Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ روغن کنجد یکی از روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را به تمام گروه های سنی توصیه می کنند. برخی می گویند این روغن را هم می توان برای سرخ کردن به کار برد و هم برای طبخ غذا و البته نوع بودارش طعم دهنده سالاد است. برای روشن شدن موضوع، بهتر است با ما همراه شوید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مصرف کنندگان اولیه اولین بار مردم ناحیه جنوبی هند از این روغن برای طبخ غذاهایشان استفاده کردند اما این روغن در میان ژاپنی ها، کره ای ها و چینی ها نیز طرفداران فراوانی ارد به همین دلیل می توان آن را جزیی از آشپزی آسیای جنوب شرقی دانست. مزیت کاهش چربی و فشار خون روغن کنجد منبع ویتامین E است به همین دلیل مصرف آن کلسترول خون را کاهش می دهد. اسیدهای چرب غیراشباعی که در این روغن وجود دارد، آن را به یک عامل کنترل کننده چربی خون تبدیل کرده و کسانی که چربی خون و فشار خون بالا دارند، بهتر است که این روغن برای تهیه غذاهای روزانه شان استفاده کنند. سایر خواص روغن کنجد ضداضطراب و ضدیبوست است و افراد مبتلا به اسهال نباید از آن استفاده کنند اما می توان یک قاشق مرباخوری از آن را در غذای فردی که به یبوست دچار است، ریخت تا خشکی مزاجش برطرف شود. برای آشپزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این روغن به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت، هم می تواند برای پخت و پز به کار رود و هم برای سرخ کردن. البته دو نوع بودار و بدون بوی آن در دسترس است که می توان نوع بودارش را برای تهیه کیک و شیرینی و سالاد به کار برد و نوع بدون بو را برای طبخ غذا. ضروری ترین اسیدهای چرب روغن کنجد از روغن های غیراشباع است. ارزش غذایی این روغن بسیاری بالاست زیرا بیشترین اسیدهای چرب آن «لینولییک اسید» (امگا 6) و «لینولنیک اسید» (امگا 3) هستند که هر دوی آنها از اسیدهای چرب ضروری اند و دریافت روزانه شان به علت اینکه بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند، توصیه می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنجد و هزار خاصیت این دانه روغنی خواص بسیاری دارد و روغن آن نیز از این دانه ها به دست می آید. کنجد سرشار از کلسیم است و آهن فراوانی دارد به طوری که با خوردن 100 گرم از آن، بدن 670 میلی گرم کلسیم و 10 میلی گرم آهن دریافت می کند. به همین دلیل مصرف این دانه به کسانی که گوشت و لبنیات کمی استفاده می کنند، توصیه می شود. می توان نتیجه گرفت که این روغن در مقایسه با سایر روغن ها املاح بیشتری دارد. یک نکته، یک یادآوری فراموش نکنید که هر گرم از این روغن 9 کیلو کالری انرژی دارد و هر قاشق مرباخوری اش یک واحد روغن محسوب می شود و دارای 45 کیلو کالری انرژی است بنابراین نباید با وجود مغذی بودن آن، در مصرفش زیاده روی کرد. سلامت 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ يك كارشناس تغذيه گفت: از آن جايي كه نقطه دود روغن كنجد 220 درجه است براي سرخ كردن مناسب نيست به جزء اين كه در حرارتهاي پايين و با مدت زمان كوتاه از آن استفاده شود. يوسف نقيايي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه يزد، با اشاره به اين كه روغن كنجد از روغنهاي مفيد و مناسب در طبخ غذا محسوب ميشود، گفت: اين روغن حاوي اسيد چرب اشباع شده بوده كه عمدتا حاوي چند باند دوگانه است بنابراين افراد مبتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي ميتوانند از اين روغن استفاده كنند چرا كه مصرف آن به كاهش كلسترول كمك ميكند. وي خاطرنشان كرد: نكته بسيار مهم در مصرف اين نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهاي بهداشتي مناسب است چرا كه نحوه استخراج روغن بر كيفيت آن تاثير بسيار زيادي ميگذارد. اين كارشناس تغذيه در ادامه افزود: در صورتي كه استخراج آن با روشهاي نامطلوب باشد، ميتواند منجر به افزايش پراكسيدانها در آن شده و آسيبهايي از جمله بروز راديكالهاي آزاد در بدن شود. وي توصيه كرد: بهترين استفاده از اين روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن اين روغن بر روي برنج و يا خورشت ميتوان آن را مصرف كرد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده