کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اگه فک کردی بابامه بابام نیستاااااااااااااااااااااااا پس کیه؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ پس کیه؟ هر کسی غیر بابام به آتروس خیلی شبیه بود که تکذیب کرد البت فقط از جهتِ آلودگیش El Roman میتونه باشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ هر کسی غیر بابامبه آتروس خیلی شبیه بود که تکذیب کرد البت فقط از جهتِ آلودگیش El Roman میتونه باشه آتروس چند سری پیش بود... من چرا باور نمی کنم پس لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اگر محمد ادمینیان نباشه...داداشش هست... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ آتروس چند سری پیش بود...من چرا باور نمی کنم پس آخه باورش یخورده سخته لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ آخه باورش یخورده سخته یه ذره بیشتر از یه خرده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اگر محمد ادمینیان نباشه...داداشش هست... ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature تا اونجایی که من دیدم فعالیت داره هااااااااااا me too:ws3: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تا اونجایی که من دیدم فعالیت داره هاااااااااااme too:ws3: کدوم تالار مثلا؟؟ عمومی که ندیدم بیاد... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ :w31: امکانات که نباشه ادم این جوری میشه... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ یه ذره بیشتر از یه خرده با من بحث نکناااااااااااااعزیزم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature حرف حساب میگی دیگه چی بگم... پس محمد میباشد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . مخسی....کدوم قسمتشو...نوشته هاش رو یا اون اسمایل طفلکی که نشون داده نمیشه... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ با من بحث نکناااااااااااااعزیزم بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ کدوم تالار مثلا؟؟ عمومی که ندیدم بیاد... دقیقا یادم نی فک کنم کامپیوتر و اینا بود...نه هر چی بود تخصصی بود :w31:امکانات که نباشه ادم این جوری میشه... مطمئنی؟ معمولا بدون امکانات آدم اینجوری میشه هاااااا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ مطمئنی؟ معمولا بدون امکانات آدم اینجوری میشه هاااااا اولش میشییییییییییی... بعدش دیگه میزنی به طبل بی خیالییییییییییی:hapydancsmil:... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: خو بیا:hapydancsmil: آفرین حالا شدی یه دخترِ گل و مامانی امممممم تو؟ یعنی تو انقد آلوده بودی به قولِ آتروس؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ خو بیا:hapydancsmil:آفرین حالا شدی یه دخترِ گل و مامانی امممممم تو؟ یعنی تو انقد آلوده بودی به قولِ آتروس؟ موش بخوره منووووووووووووو اون موقع ها پسر بودم الوده بودم بعد دخمل شدم تمیز شدم... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ حرف حساب میگی دیگه چی بگم... پس محمد میباشد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . مخسی....کدوم قسمتشو...نوشته هاش رو یا اون اسمایل طفلکی که نشون داده نمیشه... همه شو هم نوشتش هم شکلکه ولی نوشته بیشتر بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: کتی دقت کن شبیه من نیست؟!؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اولش میشییییییییییی...بعدش دیگه میزنی به طبل بی خیالییییییییییی:hapydancsmil:... ولی بدون امکانات که آدم اصن انرژی نداره طبل بزنه خو!!! موش بخوره منووووووووووووو اون موقع ها پسر بودم الوده بودم بعد دخمل شدم تمیز شدم... الهییی ناز بشی توووووووووو لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ کتی دقت کن شبیه من نیست؟!؟:hapydancsmil: بعیدم نیست... سپیده ام می تونه باشه حالا که دقت می کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده