ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نه اصلا دوس ندارم دوقلو دوس دارم داشته باشم ولی همسان نه احساس میکنم دچار دوگانگی میشم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نه دوست نداشتم یک کپی داشته باشم ...... خرجمون میرفت بالا.... دیگه حوصله ندارم غصه اون یکی رو هم بخورم....... نباشه بهتره 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ 1. اصلا حاضرید یک کپی از خودتون داشته باشید خیر همیشه دوست دارم تک باشم 2. در صورت داشتن یک کپی از خود، باهاش چجوری برخورد میکنید؟ یعنی قبولش میکنید جلو چشمتون باشه؟یا اونو مجبور میکردم بره 1 کشور دیگه یا خودم میرفتم 3. اگه خدا نکرده تو یه حادثه ای نیاز به پیوند عضو داشته باشید، حاضرید با کشتن کپی خودتون و گرفتن عضو اون، به زندگیتون ادامه بدید؟ من ازخیلی دوست دارم به زندگی ادامه ندم! 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من که خیلی دوس دارم یه کپی از خودم داشته باشم . ولی نه همسن خودم . دوس دارم الان کودکی خودمو بزرگ میکردم تا وقتی که من رفتم اون بمونه و این روند ادامه پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من اصلا حاضر نیستم یه همسان داشته باشم....لطفا اصرار نکنید!!! 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من اصلا حاضر نیستم یه همسان داشته باشم....لطفا اصرار نکنید!!! کی الان اصرار کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کی الان اصرار کرد؟ خب تو! مگه نمیگفتی دوست داری جفتِ جفتِ خودم باشی؟! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب تو!مگه نمیگفتی دوست داری جفتِ جفتِ خودم باشی؟! ینی میخوای هووت باشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ینی میخوای هووت باشه ؟ اینجا منظور از جفت شبیه بود! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب تو!مگه نمیگفتی دوست داری جفتِ جفتِ خودم باشی؟! فک کنم فیلمایی که تازگیا میبینی روت تاثیر گذاشته 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ حسین ! دااش !! منم فیلم " The Island" رو دیدم ...باحال بود !! راجب سوالتم ...معلومه که دلم نمیخواد !! فک کن!! دوتا نوید دز عین واحد !!! لذا چون همچن چیزی وجود نداره ، پاسخ به باقی سوالاتت لذومی نداره ! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ حسین ! دااش !! منم فیلم " The Island" رو دیدم ...باحال بود !! راجب سوالتم ...معلومه که دلم نمیخواد !! فک کن!! دوتا نوید دز عین واحد !!! لذا چون همچن چیزی وجود نداره ، پاسخ به باقی سوالاتت لذومی نداره ! حسین کیه؟ چنین چیزی وجود داره، قدرت درکش وجود نداره لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ یادم رفت نقل قول کنم مخاطبم یکی از دوستانم بود که اینجا پست گذاشته بود. درباره قسمت دوم حرفتم ، منظورم وجود همسان خودمه !!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده