*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااام به دوستان گل معماااااااااااااااار خوبییییییییییییییین؟:icon_gol: بچه ها میخوایم مجله دوم معماری رو راه بندازیم از همتون درخواست میکنم که در تهیه این مجله با مطالب جالب و زیباتون درباره معماری برای درست کردن این مجله به ما کمک کنیین که ایشاالله شماره دوم مجله رو هم ارائه بدیم..... از تمام کسایی که توو شماره قبلی ما رو همراهی کردن صمیمانه تشکر میکنیم....:icon_gol::icon_gol: امیدوارم برای این شماره هم مثه شماره قبلی ما رو همراهی و همیاری کنید.... هر کس که مطلبی داره میتونه به فاطیما ایمیل کنه: Fati.arch67@yahoo.com منتظر همکاری صمیمانه همیشگیتون هستیم:a030::icon_gol: مطالب میتونه در هر زمینه از معماری باشه.... مرمت باستان شناسی عکس های بناهای معروف بناهای مدرن بناهای نا شناخته دنیا و..... از حضور یکا یکتون ممنونم:icon_gol: موفق باشییییییییییییییم پ.ن: دوستان برای اینکه بیشتر با روند این کار آشنا بشید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید که مهناز عزیز زحمتشو کشیده بود http://www.noandishaan.com/forums/thread57759.html اینم لینک مجله اول: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پذیرای هر گونه انتقاد، پیشنهاد و ..اینا هستیم 13 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من هستم؛ به زودی میفرستم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من هستم؛ به زودی میفرستم:hapydancsmil: یک و یک و یک نفر بعــــــــــــــــــــــدی لطفا 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ای وووووووووووووووووووووووووووووول 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ما نیز هستیم ای جونننننننننننننننننننننننننننننم:aghosh: میسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بیبینم چه می کنید :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ میشه لینک شماره اول مجله رو بزارید تا ببینیم چه طور کار شده ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ میشه لینک شماره اول مجله رو بزارید تا ببینیم چه طور کار شدهممنون میشم چشـــــــــــــــــــم بفرمایید اینم لینک اولین مجله [h=3]اولین گاهنامه ی معماری 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزم الان میزارمش... لینکش مشکل پیدا کرده 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ مینا جان میشه بگی تا کی وقت داریم؟ من هنوز امتحان و تحویل دارم،تموم بشه میتونم کمک کنم،دوست دارم که بتونم کمک کنم 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ مینا جان میشه بگی تا کی وقت داریم؟من هنوز امتحان و تحویل دارم،تموم بشه میتونم کمک کنم،دوست دارم که بتونم کمک کنم دو هفته گلم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ میگم بچه ها مگه سری قبل مطالب خیلی بیش از یک مجله جمع آوری نشده بود؟ خب فعلا همونها رو بکنید یه مجله برای بعدیهاش مطلب جمع کنید........ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ میگم بچه ها مگه سری قبل مطالب خیلی بیش از یک مجله جمع آوری نشده بود؟ خب فعلا همونها رو بکنید یه مجله برای بعدیهاش مطلب جمع کنید........ شهدختی به نظرم یکم تنوع مطلب باشه بد نباشه.... اره...قسمت زوورخونه برا منه...کلی هم مطلب داره....... منم هستم ، ای جونم مرسیییییییییییییییییییییییییییییی بعدی بعدی بعدی:w31::w31: 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ منم دوست دارم شرکت کنم...اگه مطلب خوب داشته باشم میفرستم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ منم دوست دارم شرکت کنم...اگه مطلب خوب داشته باشم میفرستم مرسی حمیدرضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر معماران عزیز.... من هم به عنوان کوچکترین عضو گروه...سعی می کنم مطلب مفیدی داشتم در اختیار قرار بدم... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر معماران عزیز....من هم به عنوان کوچکترین عضو گروه...سعی می کنم مطلب مفیدی داشتم در اختیار قرار بدم... ممنونم سام عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز خیلی لطف میکنییییییییییییییییییییییی منتظر مطالب قشنگتون هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده