بستی یه احساسی به من می گفت هنوزم عاشقم هستی 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یه بار به یه اهنگی الکی کمی بغض منو گرفت یادم نیست چی بود . فکر کنم همون یه اهنگ رو خونده بود ظهوریان یه همچین شخصی بی خیال گریه :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ با آهنگ ؛ وقتی دلت شکست ،از سیامک عباسی ... لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ با اهنگ های پر معنی و احسای و غمناک دفعه اول گوش می دم معمولا اشک می ریزم 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ طبیعتا زیاد بوده ولی سه تاش یادمه 1)آهنگ ستاره ی گروه 7 2)آهنگی که مهران مدیری برای تیتراژ فیلم هم نفس خونده بود 3)careless whisper -george michael 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مازيار فلاحی با نام "همه ميگن كه تو رفتی" _ _ _ _ _ _ همه میگن که تورفتی همه میگن که تو نیستی همه میگن که دوباره دل تنگمو شکستی دروغه ...! این آهنگ رو هر بار که گوش میدم، گریه می کنم. چون بعد از فوت پدربزرگم این آهنگ رو روی فیلمی که ازش گرفته بودیم، گذاشتیم... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من با خیلی آهنگها مخصوصا شادها گریه کردم وقتی دلم میگیره و اعصابم خرده یادم نیست الان دقیقا چیها هست 9 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ چرا من با هیچ آهنگی تا حالا گریه نکردم؟؟!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Neo 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ داش من هر موقع هایده گوش میدم دلم کباب میشه.اما مردخوب نیس گریه کنه ولی داش نیگاه به این هیبت ما نندا ما دلمون کوچیکتر از این صوبتاس. 7 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آهنگ آخر میم مثل مادر.... و کلیپ چی بگم یاس :w821: 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ معمولا با اهنگای عادی گریه ام نمی گیره اگه هم گرفته به خاطر ندارم ولی وقتی دبیرستان بودم کتابای درسیم رو به صورت سوزناکی می خوندم و بعدش گریه ام می گرفت و اشک می ریختم 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ : تو همونی که میگفتی تو دنیا هیشکی مثل تو پیدا نمیشه تو همونی که میگفتی قلبم واسه تو باشه واسه همیشه از شادمهر 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده