رفتن به مطلب

از چی بگم ؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

:sigh:

اره دیگه کشور ما آمریکا ... نمیدونم ایران کجاست ! ! چرا خبرهایی از اوضاع اونچه که تو ایران میگذره نمیشنویم !!!

:hanghead:

نمیدونم گروه پینک فلوید رو میشناسید یا نه ... آلبوم the wall ... راجز واترز چند روز دیگه این آلبوم رو دوباره تو شهر پرس استرالیا اجرا میکنه ... داداش میگه پوسترهای تبلیغاتیش همش عکس ندا آقا سلطانه ... !!!!

واقعا باید شرمنده باشیم ... و باشند ...!!! :hanghead:

الان دیگه وضعیت ما از افغانستان هم بدتره .... :sigh:

این همه فقر ... این همه بی عدالتی ... با این همه تورم ... :sigh:

خیلی از مردم ایران تو خریدهای روزمره هم کم میارن ... برای رفع حداقل نیازهاشون ... :hanghead:

یک فرد ایرانی ... با زندگی کارمندی ... تمام عمرش رو باید سگ دو بزنه ... فقط واسه رفع نیازهای روزمره اش... تازه آخر ماه کم میاره .... اینه زندگی ؟؟؟

تازه تعداد افرادی که شغلی ندارن ... یا کارگر فصلی هستن ... خیلی بیشتر از ایناست.... :hanghead:

ما تو شهرمون یه چهار راه داریم ... به باسکول معروفه ... مسیر دانشگاهمه ... وقتی از اونجا رد میشم اشکم درمیاد ... تو هوای سرد و طوفانی زمستون ... تو هوای گرم و طاقت فرسای تابستون ... بیشتر از 60 - 70 تا جوون ... منتظرن تا یه نفر بیاد اونارو ببره واسه کارگری ... واسه یه لقمه نون ناقابل واسه زنده موندن ... اینه رسم روزگار ؟؟ :hanghead:

کی باید جواب گوی اینهمه بدبختی باشه ؟؟؟!!!

حتی لیسانسه هاش هم مجبورن برن کارگری .... :hanghead:

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقدر من نقل قول گرفتم.....شرمنده

مسئول نظافت خوابگاه ما دو تا خانمن.....14 واحد که هرکدوم یک آپارتمانن رو هر روز تمیز میکنن.............14 تا هال..آشپزخونه....سرویس بهداشتی...+کلی کار دیگه..هر روز 8 میان گاهی اوقات تا 4 هستن...مگه یک زن چقدر طاقت داره.......پریروز که داشتم میرفتم بیرون دیدم نایلون های آشغال رو داشتن میبردن سر کوچه........خیلی سنگین بود و معلوم بود فشار زیادی روشونه........با این اوضاع باز کمرشون بیشتر از این خم میشه............

از چی بگم...........خدا نکنه کسی شرمنده خانوادش بشه...........خدا نکنه هیچ پدری شرمنده بچه هاش بشه

من یه بار رفتم خوابگاه پیشِ دوستم دیدم یه خانومی اومده کلِ سوئیتشونُ جارو میکنه و دستمال میکشه و آشپزخونه رو تمیز میکرد از دوستم پرسیدم کلِ این خوابگاه رو اون تمیز میکنه /. گفت آره! گفتم هرروز؟ گفت آره! و من اون لحظه واقعا نمیدونستم چی بگم ولی خیلی دلم گرفت! از این که یه عده مثِ خودم این همه تو راحتین حتی یک لیوان واسه خودشونم جابه جا نمیکنن ولی همش ناراضین! ولی یه عده دیگه مثِ خانومه این همه سختی میکشه ولی به همون یه ذره پولی که در آوردن راضین!!!

• Like 10
لینک به دیدگاه
این خبر رو دیروز منم شنیدم.......

در قطر مستقیم دارن گاز طبیعی رو تبدیل به بنزین و گازوییل میکنند..تکنولوژی که قرار بود به ما هم بدن........ولی بخاطر تحریم ها از دستش دادیم..............اوضاع رفاه عمومی زیر و رو میشد..............

حالا قطری ها از یک سو و عراقی ها از سوی دیگه دارن ذخایر ما رو برداشت میکنند............و ما هر روز فرصت ها رو از دست میدیم..........

طرح تولید بنزین آلکیلاسیون و پلیمری در ایران هم فکر کنم تکنولوژیش باشه ولی قیمت تموم شده گرون میشه.

قیمت هر تن الفین ، نزدیک به 1600 دلار هست. در حالی که قیمت بنزین خیلی کمتر از این حرفاس.

همین الانشم دارن بنزین پیرولیز تولید میکنن و کسی هم صداش در نمیاد . . .

• Like 8
لینک به دیدگاه

از چی بگم برات............از کشوری که دومین ذخایر گاز طبیعی جهان و سومین ذخایر نفت جهان رو داره...........

خلاصه بگم برات..........

اگر میخواهی کشوری رو نابود کنی کارهای خرد رو به افراد بزرگ بده که انجام ان را عار بدانند و کارهای بزرگ را به افراد خرد که از انجام آن ناتوان باشند.

• Like 14
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟

از داماد همسایه قبلیمون که تو سوریه واسه ادامه حیات اسد شهید شده؟:sigh:

• Like 13
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟ از لیسانسه ی عمران بیکاری که رفت طلبه شد تا آیندش تامین بشه؟

خدایی اینجا کدومتون آینده تون نگرانتون نمیکنه و تقریبا میدونین میتونین زندگی بکنین؟ مخصوصا پسر ها، غیر از اونایی که بابای میلیاردر دارن؟

• Like 16
لینک به دیدگاه

وزارت نفت گفته لبخند بزنید اوضاع هیچ تغییری نمیکنه!

20:30 با چه کیفی میگفت اولین کنفرانسی که اجراش افتاد برای 6 ماه دیگه!

مجری تلفی داشت میمرد از خوشی!

• Like 13
لینک به دیدگاه
الان دیگه وضعیت ما از افغانستان هم بدتره ....

دقیقا! وقتایی که فیلم میبینم که کشورای محروم رو مثال میزنن مثِ اتیوپی افغانستان و .... میترسم یه روزیم ایرانُ مثال بزنن!!!

ما تو شهرمون یه چهار راه داریم ... به باسکول معروفه ... مسیر دانشگاهمه ... وقتی از اونجا رد میشم اشکم درمیاد ... تو هوای سرد و طوفانی زمستون ... تو هوای گرم و طاقت فرسای تابستون ... بیشتر از 60 - 70 تا جوون ... منتظرن تا یه نفر بیاد اونارو ببره واسه کارگری ... واسه یه لقمه نون ناقابل واسه زنده موندن ... اینه رسم روزگار ؟؟

منم سر راهِ دانشگامون اینجور کارگرارو میبینن که بعضیاشون خیلی پیرن! دلم میخواد دستاشونُ بگیرم و نزارم اینکارو بکنن!!! چون اونا باید الان استراحت کنن!!!

بعضیاشونم خیلی جوونن که از خودم خجالت میکشم که من میرم دانشگاه! ولی قدر نمیدونم با همین تنبلی های که میکنم!ولی اون داره کار میکنه!!!

واقعا به کجا داریم میریم!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
طرح تولید بنزین آلکیلاسیون و پلیمری در ایران هم فکر کنم تکنولوژیش باشه ولی قیمت تموم شده گرون میشه.

قیمت هر تن الفین ، نزدیک به 1600 دلار هست. در حالی که قیمت بنزین خیلی کمتر از این حرفاس.

همین الانشم دارن بنزین پیرولیز تولید میکنن و کسی هم صداش در نمیاد . . .

آره بنزین پیرولیز سمیه.باعث ناراحتی های عصبی و روانی میشه.............

Gtl کوچک داریم ............اما در مقیاس بزرگ نه فقط در حد یک پایلوت کوچک..........

• Like 9
لینک به دیدگاه

از چی‌ بگم که صبح نشده غروب زد

تو قلب بچه‌های مدرسهٔ درودزن

به نظرم این بیت همه چیز رو میگه و خودش گویای همه چیزه :4564:

• Like 13
لینک به دیدگاه

باید رفت...

اگه توانایی داری از این کشور!اگر نداری از این دنیا!

بیاین خودمونو گول نزنیم چند قرنه این گربه درست نشده!که نشده !که نشده!

• Like 11
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا من حالم از سیاست از دورو بازی ها از بزرگان ازینکه فقط به فکر اینن همه رو بفرستن برن راهپیمایی تا روی یه کشورُ کم کنن از .......اصلا ازین مملکت حالم بهم میخوره!!!

• Like 11
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟ از اینترنتی که سرعتش بیشتر از یه ماهه داغونه؟یا از بازداشت بی دلیل خبرنگارهای بی گناه؟

از گرونی نون نیم وجبی؟ از مردمی که اکتفا میکنن به چهار استتوس فیس بوک نوشتن و مثل همیشه تن به هر بدبختی ای میدن تا رئیس جمهور خوشگلشون

داد سخن بده که مردم ما با هر شرایطی کنار میان!؟

از جیبای پرپول اقایون بگم که قرار بود نفت رو بیارن سر سفره؟؟ کی گفته بود آب و برق مجانی؟؟؟امریکا هنوز هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه نه؟!

• Like 15
لینک به دیدگاه

از چی بگم که حقوق پدر و مادر فرهنگی بازنشسته من به 1/3 قیمت امروز سکه در ایران میرسه!

• Like 15
لینک به دیدگاه

صفحه اولو خوندم تحت تا ثیر قرار گرفتم

اما صفحات بعدی حالم بد کرد

ما چه قد خاک تو سر و بدبختیم...........اینو فهمیدم:4564:

راستی تهران هر 100 سال یک زلزله ویران کننده میاد.........الان 150 سال نیومده

اینم به همه اضافه کنید:4564:

What Can WE Do Now?

• Like 12
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟

از فامیل دلسوزی که پیشنهاد میده برا شوهر پیدا کردن و سر کار رفتن چادر سر کنم!؟

از استاد اندیشه اسلامی ای که پای تابلو دعای بخت گشایی مینویسه؟

از دخترایی که با عشق تند تند یادداشتش میکنن؟

از پسرایی که به ریششون میخندن؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟ از دوست داشتن ممنوع بگم؟ چرا عادت کردیم به اینکه ابراز علاقه دختر و پسر جرمه؟ چرا وقتی مرد گنده ی بیست و چند ساله رو با دختر گنده همین ساله میگیرن از تعجب شاخ در نمیاریم؟ بابا تو این کشور دوست داشتن خلافه!!! چرا عادت کردیم؟ چرا فکمون رو زمین نیست؟ دوست داشتن خلافه!!!!!!!!!!!

• Like 12
لینک به دیدگاه
از چی بگم که حقوق پدر و مادر فرهنگی بازنشسته من به 1/3 قیمت امروز سکه در ایران میرسه!

آی گفتی!

اینو یادم رفته بود.

امروز داشتیم بابا مامانمو با برادرم سوژه میکردیم میگفتیم : حقوقتون رو روو هم بذارین ماهی یه سکه شاید بتونین بخرین :hapydancsmil:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...