Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن، ۱۳۹۰ ك كارشناس تغذیه در خصوص خواص دارویی "زنجبیل"، گفت: زنجبیل دارای خاصیت ضد لخته شدن خون و كاهش كلسترول می باشد كه می تواند برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید باشد.یوسف نقیایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، گفت: زنجبیل از گیاهان دارویی است كه سابقه مصرف آن به چندین قرن پیش برمی گردد و هر صد گرم آن حاوی ۷۰ كالری است كه عمده آن به خاطر وجود كربوهیدرات موجود در آن است و مقدار ناچیزی پروتئین و فیبر نیز دارد.وی افزود: اگر زنجبیل به صورت آسیاب شده و پودر استفاده شود، مقدار انرژی آن بسیار افزایش یافته و به میزان ۳۰۰ كیلو كالری می رسد و حاوی پتاسیم بالایی خواهد بود.وی افزود: زنجبیل خاصیت ضد نفخ و ضد التهاب دارد و در درمان زخم معده نیز استفاده می شود. همچنین حاوی مواد آنتی اكسیدانی بوده و به همین علت در پیشگیری از بروز برخی سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش بسیار مناسب است.این كارشناس تغذیه درباره موارد منع مصرف زنجبیل بیان كرد: مصرف زنجبیل برای كودكان زیر ۲ سال توصیه نمی شود. همچنین به دلیل احتمال تداخل با داروهای رقیق كننده خون مثل وارفارین بهتر است استفاده نشود. آفتاب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده