shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ بیش از 500 دقیقه (۱۲ قسمت) از سریال "تا ثریا" حذف شد به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتدال مجموعه تلویزیونی تا ثریا که تاکنون انتقاد های مختلفی را از طیف های مختلف بر خود حمل نموده است ، قرار بود وارد قسمت های جنجالی شود که با دخالت مدیران عالی صدا و سیما ، سانسور شده و مسیر آن به کلی عوض شد و به پایان رسید قسمت های حذف شده این سریال ، شامل بارداری «ثریا» از «سرهنگ» و دیالوگهای بسیار جنجالی در این زمینه بوده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین در زمان دادگاهی شدن «ثریا» ، ماجرای ارتباط شرعی او با مردی از طریق «صیغه» در سالهای پس از فوت شوهرش آشکار می شود ، که این مرد ، شخصیتی جنجالی داشته است. مسئولین عالی صدا و سیما با توجه به عواقب پیش بینی نشده پخش چنین مجموعه ای از تلویزیون ، ترجیح داده اند با حذف 12 قسمت و بیش از 500 دقیقه ، تا ثریا ، تا ثریا ادامه نباید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من کلا دوقسمت ازاین سریال دیدم...... براساس چیزهایی که شنیدم ازش فهمیدم سریالهای خارجی تمیز تر هستند......... مثل این نمونه: قسمتی از سریال تا ثریا! ثریا: تو چرا افتادی زندان؟ نرگس: همسایمون 5 تا بچه قد و نیم قد داشت، شوهرش هم چند سال مرده بود، برا اینکه خرج بچه هاشو در بیاره افتاده بود تو کاره خلاف، یه روز مامورا تو خونه ش یه ساک جنس قاچاق دیدن، گفتم اگه بیفته زندان بچه هاش از بین میرن، من خلافشو گردن گرفتم آخه یه بچه شیرخواره داشت ! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من اصلا ندیدمش بجز قسمت اول که فقط صداشو میشنیدم!با همون شنیدنِ دیالوگاشون حالم بدید....شکلکِ کله سبز 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اینا که در چارچوب تابو ها فیلم میسازن خودشونم خودشونو سانسور میکنن؟ خیلی باحالن به قرعان 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ مسخره هاااااااااا كل فيلمو بگو عوض كردن ديگه لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کاری به موضوع فیلم ندارم ولی به نظرم فیلم برداریش خیلی خوب و جالب بود همیشه یه زاویه دید هایی رو انتخاب می کرد که آدم و قلقلک میداد.... بازیگر زن نقش اول(ثریا) عالی بازی کرد+آقا رضا با اون گریه های قشنگش توو قسمت آخر 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کاری به موضوع فیلم ندارم ولی به نظرم فیلم برداریش خیلی خوب و جالب بود همیشه یه زاویه دید هایی رو انتخاب می کرد که آدم و قلقلک میداد.... بازیگر زن نقش اول(ثریا) عالی بازی کرد+آقا رضا با اون گریه های قشنگش توو قسمت آخر فیلم برداریش خیلی عالیه .منو یاد جدایی نادر از سیمین میندازه موضوعش هم خوب بود ولی هر چه من دیدیم هر باربیش از 20/30 دقیقه نبود . شاید هم به خاطر سانسور اینقدر کوتاه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده