Mehr@z 1092 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سلام منم حتما هستم نتونستم شماره قبلی رو دانلود کنم :( میشه فهرست کلی مطالب رو برامون بزارید که بدونیم تو چه زمینه هایی اطلاعات لازم داریم؟ خیلی تلاش خوبیه تبریک میگم بهتون 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سلام منم حتما هستمنتونستم شماره قبلی رو دانلود کنم :( میشه فهرست کلی مطالب رو برامون بزارید که بدونیم تو چه زمینه هایی اطلاعات لازم داریم؟ خیلی تلاش خوبیه تبریک میگم بهتون ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم حتما میزارم...میزارم توو پست اول 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 میگم بچه ها مگه سری قبل مطالب خیلی بیش از یک مجله جمع آوری نشده بود؟ خب فعلا همونها رو بکنید یه مجله برای بعدیهاش مطلب جمع کنید........ اون قدری نیست که بشه یه شماره دیگه درآورد 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سلام منم حتما هستمنتونستم شماره قبلی رو دانلود کنم :( میشه فهرست کلی مطالب رو برامون بزارید که بدونیم تو چه زمینه هایی اطلاعات لازم داریم؟ خیلی تلاش خوبیه تبریک میگم بهتون توو پست اول گذاشتم 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2012 منم حتما هستم :hapydancsmil: قربوننننننننننننننننننننت 3
Mehr@z 1092 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سلام بچه ها از همه کسانی که اعلام آمادگی کردند کمال تشکر رو دارم. امیدوارم با تیم عالی و کاری بتونیم نتیجه خیلی خوبی رو منتشر کنیم. در این پست لیستی از مطالبی که برای گاهنامه لازم داریم رو مینویسم. همه کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند و یا از این به بعد میخواهند در تهیه مجله کمک کنند میتونند قسمتی از مطالب رو به عهده بگیرند. البته اگر باز هم کسی نظر خاصی داشت بگه تا با مشورت هم کار رو بهتر کنیم. جدیدترین اخبار از معماری، مصالح، تکنولوژی ساختمان مسابقات معماری داخلی یا خارجی، کتاب ها و مقالات معماری، معرفی پروژه های معماری شاملایران جهان (چه کارهای جدید و چه کارهای قدیمی) معرفی یک شهر ( با تمام پروژه های بزرگ معماریش. ترجیحا خارجی) بخش آموزشی میتونه آموزش هر چیزی که مرتبط با معماری باشه. تصمیمش فعلا با شماست بخش عمومی شامل درد و دل های معمارانه (هر چه به نگاه های و افکار پریشان یک معمار مربوط میشه. هر چیزی!) همچنین به مقالات زیادی در زمینه مبانی نظری و تاریخ معماری نیاز داریم تا در جای جای گاه نامه قرار بدیم بیشترین مطالبی که نیاز داریم مربوط به قسمت معرفی خواهد بود تنها یک خواهش و توضیح داریم در خدمتتون. برای هر چیزی که ارائه میدید حتما منبع ذکر کنید. حتی اگر یک تصویر یا نقل قول باشه کارهایی که ترجمه یا گرداوری یا نوشته خودتان هستند به اسم خودتان در گاهنامه قرار خواهد گرفت. من تلاشم این بوده که حول محور معماری مطالب رو قرار بدیم اگه نظری دارید که بقیه رشته ها مثل شهرسازی، مرمت یا ... رو هم وارد کنیم بفرمایید. پ.ن درسته زمان خاصی برای کار در نظر گرفته نشده ولی سعی میکنیم هر چه زودتر مطالب رو ببندیم کسی میتونه اسم خاصی برای گاهنامه پیشنهاد بده؟ همچنین یک لوگوی ساده و هنری هم میتونیم طراحی کنیم اگه مایل باشید. لطفا بعد از انتخاب کار به من یا یکی از مدیران بخش خبر بدید ممنون از اینکه تا اینجا رو خوندید. ببخشید سرتونو درد آوردم 6
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 ممنون سعید جان بچه ها اعلام آمادگی کنن تا یه لیستی تهیه شه بدونیم چیا داریم و نداریم تا کم و کسریارو جبران کنیم خودم تو بخش جدیدترین ها و معرفی پروژه می تونم کمی کمک کنم 5
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2012 دوست جونای معمار مطالبتون رو فرستادین برای فاطیما؟ به چند نفر هم برای ویرایش صفحه و انجام کارای فوتوشاپش نیاز داریم 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سلام بچه هااز همه کسانی که اعلام آمادگی کردند کمال تشکر رو دارم. امیدوارم با تیم عالی و کاری بتونیم نتیجه خیلی خوبی رو منتشر کنیم. در این پست لیستی از مطالبی که برای گاهنامه لازم داریم رو مینویسم. همه کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند و یا از این به بعد میخواهند در تهیه مجله کمک کنند میتونند قسمتی از مطالب رو به عهده بگیرند. البته اگر باز هم کسی نظر خاصی داشت بگه تا با مشورت هم کار رو بهتر کنیم. جدیدترین اخبار از معماری، مصالح، تکنولوژی ساختمان مسابقات معماری داخلی یا خارجی، کتاب ها و مقالات معماری، معرفی پروژه های معماری شاملایران جهان (چه کارهای جدید و چه کارهای قدیمی) معرفی یک شهر ( با تمام پروژه های بزرگ معماریش. ترجیحا خارجی) بخش عمومی شامل درد و دل های معمارانه (هر چه به نگاه های و افکار پریشان یک معمار مربوط میشه. هر چیزی!) همچنین به مقالات زیادی در زمینه مبانی نظری و تاریخ معماری نیاز داریم تا در جای جای گاه نامه قرار بدیم بیشترین مطالبی که نیاز داریم مربوط به قسمت معرفی خواهد بود تنها یک خواهش و توضیح داریم در خدمتتون. برای هر چیزی که ارائه میدید حتما منبع ذکر کنید. حتی اگر یک تصویر یا نقل قول باشه کارهایی که ترجمه یا گرداوری یا نوشته خودتان هستند به اسم خودتان در گاهنامه قرار خواهد گرفت. من تلاشم این بوده که حول محور معماری مطالب رو قرار بدیم اگه نظری دارید که بقیه رشته ها مثل شهرسازی، مرمت یا ... رو هم وارد کنیم بفرمایید. پ.ن درسته زمان خاصی برای کار در نظر گرفته نشده ولی سعی میکنیم هر چه زودتر مطالب رو ببندیم کسی میتونه اسم خاصی برای گاهنامه پیشنهاد بده؟ همچنین یک لوگوی ساده و هنری هم میتونیم طراحی کنیم اگه مایل باشید. لطفا بعد از انتخاب کار به من یا یکی از مدیران بخش خبر بدید ممنون از اینکه تا اینجا رو خوندید. ببخشید سرتونو درد آوردم ممنونم سعید عزیز....:icon_gol: میتونیم برای اسم مجله نظر سنجی بزاریم 6
sam arch 55879 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 سعی می کنم در راستای بخش هایی که گفته شد توسط دوست عزیزمون سعید... مطالبی رو به مدریت محترم ارائه بدم... کمی گرفتار روزمرگی ها هستم....ولی سعی می کنم حتی به قدر کوتاه ترین مطلب هم در این کار دسته جمعی شرکت کنم 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 2012 سلام بچه ها از همه کسانی که اعلام آمادگی کردند کمال تشکر رو دارم. امیدوارم با تیم عالی و کاری بتونیم نتیجه خیلی خوبی رو منتشر کنیم. در این پست لیستی از مطالبی که برای گاهنامه لازم داریم رو مینویسم. همه کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند و یا از این به بعد میخواهند در تهیه مجله کمک کنند میتونند قسمتی از مطالب رو به عهده بگیرند. البته اگر باز هم کسی نظر خاصی داشت بگه تا با مشورت هم کار رو بهتر کنیم. جدیدترین اخبار از معماری، مصالح، تکنولوژی ساختمان مسابقات معماری داخلی یا خارجی، کتاب ها و مقالات معماری، معرفی پروژه های معماری شاملایران جهان (چه کارهای جدید و چه کارهای قدیمی) معرفی یک شهر ( با تمام پروژه های بزرگ معماریش. ترجیحا خارجی) بخش آموزشی میتونه آموزش هر چیزی که مرتبط با معماری باشه. تصمیمش فعلا با شماست بخش عمومی شامل درد و دل های معمارانه (هر چه به نگاه های و افکار پریشان یک معمار مربوط میشه. هر چیزی!) همچنین به مقالات زیادی در زمینه مبانی نظری و تاریخ معماری نیاز داریم تا در جای جای گاه نامه قرار بدیم بیشترین مطالبی که نیاز داریم مربوط به قسمت معرفی خواهد بود تنها یک خواهش و توضیح داریم در خدمتتون. برای هر چیزی که ارائه میدید حتما منبع ذکر کنید. حتی اگر یک تصویر یا نقل قول باشه کارهایی که ترجمه یا گرداوری یا نوشته خودتان هستند به اسم خودتان در گاهنامه قرار خواهد گرفت. من تلاشم این بوده که حول محور معماری مطالب رو قرار بدیم اگه نظری دارید که بقیه رشته ها مثل شهرسازی، مرمت یا ... رو هم وارد کنیم بفرمایید. پ.ن درسته زمان خاصی برای کار در نظر گرفته نشده ولی سعی میکنیم هر چه زودتر مطالب رو ببندیم کسی میتونه اسم خاصی برای گاهنامه پیشنهاد بده؟ همچنین یک لوگوی ساده و هنری هم میتونیم طراحی کنیم اگه مایل باشید. لطفا بعد از انتخاب کار به من یا یکی از مدیران بخش خبر بدید ممنون از اینکه تا اینجا رو خوندید. ببخشید سرتونو درد آوردم سلااام؛ خیلیییی عالییییییه؛ ممنون بابت این لیست من بخش معرفی مسابقات و معرفی پروژه معماری داخل ایران رو به عهده میگیرم؛ به نظرم بخش تصاویر( راندو و دکوراسیون اسکیس هم باشه خوبه )
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 منم تو بخش معرفی پروژه های معماری و معرفی شهر همکاری میکنم 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من دلم میخواد کمک کنم ولی هروقت همچین کارهای پیش میاد از اون طرف من سرم شلوغ میشه و ممکنه اصلا نتونم بیام انجمن یا کم بیام 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 خوب اولین مطالب به دستمون رسید منتظر بقیه دوستانم هستیم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 بچه ها چیکار کردین؟ من 3-4 تا مطلب فرستادم؛ از تکنیک آبرنگ و چند تا از کاراهای معماری (جدید) :hapydancsmil:
sam arch 55879 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 به قدر توان مطالبی فرستاده شد... امیدوارم...مشارکت ها بیشتر باشه... 2
ارسال های توصیه شده