mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 ازکسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاسگزارم آنها مرا قویتر میکنند از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم آنان قلب مرا بزرگتر میکنند ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگزارم آنان بمن معنای دوست واقعی را نشان میدهند کوروش کبیر 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 [h=6]ای پروردگارِ بزرگ نيايشِ مرا بشنو دردهای ملتم را درياب خوبی و خرمی نازل کن شادکامی به بار آور راستی و دُرُستی، تندرستی به بار آور ... جهان را خوشبو کن و بیخبران را بگو کوروش برای جهالت و دشمنی برای کينهتوزی و کُشتار نيامده است من پيامآورِ رهايی و رازدارِ روشنايیام. سید علی صالحی- بازسرایی کتاب منم کوروش، شهریار روشنی ها [/h] 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 مهر، 2014 دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند. خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید. آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است . وقتي توبيخ را با تمجيد پايان مي دهيد، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر مي کنند، نه رفتار و عملکرد شما . سخت کوشي هرگز کسي را نکشته است، نگراني از آن است که انسان را از بين مي برد . کوروش کبیر 2
ارسال های توصیه شده