رفتن به مطلب

اطلاعات کاملی درباره صنعت مرغداری


ارسال های توصیه شده

سالم ترين مكان در جهان :

 

كشور نيوزلند يكي از سالم ترين كشورها از نظر عفونت هاي ميكروبي در جهان شناخته شده است (disease-free) كه تلفات مرغ ها در آن , تنها به عوارض متابوليكي و استخواني و نكروز روده ختم مي گردد . كشور برزيل مدعي داشتن بالاترين سطح ايمني حياتي است و در مبارزه با بيماري هاي بومي از برنامه هاي واكسيناسيون موثري برخوردار است كه متوسط تلفات موجود در آن , 5 درصد گزارش شده است . كشور آمريكا و اروپاي غربي , عاري از ويروس حاذ نيوكاسل و آنفلوانزاي حاد مرغي است و در سيستم صنعتي اكثر عمليات , منجر به زدودن عفونت هاي سالمونلايي و مايكو پلاسمايي شده كه توان ماندگاري جوجه هاي گوشتي را تا مرز 95 درصد افزايش داده است .

در جهان آينده مبارزه با بيماري , بر پايه جداسازي و تعيين صفات اختصاصي و استفاده از مهندسي ژنتيك به عنوان عوامل جانشين واكسنها به خصوص در بيماريهاي بورسال , برونشيت عفوني و لارنگوتراكئيت استوار خواهد بود . اين كار ضرورت استفاده از واكسن هاي با منشاء ويروسي را منتفي مي سازد . بايستي بيشترين تاكيد بر روي عوامل عفوني بازدارنده سيستم ايمني كه مانع تشكيل آنتي بادي شده و در نتيجه زمينه را براي ابتلاء به ويروس هاي تنفسي و عفونت هاي ثانويه در گله توسط باكتري هاي فرصت طلب فراهم مي سازد , متمركز گردد.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طرقه دادن واکسن آشامیدنی

 

آماده سازی قبل از واکسیناسیون :

 

1- طیور را از آب محروم کنید تا تشنه شود . بسته به سن طیور و شرایط آبو هوایی دوره محرومیت از آب بین 3 تا 5/1 ساعت متغییر است .

2- مخزن آبی و آبخوری ها را تخلیه کرده و بدمن استفاده از مواد ضدعفونی کننده هر یک را کاملا شسته و تمیز نمایید

3- آب تمیز ، خنک و با کیفیت مناسب باید مورد استفاده قرار گیرد . ph آب باید بین 5/5 تا 5/7 باشد

4- آب عاری از کلر( برای خنثی کردن کلر از 16 میلی گرم تیوسولفات سدیم یا 5/2 گرم شیر خشک بون چربی یا قرص سوامیون استفاده میشود ) یا سایر مواد ضدعفونی کننده یا هر نوع یون فلزی ( بویژه یون آهن ) باشد زیرا این مواد میتوانند ویروس واکسن های زنده را غیر فعال کنند .

5- هنگام مخلوط کردن از هم زن غیر فلزی استفاده کنید و جنس ظروف آب خوری غیر فلزی و پلاستیکی باشد .

6- واکسن آماده هر چه سریعتر باید مصرف شود . نکته : از تماس واکسن رقیق نشده با هوا جلوو گیری شود بنابرابن پس از برداشتن سر پوش فلزی ، درب ویال واکسن را در زیر سطح آب باز کنید .

7- مقدار آب مورد نیاز بر حسب تعداد طیور و گرماییآب و هوا محاسبه میشود .

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD]سن (هفته )[/TD]

[TD=width: 284]لیتر (به ازای هر هزار جوجه ) [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 284]2[/TD]

[TD=width: 284]14[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 284]3[/TD]

[TD=width: 284]21[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 284]4[/TD]

[TD=width: 284]28[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

8-محلول واکسن باید حداقل 5/1 ساعت در دسترس طیور قرار گیرد . که بیشتر از 3 ساعت مجاز نمیباشد

بعد از واکسن

9-بعد واکسن آب مانده در مخزن و لوله ها با آب خنثیو فراوان شستشو گردد .

10- تا روز بهد از واکسیناسیون از پمپ کلر استفاده نشود و ***** ذغال فعال شده برداشته نشود .

لینک به دیدگاه

قرص جوشان سوامیون

 

قرص آبی رنگ جوشان که در واکسیناسیون از طریق آب آشامیدنی استفاده میشود .

خصوصیات

 

1- سوامیون در مدت 5 دقیقه در آب 20 درجه حل میشود و در عرض 10 دقیقه قدر به خنثی سازی کامل کلر آب میباشد .

2- سوامیون رنگ محلول واکسن را آبی میکند و کنترل توزیع واکسن را در سطح گله مقدور میسازد در حالی که بر خواص دارویی واکسن تاثیر منفی نمیگذارد .

3- زبان و چینه دان به مدت 2 ساعت تحت تاثیر رنگ آبی است که از دریافت واکسن توسط جوجه ها میتوان از این طریق مطمئن شد .

4- در مواردی که احتمال خطر خنثی سازی ویروس واکسن توسط کلر آب وجود دارد میتوان بعد از واکسیناسیون مجددا سوامیون را در آب مصرفی طیور استفاده کرد .

میتوان در انتهای واکسیناسیون میزان توزیع و دریافت واکسن را به روش زیر کنترل کرد .

1-100 پرنده را به صورت زیر انتخاب کرده و رنگی بودن زبان و چینه دان آنها را بررسی کنید .

پرورش در بستر : 4 گروه 25 تایی از نقاط مختلف سالن را بررسی کنید

پرورش در قفس : 10 پرنده از 10 قفس در نقاط مختلف سالن را بررسی کنید .

اگر درصد مواد رنگی مشاهده شده بالاتر از 90% باشد ، توزیع واکسن مناسب بوده است .

لینک به دیدگاه

واکسن گامبورو

 

بیماری عفونی بورس یا گامبورو یک بیماری کاملا مسری و با کاهش عملکرد در بازدهی گله و یا مرگ و میر بالا باعث ضرر های اقتصادی هنگفتی در صنعت طیور میگردد.

عامل بیماری یک بیرناویروس است و بافت هدف آن فولیکول های لنفاوی بورس فابرسیوس میباشد .

نوع ویروس :

 

کلاسیک : شکل بالینی بیماری گامبرو حاصل از سویه کلاسیک در سن بالاتر از 3 هفتگی مشاهده می گردد . این سویه دارای قدرت بیماری زایی متوسط بوده و بدون مرگ و میر قابل توجهی باعث کاهش عملکرد در بازدهی گله و به هم خوردن یکنواختی در سطح گله میگردد .

فوق حاد : سکل بالینی بیماری گامبرو حاصل از سویه های بسیار حاد آن (vvIBDV) در سن پایین تری وقوع می یابد و با مرگ و میر بسیار شدید تری همراه است .

جوجه ها به واسطه آنتی بادی های انتقال یافته از مادر در مقابل ویروس های مزرعه ای گامبرو محافظت میشوند و این ایمنیت نیز باعث خنثی سازی واکسیناسیون زودتر از موعد واکسن میشود . واکسن IBDL با توانایی عبور از سطوح بالای ایمنی مادری امکان واکسیناسیون زود هنگام را فراهم میسازد . این قابلیت به خاطر قدرت تکثیر سریعتر این سویه واکسینال مقدور میگردد.

IBDL یک واکسن گامبرو اینتر مدیت پلاس با سویه کلاسیک تولید شده .

قابلیت :

 

قابلیت تکثیر سریع سویه واکسینال ................سرعت در پاسخ ایمنی و ایجاد محافظت در مقابل ویروس گامبرو مزرعه ای

توانایی عبور از سطوح بالای ایمنی مادری ............ توانایی ایجاد ایمنی قبل از تقابل با ویروس بسیار حاد مزرعه ای

توانایی پخش ویروس واکسینال ................. دریافت ویروس واکسینال توسط همه پرندگان

مناسب ترینن رمان واکسن :

 

زمان واکسیناسیون با در نظر گرفتن مقداری ایمنی مادری گله و نیمه عمر آنتی بادی و نوع گله اندازه گیری میشود. با گرفتن تیتر الیزا از جوجه زمان واکسیناسیون را مشخص کنید . واکسیناسیون زودتر از موعد باعث خنثی شدن ویروس واکسن با آنتی بادی مادری میشود .

و واکسیناسیون دیرتر از موعد باعث میشود ویروس مزرعه ای قبل از ویروس واسینال وارد عمل شود .

واکسیناسیون بعد از 10 روزگی بلامانع میباشد .

بهترین روش برای انجام واکسن آشامیدنی است که روش آن توضیح داده میشود .

لینک به دیدگاه

واکسن نیوکاسل - اسپری

 

1- واکسن نیوکاسل و روش اسپری ۲- واکسن گامبرو ۳- روش آشامیدنی ،.

واکسن نیو کاسل vitapast l سویه اپاتوژنیک انتروتروپیک ویروس نیوکاسل . نسل جدید واکسن نیوکاسل که اثر گذاری و بی خطری قابل ملاحظه ای در مقایسه با سویه های قبلی دارد ، بدون آسیب بر روی مخاط نای ، قابل اسپری در جوجه یکروزه بدون واکنش بعد از واکسیناسیون . بهترین روش برای استفاده از این واکسن اسپری میباشد . ویروس واکسن با تحریک غدد هاردین به سرعت باعث ایجاد ایمنی قوی و موضعی میشود . مقاومت واکسن در دمای 20 تا 30 درجه سانتیگراد با تیتر ثابت ویروس تا 3 ساعت میباشد .

نکته هایی در روش اسپری :

 

1- از دستگاه با فشار ثابت استفاده نمایید ( از دریچه تنظیم فشار و افشانههای متناسب با آن استفاده نمایید )

2- فقط از ظروف پلاستیکی مخصوص واکسن استفاده نمایید .

3- واکسن را در آب تمیز حل نمایید ( آب بدون کلرین و مواد ضدعفونی کننده )

4- با استفاده از آب جوشیده سرد شده یا از شیر خشک بدون چربی به مقدار 5/2 گرم در لیتر باقی مانده کلرین آب را خنثی کنید .

5- از آب با درجه حرارت حدود 20 درجه استفاده نمایید .

6- از مقدار 2/ تا 5/ لیتر به ازای هر 1000 جوجه در داخل جعبه و یا 5/ تا 1 لیتر به ازای هر 1000 جوجه روی بستر استفاده نمایید ( حجم آب مورد نیاز بر اساس شرایط آب و هوایی محیط متغییر است )

7- واکسیناسیون را در مواقع خنک مثل صبح زود انجام دهید .

8- انجام واکسیناسیون در پرندگان سالم توصیه میشود .

9- جوجه ها را در یک مکان محدود و یا داخل جعبه جمع کنید .

10- جریان هوای هیتر را قطع نمایید ، هواکش ها را خاموش کنید و روشنایی را کاهش دهید .

11- محلول واکسن را از فاصله 20 تا 30 سانتی متر بالاتر از سطح جوجه ها دو بار اسپری نمایید و در ضمن واکسیناسیون توجه جوجه ها را طوری جلب کنید تا با دهان باز به افشانه نگاه کنند .

12- 15 تا 30 دقیقه بعد از واکسیناسیون هواکش ها و هیتر ها را روشن نمایید و روشنایی را به اندازه قبل افزایش دهید .

روش مصرف

 

1 تا 7 روزگی اسپری درشت یا قطره چشمی

18 تا 21روزگی اسپری یا آب آشامیدنی

لینک به دیدگاه

راهکارها جهت کاهش ازت مدفوع

 

1- مدیریت تغذیه و جیره نویسی برای کاهش دفع ازت

دفع نیتروژن و کاهش آمونیاک با استفاده از آنزیم در جیره و روشهایی مانند فراوری خوراک ، تغذیه مرحله ای ، کم کردن اتلاف آب و غذا میتواند صورت گیرد . تنظیم جیره بر اساس اسید های امینه مورد نیاز در مقایشه با پروتئین خام ، قادر به کاهش ازت دفعی از طریق کاهش کل ازت خواهد شد . مثلا اگر پروتئین جیره را 2 درصد کاهش دهیم ازت مدفوع طیور تا 16 درصد کاهش می یابد ولی میزان اسید امینه جیره ثابت باقی میماند . تاثیر به اشتها تنها به واسطه اسید امینه های خاصی محتمل است نه صرفا پروتئین خام . پروتئین خام با کاهش مصرف پروتئین میزان فضولات کاهش مییابد . مثلا اگر پروتئین از 17 به 14 درصد کاهش یابد N دفعی از 2 به 5/1 گرم به ازای هر مرغ در روز تغییر میکند . جایگزینی متیونین ، لایزین ، تریپتیفان . ایزولوسین به میزان 4 درصد پروتئین خام مصرفی را کاهش میدهد بدون اینکه تولید و وزن تخم مرغ تغییر کند . حداکثر کاهش سطح پروتئین خام جیره به اندازه 3 تا 4 درصد امکان پذیر است در شرایطی که اسید امینه مصنوعی جایگزین شود . افزایش اسید های امینه سنتتیک به جیره باعث کاهش 5/8 درصدی دفع نیتروژن به ازای کاهش هر یک درصد پروتئین خام میشود .

2- تنظیم جیره با استفاده از اسید های امینه قابل هضم و کمپلکس آنزیمی

جوجه های گوشتی حدود 30 درصد از ماده خشک مصرفی ،25 درصد انرژی خام ، 50 درصد نیتروژن خوراک را از طریق ادرار و مدفوع از دست میدهند . که آنزیم ها قادرند مواد غذایی ضد تغذیه ای را تخریب و یا باعث افزایش قابلیت هضم اجزای جیره گردند که از این طریق باعث کاهش اتلاف انرژی و هدر رفتن اسید های امینه میگردند . در تنظیم جیره استفاده از قابلیت هضم اسید های امینه بسیار بهتر از اسید امینه کل و استفاده از قابلیت هضم ایلئومی نیز از هضم اسید امینه بهتر است . پس استفاده از هضم ایلئومی و اسید امینه قابل هضم و استفاده از انزیم ها باید مورد اهمیت قرار گیرد . لزوما آنزیم ها باعث افزایش قابلت هضم نمیشود بلکه ممکن است به دلیل مصرف کمتر پروتئین باشد .

3-استفاده از تغذیه مرحله ای

برا تخمین دقیق احتیاجات طیور عواملی مانند سن حیوان ، شرایط محیطی و تغیرات سالیانه پتانسیل ژنتیکی اهمیت دارد در روش های عملی مورد استفاده معمولا جیره اولیه 23 درصد ، جیره رشد 20 درصد ، و جیره پایانی 18 درصد پروتئین مصرف میشود . به طور معمول با افزایش سن پرنده میزان نیاز به مواد غذایی کاهش یافته که اگر همزمان با این کاهش میزان مواد مغذی کاهش پیدا نکند بخش اضافی این مواد به خصوص پروتئین ها مورد کاتابولیسم قرار گرفته و دفع میشود . پس باید تا حد امکان ترکیب مواد مغذی جیره با نیاز پرنده به مواد مغذی هماهنگ باشد . به همین جهت بایستی از تغذیه مرحله ای استفاده کنیم .

4- استفاده از مواد افزودنی

اسید های امینه در جوجه ها به اسید اوریک تبدیل میشود . آمونیاک یک تولید میکروبی است که برای سمیت دارد . بعضی از باکتری های تولید کننده آمونیاک باعث کاهش رشد جوجه میشوند و این کمبود را میتوان با افزودن 45 میلی گرم پنی سیلین در هر کیلوگرم جیره کنترل کرد . اسید بنزوئیکدر خوراک باعث کاهش آمونیاک و بهبود جزئی ضریب تبدیل خوراک میشود .

علاوه بر افزودنی های ضد میکروبی ، پروبیوتیک ها نیز باعث کاهش باکتری اورلیتیک میشود که از طریق کاهش ph و همچنین ترشح مواد ممانعت کننده مانند باکتریوسین ها یا رقابت برای مواد غذایی و تقویت گیرنده های اتصالی از فعالیت باکتری های هیدرولیز کننده اوره جلوگیری کرده و باعث کاهش تولید آمونیاک میشود . برای جلو گیری از تولید آمونیاک در سالن های تخمگذار بر روی فضولات سوپر فسفات میپاشند .

لینک به دیدگاه

استفاده از حواس پنجگانه در مدیریت طیور

 

1- بینایی :

اولین حسی که باید در گله استفاده نمود مشاهده رکورد ها و طرز عمل و وضع کلی جوجه ها و گله است که نشان دهنده بسیاری از واقیت ها در گله است . تاج ها رنگ پریده ، چشم های کدرو غیر شفاف ، ظاهر پر های غیر شفاف و پر های افتاده و ژولیده نشان دهنده وضعیت غیر عادی در گله میباشد . جمع شدن گله ، چرت زدن ، عدم تحرک گله ، آثار زخم و کانی بالیسم ، وجود انگل های خارجی مثل مایت را میتوان با استفاده از چشم تشخیص داد . مشاهده گردو خاک در لانه نشانه بد بودن تهویه و رطوبت زیادی میباشد . همچنین وضعیت مدیریت چگونگی استفاده از وسائل و تجهیزات ، نحوه کار آبخوری ها و دانخوری های اتوماتیک و میزان و تعداد آنها وضعیت ریزش آب از آبخوری و تعداد و نحوه کار تهویه هم چنین وضعیت غذا از نظر رطوبت و ککی بودن منظره ظاهری بستر .

2- حس شنوایی :

هرگونه صدای غیر عادی که در گله وجود داشته باشد نشانه مسئله ای در گله است . به عنوان نمونه وقتیکه در سالن جوجه ها حرارت کم است ، جوجه ها صدای مخصوص کوتاهی مانند جیر جیر کردن سر میدهند و بوسیله حس شنوایی میتوان به وجود بیماری های تنفسی در گله پی برد ، وجود عطسه ، سرفه ، صدای خرخر، و سوت کشیدن از بینی دلیل وجود بیماری های تنفسی در گله میباشد .

3- حس چشایی :

این حس هم به کمک بازدید کننده میرسد . قرقره کردن آب تا حدودی سنگین بودن آب را نشان میدهد ، همچنین چشیدن غذا کیفیت غذا را نشان میدهد . به خصوص چنانچه نمک آن زیاد باشد یا از پودر ماهی با کیفیت نا مناسب استفاده شده باشد .

4- حس بویایی :

بو کردن غذا و حس بوی غیر عادی در آن ، بوی کپک در غذا ، حس کردن بوی آمونیاک ، و سایر گازهای غیر عادی و خطر ناک در لانه به وسیله بینی و حس بویایی به بازدید کننده کمک میکند . معمولا در لانه آمونیاک نباید بلا فاصله بعد از ورود احساس شود . وجود آمونیاک در لانه میتواند دلیلی بر بد بودن تهویه و رطوبت زیاد بستر است .

5- حس لامسه :

چنانچه آب آشامیدنی لمس شود حرارت زیاد و حرارت کم آب را میتوان حس نمود . غذا و تعیین رطوبت آنها و همچنین لمس مرغ ها از هر نظر تعیین حرارت بدن وجود تب و غده ، به بسیاری لز مسائل میتوان پی برد . از اینرو بازدید روزانه گله توسط کارشناس نباید بطور سرسری انجام گیرد بلکه باید با دقت و حوصله انجام گیرد در این مورد باید از تمام احساس پنجگانه استفاده گردد در این صورت گله ای سالم و سر حال پرورش خواهیم داد .

لینک به دیدگاه

عوامل موثر در پرورش گله های یکنواخت

 

وزن خروس به طور طبیعی 150 – 200 گرم بیشتر از مرغ میباشد . در صورت پرورش جداگانه مرغ و خروس که امروزه توسط بسیاری از پرورش دهندگان در مزارع بزرگ صورت میگیرد میتوان این اختلاف رشد را به حداقل رسانیده و خروس ها را حدود یک هفته زودتر به کشتارگاه ارسال کرد .

2-یکنواختی وزن جوجه در شروع پرورش

جوجه های تولید شده از یک گله مادر میتوانند از نظر وزن متفاوت باشند ولی مسلما این اختلاف وزن در جوجه هایی که از چند گله مادر هستند بیشتر است . پرورش جداگانه جوجه ها با وزن های متفاوت و گله های متفاوت ، اولین و مهمترین قدم برای جلوگیری از رشد غیر یکنواخت در گله میباشد .

3-دهیدراتاسیون یا کاهش آب بدن در جوجه

علت اصلی کاهش آب بدن در جوجه توقف طولانی مدت آن در جوجه کشی است و از آن مهمتر ، فاصله زمانی دراز مدت انتقال آن از هچری به مرغداری به ویژه در شرایط هوای گرم است . 70 درصد وزن جوجه آب است لذا از دست دادن آب تاثیر زیادی در بدو ورود دارد . دسترسی جوجه به آب دان بلافاصله بعد از رسیدن به مرغذلری میتواند تا حدی اثرات آن را کم کند .

در شرایط دهیدراتاسیون شدید نوک جوجه را در آب فرو برده و یا تعداد آب خوری تا 50 درصد افزایش میدهد استفاده از شکر در آب نیز روشی برای کاهش شدت دهیدراتاسون در جوجه میباشد .

4-درجه حرارت

بعلت رشد ناقص پر ، در اوایل پرورش جوجه ها قادر به کنترل درجه حرارت بدن خود نمیباشد . بنابراین اعمال درجه حرارات مناسب محل پرورش و جلوگیری از نوسانات آن در هفته اول امری بسیار ضروری می باشد و باعث تجمع غیر یکنواخت جوجه ها در سالن شده و ترکم در بعضی از نقاط دسترسی به آب و دان برای تعدادی از جوجه ها مشکل میکند .

5- تهویه

بر خلاف تصور برخی مرغدارن جوجه از همان ساعات اولیه نیز احتیاج به تهویه در حد نیاز را دارد . تا مانع از گازهای انیدرید و آمونیاک در سالن بویژه سطح بستر گردد که این اتفاق به دلیل حساسیت فوف العاده مخاط تنفسی جوجه موجب آسیب مخاط شده و اثرات آن در هفته های بعد بصورت عفونت میشود .

استفاده آمونزیم در سطح بستر همزمان با شروع پرورش جوجه مانع از تولید گاز آمونیاک شده و نتیجه آن کاهش ضایعات مخاط تنفسی و ریه و کاهش عفونت های ثانویه ، نیاز کمتر داروهای ضد میکروبی و یکنواختی رشد در گله خواهد شد .

6- تعذیه انتخابی

جوجه ها به طور غریزی ذرات درشت تر دان نظیر ذرت و گندم را به ذرات ریزتر ترجیح میدهند که این امر سبب بهم خوردن تعادل تغذیه ای میگردد. از طرف دیگر ، جوجه در روزهای اول قادر به تغذیه از ذرات بیش از حد درشت نیز نمی باشد و لذا دان جوجه باید دارای دانه بندی تا حد امکان یکنواخت و مناسب باشد تا جوجه بتواند بصورت مساوی از تمام مواد تشکیل دهنده دان استفاده کند .

7-تراکم و کمبود فضای دان خوری و آب خوری

در حالیکه تراکم کم مقرون به صرفه نیست ، وجود تراکم بویژه در هفته اول میتواند سبب بروز غیر یکنواختی گردد . وجود تراکم توام با کمبود فضای کافی دان خوری و آب خوری اثر مضاعف در کاهش رشد و بروز غیر یکنواختی در وزن گله خواهد داشت .

8- کیفیت دان

کمبود های تغذیه ای و عدم تعادل در مواد ضروری دان در جوجه تاثیر بسزایی در رشد اولیه و به تبع آن رشد نهایی گله خواهد داشت . بعلت حساسیت فوق العاده جوجه ها به کیفیت مواد اولیه و از جمله آلودگی این مواد با سموم قارچی ، استفاده از مواد مرغوب و سالم که عاری از الودگیهای قارچی و میکروبی باشند امری ضروری است . تعادل مواد اولیه ضروری در دان جوجه نظیر ویتامین ها و مواد معدنی و اسید امینه ها و روابط بین انرژی و پروتین باید به دقت در نظر گرفته شود .

نتیجه :

 

1-رشد و وزن یکنواخت گله گوشتی سبب افزایش سوددهی میگردد .

2- بروز پدیده رشد غیر یکنواخت از بدو جوجه ریزی در سالن شروع میگردد.

3- با اعمال مدیریت صحیح ، در 90 درصد از موارد میتوان گله ای یکنواخت پرورش داد.

لینک به دیدگاه

كیفیت مرغ گوشتی

 

كیفیت مرغ گوشتی مسئله‌ای پیچیده و در برگیرنده جوانب مختلف است. به عنوان مثال شكل بدن، بازدهی گوشت سینه و كیفیت گوشت از جنبه‌های مهم موثر در كیفیت مرغ گوشتی هستند. با وجود عوامل تنظیم كننده متعددی كه برای دستیابی به این كیفیت وجود دارند، تغذیه به ویژه تاثیر متقابل تغذیه و سایر عوامل محیطی و ژنتیكی نقش مهمی در این میان ایفا می‌كنند.

در این مقاله سه مثال برای تصویر كردن راههای مختلف اصلاح یا كنترل كیفیت مرغ گوشتی آورده شده است. این سه مثال نكات زیر را در بر می‌گیرند:

1. تاثیر متقابل اسیدهای آمینه جیره غذایی و ژنوتیپ

2. چربیهای تغذیه‌ای و تركیب اسید‌های چرب در مرغ

3. تغذیه اولیه جوجه‌های تازه از تخم در آمده

1. تأثیر متقابل اسید‌های امینه تكمیلی جیره غذایی و ژنوتیپ

اسید‌های آمینه از شاخص‌های عمده اجزای گوشت مرغ می‌باشد، به نحوی كه چربی شكم و بازدهی گوشت سینه تحت تاثیر سطح این مواد در خون قرار می‌گیرد. از میان اسید‌های آمینه، لیزین با تاثیرات ویژه برروی تركیب لاشه شناخته شده است. كمبود لیزین منجر به تحلیل بیشتر عضلات سینه در مقایسه با سایر عضلات بدن می‌شود. نتایج مقدماتی در تحقیقات نشان داده‌اند كه كمبود لیزین همچنین بر با كاهش ph و قابلیت نگهداری آب بر كیفیت عضلات سینه تاثیر سو می‌گذارد. تركیب بدن مرغ گوشتی را همچنین می‌توان توسط تكنیك‌های انتخاب ژنتیكی اصلاح نمود به نحوی كه كارخانه‌های اجداد با اتخاب‌های ژنتیكی، ژنوتیپ‌هایی تجاری ایجاد كرده‌اند كه در جهت افزایش بخشهای اصلی در لاشه همراه با بازدهی بیشترگوشت سینه و چاقی كم‌تر اصلاح شده‌اند. حال سؤال این است كه چگونه پاسخ بدن به اسید آمینه تكمیلی تحت تأثیر انتخاب ژنتیكی قرار می‌گیرد. مقایسه بین نژادهای سبك و سنگین تأثیر متقابل ژنوتیپ و تغذیه را نشان می‌دهند. در واقع مرغهایی كه از نظر ژنوتیپ سبك هستند بیش از مرغهای چاق به رژیم‌های حاوی پروتئین خام كمتر یا اسید آمینه ضروری كمتر حساسیت نشان می‌دهند . همچنین استفاده از اسید‌های آمینه رژیم غذایی توسط ژنوتیپ لاغر بهتر انجام می‌گیرد. این مسئله توسط پژوهش‌های متعدد تایید شده است

2. چربیهای غذایی و تركیب اسیدهای چرب در مرغ

چربیها و روغنها در رژیم غذایی طیور در درجه اول به عنوان محتویات پر انرژی رژیم مطرح هستند. هر چند كه اسید‌های چرب غذایی نقش مهمی در تركیب اجزای لاشه مرغ گوشتی ایفا می‌نمایند. تركیب شیمیایی چربیها و روغنها بسیار متغیر می‌باشند. روغنهای گیاهی دارای اسید چرب اشباع نشده بیشتری نسبت به چربی حیوانی می‌باشند.

به طور واضح نوع چربی اضافه شده به رژیم تأثیری عمیق برروی تركیب اسید چرب در چربی شكم دارد. در واقع تركیب اسید چرب در چربی شكم ارتباط نزدیكی با چربی‌های غذایی دارد.

همچنین به شیوه مشابهی محتوای اسید چرب در چربی عضلات منعكس كننده تركیب چربی تغذیه‌ای می‌باشد. بنابراین امكان این مسئله وجود دارد كه گوشت مرغ را با اسید‌های چرب خاص. مانند روغن ماهی، كلزا یا تخم كتان در رژیم تقویت نماییم. از نقطه نظر تغذیه‌ای این مسئله در تغذیه انسان هم جالب است كه سری اسید‌های چرب ذكر شده اثر حفاظتی در مقابل بیماریهای قلبی-عروقی نظیر تصلب شرایین یا ایجاد لخته در عروق ( ترومبوز ) دارند. با این وجود تقویت و غنی سازی یاد شده منجر به ایجاد چربیهای مایع بیشتری می‌گردد كه از نظر بصری و از نظر تكنولوژیك برای كیفیت گوشت مرغ مضر می‌باشند. از آنجایی كه اسید‌های چرب اشباع نشده بخصوص اسید‌های چرب اشباع نشده به اكسید شدن بسیار حساس می‌باشند كیفیت حسی این محصول هم ممكن است تغییر نماید (بو و طعم). برای غلبه بر این مشكل می‌توان به رژیم غذایی مرغ ویتامین e اضافه نمود كه یك ماده ضد اكسیده كننده (آنتی اكسیدان) است.

نكته قابل نتیجه گیری این كه با این هدف كه نیازهای كیفی گوشت مرغ برای كشتارگاهها و مصرف‌كنندگان برای كشتارگاه و مشتریان برآورده گردد می‌توان محتوای اسید چرب لاشه را در مرغها اصلاح نمود.

3. تغذیه اولیه در جوجه‌های تازه از تخم در آمده

مرغ گوشتی از لحاظ فیزیولوژیك در حال حاضر در زمان سریعتری به وزن كشتار می‌رسد و هفته اول پس از هچ سهم بزرگتری از كل دوره زندگی مرغ را تشكیل می‌دهد (20% ). در عمل فرایند‌های جوجه‌كشی و حمل جوجه با تأخیری 10 تا 60 ساعته در تغذیه جوجه همراه است. -هرچند كه به نظر می‌رسد مواد غذایی موجود در باقیمانده زرده كه در طی دوره جنینی استفاده نشده برای تأمین غذا در طی دوره بی غذایی مفید باشد ولی این منبع سهم ناكافی در نیاز‌های تغذیه‌ای برای نگهداری و رشد در جوجه‌های گوشتی دارد. در یك برررسی تحقیقی بر روی جوج‌هایی كه با تأخیر 48 ساعته در تغذیه مواجه بوده‌اند، مشخص شد كه رشد كلی بدن جوجه‌ها تا زمان شروع تغذیه با تأخیر همراه بود و وزن بدن در 6 روزگی 25% كمتر از جوجه‌هایی بود كه تغذیه اولیه در آنها شروع شده بود.

به علاوه تأخیر در شروع تغذیه در روزهای اول زندگی در رشد عضلانی به ویژه در عضلات سینه تاثیر می‌گذارد به نحوی كه وزن عضله سینه در جوجه‌هایی كه 48 ساعت اول پس از هچ با گرسنگی مواجه‌ بوده‌اند در 4 روزگی به 50% وزن مطلوب می‌رسد.

تغذیه زودرس جوجه‌های تازه از تخم درآمده توجه زیادی را در دهه گذشته به خود جلب كرده است. شروع تغذیه پس از دوره بی‌غذایی به برای جبران عقب ماندگی وزن‌گیری در وزن بدن یا وزن عضلات سینه كافی نیست و به تمهیدات بیشتری برای جبران این عقب‌ماندگی نیاز است. گرسنگی در زمان بحرانی رشد جوجه‌ها ممكن است اثرات دراز مدت در كارایی و تشكیل گوشت داشته باشد به همین علت تغذیه زودرس پس از درآمدن جوجه‌ها برای كاهش این سوء ‌اثرات توصیه می‌شود (برای مثال اضافه كردن غذا به جعبه‌های حمل جوجه). همچنین تغذیه زودرس ممكن است پس از دوره گرسنگی بر روی عوامل محیطی و تغذیه‌ای كه در رشد جوجه‌ها موثر هستند نقش داشته باشد. تلاش بر این است كه رژیم‌هایی فراهم شود كه بتواند به شكل جزیی یا كلی بر نتایج تاخیر تغذیه تاخیری غلبه نماید و به همین علت درك عواقب زودرس و تأخیری در رشد عضلات و متابولیسم بدن مرغ ضروری می‌باشد.

مواردی كه مطرح گردیدند بایستی برای كل دوره تولید تصمیم داده شود. هدف با تحول جاری در اولویت‌های پرورش مرغ گوشتی تولید مرغهای سنگین‌تر با میزان رشد سریعتر نیست - كه منجر به ایجاد مرغهایی با میزان چربی بالا و مشكلات متابولیك و اختلالات پا ناشی از آن می‌شود - بلكه هدف كنترل رشد عضلانی و وزن بدن ( به خصوص در عضلات سینه ) در كل دوره زندگی مرغهای گوشتی است. بنابراین بایستی با اتخاذ استراتژی‌های تغذیه‌ای تغذیه مرغها به حد مطلوب برسد. یك رویكرد كه در این مقاله نیز به آن اشاره شده است تنظیم كوتاه و میان مدت گردش كار پروتئین و جایگزین آن در بدن است. در عمل منظور از این فعالیتها، معرفی دیدگاههای جدید در كنترل تغذیه مرغهای گوشتی جوان است كه شامل سه مرحله می‌گردد: تحریك زودرس در طی هفته اول، محدودیت رژیم از هفته اول تا سوم و به دنبال آن مطلوب رسانی تغذیه با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی پس از هفته سوم. با این الگو تعیین كمی و كیفی تاثیرات تغذیه بر كارایی، فرم بدن و كیفیت گوشت نیاز به اندازه‌گیری‌های دقیق دارد.

لینک به دیدگاه

یکنواختی رشد و وزن در گله گوشتی

 

یکنواختی در گله اهمیت زیادی داره به این دلیل که در کشور ما قیمت ها بر اساس میانگین وزن تعین میشه یکنواختی باعث میشه میانگین وزن گله مناسب و بالا رفته در نتیجه سوددهی هم بالا بره .

1.گله یکنواخت :

به گله گوشتی که حدود 78 درصد مرغ و 75 درصد خحروس آن دارای وزنی برابر 10 درصد کمتر یا بیشتر از وزن میانگین گله باشد گله یکنواخت گفته میشود .

رشد و افزایش وزن جوجه در هفته اول در مقایسه با هفته های بعدی بیشتر بوده و حدود 400درصد میرسد . یعنی از وزن 35 گرم در یک روزگی به 140 گرم در آخر هفته اول میرسد . در این شرایط اگر 25 درصد جوجه ها به جای رسیدن به وزن 140 گرم به 105 گرم برسد یعنی 300 درصد رشو کنند اختلاف رشد در گله با وزن 2 کیلو به مراتب بیشتر و به چند صد گرم میرسد که این اهمیت رشد یکنواخت در بدو ورود به سالن را نشان میدهد .

لینک به دیدگاه

نگاهی به صنعت مرغداری کانادا

 

i.t.p : صنعت مرغداری کانادا دارای بخشهای گوناگون کاربردی و رقابتی است. بخش عظیمی از صنعت مرغداری کانادا به امرپرورش و تولید مرغ و بوقلمون اشتغال دارند و واحدهای کوچکی نیز در امر پرورش سایر طیور مشغول هستند که محصولات پرورشی این صنعت در کانادا را تنوع می بخشند. از آن دسته می توان به شترمرغ ، شترمرغ استرالیایی و رئآ( نوعی پرنده) اشاره کرد که از این طیور برای تولید گوشت قرمز، پوست و روغن استفاده می شود . روغن استخراجی از این طیور بهترین ماده اولیه در تولید لوازم آرایشی است.

اردک ، غاز، پرندگان جهت برنامه های شکار برای شکارگاههای گوناگون مانند قرقاول ، کبک ، مرغ شاخدار، بلدرچین از جمله پرندگانی هستند که در مجموعه صنعت مرغداری کانادا پرورش داده می شوند. پروش این پرندگان در صنعت طیور کانادا آغاز شده و به یک ثبات اقتصادی نیز رسیده است و سرمایه گذاران نیز تصمیم به توسعه آن دارند و با حمایت شرکت های بازرگانی کانادا به تازگی صادرات اینگونه محصولات نیز آغاز شده است.

بر اساس گزارش اداره آمار کانادا فهرست کشورهایی که مرغ و محصولات تولیدی مرغداری و صنایع تولیدی وابسته به صنعت مرغداری را از کانادا وارد می کنند به بیش از 86 کشور بالغ می گردند که این امر نشان دهنده اهمیت این صنعت در اقتصاد کانادا را گوشزد می نماید.

کانادا اکنون قابلیت تولید انواع گوشت و گوشت مرغ به روش حلال برای تمامی ادیان را دارد و مراکزی را جهت نظارت بر سفارش کشورهایی که دارای قوانین خاص دینی برای کشتار مرغ هستند را ایجاد نموده است تا رضایت این کشورها را در تأمین گوشت مرغ این کشورها تأمین نماید.

بر اساس آمار تقریبی 5000 شرکت بازرگانی در تجارت محصولات صنعت مرغداری در کانادا مشغول به فعالیت می باشند. اداره آمار کانادا گزارش داده است که بر اساس آمار، مؤسسات و شرکتهای تولیدی فعال در صنعت مرغداری کانادا به شرح زیر مشغول به فعالیت می باشند: 121 شرکت در زمینه مرغ تخم گذار ، 140 کارخانه تولید دان، 116 شرکت تولید کننده مکمل غذایی و 42 شرکت تولید کننده دارو.

تولید و پرورش و آماده سازی محصولات مرغداری در میان شاخه های گوناگون کشاورزی کانادا بزرگترین بخشی می باشد که در آن از مدرن ترین ماشین آلات و اتوماسیون کشاورزی استفاده شده و در سالهای آتی نیز نوید ادامه روند مدرنیزاسیون را می دهد. یک فرد حقیقی در کانادا می تواند فعالیت مرغداری خود را با راه اندازی یک واحد مرغ گوشتی با حداقل تعداد 000/50 جوجه یکروزه آغاز نماید ( این مقدار جوجه ریزی نه آنکه باب میل تولید کننده باشد، بلکه دولت کانادا صرفاً به این میزان حداقل قانع می شود و مجوز تولید را صادر می نماید و با متقاضیانی که از این مقدار کمتر تقاضای تولید داشته باشند، پروانه تولید صادر نمی نماید و از آغاز فعالیت آنها جلوگیری می نماید) که با این ظرفیت، تولید کننده اجازه دارد 7 مرتبه در سال جوجه ریزی داشته باشد و درطول یک سال 640 تن گوشت مرغ تولید نماید. صنعت مرغداری کانادا بسیار به ماشین الات و تجهیزات نوین وابسته است و کلیه کارخانه های زنجیره ای در این کشور بطور هماهنگ سعی در به روز کردن و مدرن سازی خود دارند تا حلقه ای از زنجیره این صنعت از سایر حلقه ها عقب نماند، بعنوان مثال می توان به روند مدرن سازی کشتارگاه های کانادا اشاره نمود که در آخرین مدرن سازی سرتاسری در این کشتارگاهها ظرفیت کشتار و بسته بندی آنها به میزان 25000 مرغ گوشتی در ساعت افزایش یافته است .

برای رسیدن مرغ آماده ازتولید کننده به دست مشتری یا مغازه های عرضه کننده گوشت مرغ در کانادا روندی خاص بایستی سپری شود. تولید کنندگان در هر ایالتی بایستی با تأیید دولت فدرال کانادا کار خود را آغاز کنند که این تأییدیه شامل بازرسی قبل از جوجه ریزی و بازرسی فدرالی در حین جوجه ریزی و بازرسی نهایی در پایان جوجه ریزی می باشد که پس از تأیید و کشتار و بسته بندی، توزیع صورت می گیرد.این روند در سرتاسر ایالات کانادا با یک مدیریت بسیار قوی صورت می پذیرد که این مدیریت قوی به دولت کمک می کند که نظارت خوبی بر سالم بودن محصولات تولیدی و روند تولید داشته باشند.

هم اکنون سه سازمان بزرگ ( در کانادا سازمانها و انجمن های زیادی وجود دارند اما این سه سازمان از بزرگترین های آنها هستند) که حامی تولید کنندگان صنعت مرغداری کانادا می باشند به نامهای مزرعه داران مرغ ایالات کانادا ، آژانس بازرگانی بوقلمون کانادا و آژانس تولید تخم مرغ نطفه دار مرغ گوشتی کانادا شرایطی را برای تولید کنندگان فراهم نموده اند که تولید کنندگان به قیمت مرغ موجود در بازار کاری ندارند و قیمت روز بازار هر گونه که باشد آنها مواد خوراکی طیور خود را با قیمتی ثابت از این مراکز تأمین می کنند و پس از پرورش مرغ و آماده شدن آن خود این سه سازمان خریداران اصلی محصولات پرورش یافته تولید کنندگان هستند و با توجه به برآورد هزینه های تولید کننده و قیمت پرداختی نهاده های اولیه و دارو و مکمل های غذایی و... به همراه درصدی سود (در هر سال درصدی مشخص و بدون تغییر) برای تولید کننده، محصول نهایی را خریداری می کنند تا با نوسانات بازار نهاده ها یا کاهش قیمت گوشت مرغ و سایر محصولات مرغداری در بازار کانادا تولید کننده متضرر نگردد.

پس از خرید محصول نهایی تولید کنندگان، سه سازمان با مشورت دولت محصولات را وارد بازار کانادا می نمایند. با این اوصاف دولت کانادا با همکاری این سه سازمان قیمت مرغ را در بازار کانادا برای مصرف کنندگان ثابت نگه می دارد. در صورتیکه قیمت تمام شده تولید مرغ یا محصولات مرغداری بیشتر از قیمت مصوب بازار باشد دولت کانادا مابه التفاوت این مقدار را به شرکتهای خریدار محصولات مرغداری کانادا پرداخت می نماید تا آنها با قیمت مصوب توافق شده، مرغ را در بازار در دسترس مشتری قرار دهند.

دولت کانادا با این سیاست هم تولید کننده را در برابر نوسانات جهانی مصون می سازد و هم مشتریان داخل را بدون آنکه خود مشتریان آگاهی یابند زیر پوشش امنیت قیمتی خود قرار می دهد و مانع نوسانات شدید در بازار می گردد و نوسانات را در حد بسیار پایین نگه می دارد. نکته ای که سه سازمان حمایت کننده تولید کنندگان و دولت کانادا را در روند حمایتی از دو گروه تولید کننده و مشتریان موفق نموده است عدم توجه دولت کانادا به سود دهی برای دولت می باشد. دولت کانادا سعی می نماید ضرر هایی را که بعلت نوسانات قیمت جهانی برای دولت بروز می کند را با قیمت گذاری مرغ کانادا در بازارهای جهانی جبران می نماید.

آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (cfia) مسئول بازرسی و مراقبت از سلامت بهداشتی مواد غذایی تولیدی از جمله محصولات مرغداری و پیشگیری از آنفلوانزای مرغی و سایر بیماریهای طیور در کانادا می باشد. آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا برای کنترل بیشتر بر روی واردات طیور زنده به کانادا و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای مرغی در کانادا برنامه ای بنام کنترل و آنالیز بیماریها در محصولات غذایی را اجرا می نماید که در پیشگیری از ورود بیماریها به صنایع دام و طیور کانادا بسیار مؤثر بوده است.

لینک به دیدگاه

صنعت مرغداری کانادا از نگار آمار:

تولید گوشت مرغ در کانادا:

 

آمار ارائه شده در ذیل، آماری تثبیت شده است و هیچگونه شبهه ای بر آنها نیست . سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا هر ساله اقدام به انتشار آمار متنوعی نموده است که بررسی آنها و الگو برداری از آنها برای نهادها یا سازمانهای مرتبط با صنعت مرغداری ایران برای برنامه ریزی بلند مدت الگوهایی مناسب می باشند . این آمار افق های پیش رو را نشان می دهد و مشکلات موجود در بخشهای گوناگون را مشهود می سازد و ابزاری مناسب در دست مدیران و تصمیم گیران صنعت مرغداری کانادا می باشند.

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 2]

تعداد مرغ های تولیدی کانادا در سالهای مختلف – سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/394/2

[/TD]

[TD=width: 347]

1990

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/797/2

[/TD]

[TD=width: 347]

1995

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/817/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/851/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2002

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/808/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2003

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/787/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2004

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/786/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2005

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

000/792/2

[/TD]

[TD=width: 347]

2006

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

همانطور که آمارها می گویند از سال 2002 به 2003 تولید مرغ در کانادا دارای یک افت بوده است که این امر بنا به اظهار وزارت کشاورزی کانادا به دلیل مدرنیزه کردن این صنعت در کانادا بوده است، اما افت سال 2004 نسبت به سال 2003 به دلیل شیوع بیماری آنفلوانزای مرغی اعلام شده است .جلوی این روند نزولی در سال 2005 گرفته شد. در سال 2005 ، مرغ تولیدی کانادا به 2/981 میلیون کیلوگرم رسیده است که اگر چه از لحاظ تعداد تولید مرغ کاهش را نشان می دهد اما رشدی بالغ بر 7/3 درصد از لحاظ وزنی نسبت به سال پیش داشته است. یکی از عوامل پشت پرده در حیات مجدد تولید مرغ در کانادا بازگشت مجدد ایالت بریتیش کلمبیا بعد از شیوع آنفلوانزای مرغی در این ایالت در سال 2004 بوده است. ایالت بریتیش کلمبیا به تنهایی با رشدی 2/28 درصد از سال 2004 تا 2005 باعث افزایش تولید گوشت مرغ در کانادا شده است.

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 3]

درآمد حاصل از گوشت مرغ و در آمد حاصل از صنعت مرغداری در کانادا - سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

در آمد حاصل از صنعت مرغداری ( بر حسب دلار)

[/TD]

[TD=width: 232]

در آمد حاصل از فروش گوشت مرغ ( بر حسب دلار)

[/TD]

[TD=width: 232]

سال میلادی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/977/958/15

[/TD]

[TD=width: 232]

000/071/520

[/TD]

[TD=width: 232]

1980

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/939/997/21

[/TD]

[TD=width: 232]

000/988/970

[/TD]

[TD=width: 232]

1990

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/524/960/32

[/TD]

[TD=width: 232]

000/143/368/1

[/TD]

[TD=width: 232]

2000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/435/458/36

[/TD]

[TD=width: 232]

000/731/579/1

[/TD]

[TD=width: 232]

2004

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/628/798/36

[/TD]

[TD=width: 232]

000/170/615/1

[/TD]

[TD=width: 232]

2005

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 232]

000/256/014/37

[/TD]

[TD=width: 232]

000/233/545/1

[/TD]

[TD=width: 232]

2006

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

دولت کانادا با برآورد نیازها و ظرفین=تهای موجود این کشور چه در عرضه داخلی و چه در عرصه جهانی و در حمایت از زنجیره سازی صنعت مرغداری خود تعداد کارخانه ها و ظرفیتها و مدرن سازی آنها را زیر نظر دارد و در صورت مشاهده مشکل در تأمین هر بخش مجوز واردات یا احداث کارخانه مذکور را صادر می نماید و در همه سال برای ثبات بازار در زمینه های پشتیبانی صنعت مرغداری سعی در حفظ ظرفیت دارد.

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 2]

تعداد تولید کنندگان صنعت مرغداری کانادا - سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 318]

111

[/TD]

[TD=width: 321]

مراکز مرغداری تخم گذار ثبت شده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 318]

120

[/TD]

[TD=width: 321]

کارخانه سازنده دان

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 318]

213

[/TD]

[TD=width: 321]

تولید کنندگان مکمل های غذایی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 318]

82

[/TD]

[TD=width: 321]

تولید کنندگان دارو

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 318]

526

[/TD]

[TD=width: 321]

مجموع کل

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 2]

تعداد کارخانه سازنده تجهیزات مربوط به صنعت مرغداری در کانادا - سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

43

[/TD]

[TD=width: 347]

کارخانه های سازنده تجیهیزات مرغداری با سرمایه گذاری دولت مرکزی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

151

[/TD]

[TD=width: 347]

کارخانه های سازنده تجهیزات مرغداری با سرمایه گذاری ایالتی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

194

[/TD]

[TD=width: 347]

مجموع کل

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

مرغ کامل شکم خالی یکی از پر طرفدارترین محصولات در کانادا می باشد که دولت کانادا سعی بر کنترل بازار این محصول دارد. جدول ذیل آمار این محصول را از سال 1990 به نمایش می گذارد. آمار سال 2007 این محصول در اویل ماه آوریل منتشر می گردد.

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 2]

تولید سالیانه مرغ شکم خالی بر حسب تن - سازمان مزرعه داران مرغ ایالات کانادا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

133/555

[/TD]

[TD=width: 347]

1990

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

831/787

[/TD]

[TD=width: 347]

1998

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

602/847

[/TD]

[TD=width: 347]

1999

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

738/880

[/TD]

[TD=width: 347]

2000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

145/930

[/TD]

[TD=width: 347]

2001

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

972/938

[/TD]

[TD=width: 347]

2002

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

545/934

[/TD]

[TD=width: 347]

2003

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

236/946

[/TD]

[TD=width: 347]

2004

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

110/981

[/TD]

[TD=width: 347]

2005

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 347]

649/973

[/TD]

[TD=width: 347]

2006

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

دولت کانادا برای تنظیم محصولات و قیمت ها آنها در بازار برای مصرف کننده بر حسب جداول زمان بندی تولیدی خود اقدام به واردات مرغ می نماید که به دلیل پیمان نفتا به صرفه مصرف کننده کانادایی است که این محصولات از کشور ایالات متحده آمریکا وارد می شود . دولت کانادا با برآورد آماری بیشترین نوع محصولی که به کانادا وارد می شود در توصیه های اقتصادی خود برای صنعت مرغداری کشورش در سال آینده افزایش رشد تولید، تولیدکنندگان صنعت مرغداری کانادا را به سمت محصولی که بیشترین واردات و تقاضا را داشته است سوق می دهند.

در ادامه آمار واردات انواع محصولات مرغداری به کانادا و ترتیب کشورهای صادر کننده محصولات مرغداری به کانادا ارائه می گردد.

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 8]

آمار انواع واردات محصولات مرغداری به کانادا بر اساس تعرفه دولت کانادا برای تنظیم بازار

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

2006

[/TD]

[TD=width: 80]

2005

[/TD]

[TD=width: 80]

20004

[/TD]

[TD=width: 80]

2003

[/TD]

[TD=width: 80]

2002

[/TD]

[TD=width: 80]

2001

[/TD]

[TD=width: 80]

2000

[/TD]

[TD=width: 79][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

171

[/TD]

[TD=width: 80]

116

[/TD]

[TD=width: 80]

115

[/TD]

[TD=width: 80]

150

[/TD]

[TD=width: 80]

81

[/TD]

[TD=width: 80]

143

[/TD]

[TD=width: 80]

522

[/TD]

[TD=width: 79]

مرغ زنده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

23

[/TD]

[TD=width: 80]

168

[/TD]

[TD=width: 80]

18

[/TD]

[TD=width: 80]

211

[/TD]

[TD=width: 80]

419

[/TD]

[TD=width: 80]

115

[/TD]

[TD=width: 80]

104

[/TD]

[TD=width: 79]

مرغ شکم خالی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

117/61

[/TD]

[TD=width: 80]

671/60

[/TD]

[TD=width: 80]

063/59

[/TD]

[TD=width: 80]

273/56

[/TD]

[TD=width: 80]

100/58

[/TD]

[TD=width: 80]

013/57

[/TD]

[TD=width: 80]

145/56

[/TD]

[TD=width: 79]

خرد شده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

271/13

[/TD]

[TD=width: 80]

596/11

[/TD]

[TD=width: 80]

174/11

[/TD]

[TD=width: 80]

371/12

[/TD]

[TD=width: 80]

038/10

[/TD]

[TD=width: 80]

908/7

[/TD]

[TD=width: 80]

548/6

[/TD]

[TD=width: 79]

محصولات جانبی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 80]

582/74

[/TD]

[TD=width: 80]

551/72

[/TD]

[TD=width: 80]

371/70

[/TD]

[TD=width: 80]

005/69

[/TD]

[TD=width: 80]

638/68

[/TD]

[TD=width: 80]

179/65

[/TD]

[TD=width: 80]

349/63

[/TD]

[TD=width: 79]

مجموع

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=colspan: 4]

کشورهای صادر کننده محصولات مرغداری به کانادا – بر حسب تن

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 174]

2006

[/TD]

[TD=width: 174]

2005

[/TD]

[TD=width: 174]

2004

[/TD]

[TD=width: 174]

کشور صادر کننده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 174]

305/45

[/TD]

[TD=width: 174]

234/46

[/TD]

[TD=width: 174]

029/43

[/TD]

[TD=width: 174]

آمریکا

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 174]

208/26

[/TD]

[TD=width: 174]

420/24

[/TD]

[TD=width: 174]

981/25

[/TD]

[TD=width: 174]

برزیل

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 174]

923/2

[/TD]

[TD=width: 174]

897/1

[/TD]

[TD=width: 174]

361/1

[/TD]

[TD=width: 174]

تایلند

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 174]

147

[/TD]

[TD=width: 174][/TD]

[TD=width: 174][/TD]

[TD=width: 174]

شیلی

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

دولت کانادا در برهه هایی از زمان مازاد تولید دارد که این مازاد تولید را صادر می نماید. کشورهایی که از کانادا خرید می کنند در 6 سال متوالی از سال 2000 تا سال 2006 به همراه میزان خریدشان از نظر حجمی به شرح زیر می باشد.

 

[TABLE=class: cms_table, width: 696]

[TR]

[TD=colspan: 13]کشورهای مقصد صادرات مرغ کانادا – رقم ها بر واحد تن می باشند[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

جمع کل

[/TD]

[TD=width: 58]

سایر کشورها

[/TD]

[TD=width: 54]

روسیه

[/TD]

[TD=width: 58]

تایوان

[/TD]

[TD=width: 62]

جامائیکا

[/TD]

[TD=width: 55]

کره جنوبی

[/TD]

[TD=width: 61]

السالوادر

[/TD]

[TD=width: 56]

مقدونیه

[/TD]

[TD=width: 55]

فیلیپین

[/TD]

[TD=width: 63]

هنگ کنگ

[/TD]

[TD=width: 57]

آفریقای جنوبی

[/TD]

[TD=width: 60]

ایالات متحده

[/TD]

[TD=width: 56]

سال

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

320/64

[/TD]

[TD=width: 58]

610/33

[/TD]

[TD=width: 54]

810/2

[/TD]

[TD=width: 58]

124

[/TD]

[TD=width: 62]

662/1

[/TD]

[TD=width: 55]

538

[/TD]

[TD=width: 61]

141

[/TD]

[TD=width: 56]

25

[/TD]

[TD=width: 55]

594/2

[/TD]

[TD=width: 63]

815/6

[/TD]

[TD=width: 57]

264/4

[/TD]

[TD=width: 60]

736/11

[/TD]

[TD=width: 56]

2000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

262/75

[/TD]

[TD=width: 58]

532/41

[/TD]

[TD=width: 54]

870/3

[/TD]

[TD=width: 58]

291

[/TD]

[TD=width: 62]

470/1

[/TD]

[TD=width: 55]

293

[/TD]

[TD=width: 61]

739

[/TD]

[TD=width: 56]

24

[/TD]

[TD=width: 55]

330/2

[/TD]

[TD=width: 63]

329/4

[/TD]

[TD=width: 57]

958/2

[/TD]

[TD=width: 60]

426/17

[/TD]

[TD=width: 56]

2001

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

026/92

[/TD]

[TD=width: 58]

466/36

[/TD]

[TD=width: 54]

042/12

[/TD]

[TD=width: 58]

211/2

[/TD]

[TD=width: 62]

075/2

[/TD]

[TD=width: 55]

567

[/TD]

[TD=width: 61]

807

[/TD]

[TD=width: 56]

200

[/TD]

[TD=width: 55]

390/4

[/TD]

[TD=width: 63]

536/3

[/TD]

[TD=width: 57]

958/8

[/TD]

[TD=width: 60]

780/20

[/TD]

[TD=width: 56]

2002

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

103/79

[/TD]

[TD=width: 58]

512/17

[/TD]

[TD=width: 54]

644/8

[/TD]

[TD=width: 58]

699

[/TD]

[TD=width: 62]

343/2

[/TD]

[TD=width: 55]

715

[/TD]

[TD=width: 61]

805

[/TD]

[TD=width: 56]

146

[/TD]

[TD=width: 55]

598/7

[/TD]

[TD=width: 63]

162/5

[/TD]

[TD=width: 57]

493/13

[/TD]

[TD=width: 60]

985/21

[/TD]

[TD=width: 56]

2003

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

744/75

[/TD]

[TD=width: 58]

159/18

[/TD]

[TD=width: 54]

124/4

[/TD]

[TD=width: 58]

238/1

[/TD]

[TD=width: 62]

260/2

[/TD]

[TD=width: 55]

995

[/TD]

[TD=width: 61]

006/2

[/TD]

[TD=width: 56]

135/1

[/TD]

[TD=width: 55]

892/5

[/TD]

[TD=width: 63]

370/7

[/TD]

[TD=width: 57]

416/4

[/TD]

[TD=width: 60]

149/28

[/TD]

[TD=width: 56]

2004

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

419/102

[/TD]

[TD=width: 58]

736/17

[/TD]

[TD=width: 54]

562/6

[/TD]

[TD=width: 58]

128/3

[/TD]

[TD=width: 62]

488/1

[/TD]

[TD=width: 55]

537

[/TD]

[TD=width: 61]

318/2

[/TD]

[TD=width: 56]

852/4

[/TD]

[TD=width: 55]

814/11

[/TD]

[TD=width: 63]

864/8

[/TD]

[TD=width: 57]

948/13

[/TD]

[TD=width: 60]

173/31

[/TD]

[TD=width: 56]

2005

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 61]

048/110

[/TD]

[TD=width: 58]

526/11

[/TD]

[TD=width: 54]

776/1

[/TD]

[TD=width: 58]

783/1

[/TD]

[TD=width: 62]

138/2

[/TD]

[TD=width: 55]

779/2

[/TD]

[TD=width: 61]

052/3

[/TD]

[TD=width: 56]

135/4

[/TD]

[TD=width: 55]

880/8

[/TD]

[TD=width: 63]

381/9

[/TD]

[TD=width: 57]

766/22

[/TD]

[TD=width: 60]

831/41

[/TD]

[TD=width: 56]

2006

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

منابع :

انواع ساختمانهای مرغداری
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

كیفیت مرغ گوشتی
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بيماري‌ها
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

احداث سالن مرغداری وتاسیسات آن
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بیماری های رایج ماکیان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

صنعت مرغداری
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مرغداری
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

يك‌ قرن‌ در ارتباط با پرورش‌ طيور
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نگاهی به صنعت مرغداری کانادا
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...