کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اگه فک کردی بابامه بابام نیستاااااااااااااااااااااااا پس کیه؟
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 پس کیه؟ هر کسی غیر بابام به آتروس خیلی شبیه بود که تکذیب کرد البت فقط از جهتِ آلودگیش El Roman میتونه باشه
کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 هر کسی غیر بابامبه آتروس خیلی شبیه بود که تکذیب کرد البت فقط از جهتِ آلودگیش El Roman میتونه باشه آتروس چند سری پیش بود... من چرا باور نمی کنم پس
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 آتروس چند سری پیش بود...من چرا باور نمی کنم پس آخه باورش یخورده سخته
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اگر محمد ادمینیان نباشه...داداشش هست... ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature تا اونجایی که من دیدم فعالیت داره هااااااااااا me too:ws3:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 تا اونجایی که من دیدم فعالیت داره هاااااااااااme too:ws3: کدوم تالار مثلا؟؟ عمومی که ندیدم بیاد...
from_hell 10964 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ممکنه هاا ولی داداشش تو تالارای دیگه فعالیت نداره درضمن I love your signature حرف حساب میگی دیگه چی بگم... پس محمد میباشد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . مخسی....کدوم قسمتشو...نوشته هاش رو یا اون اسمایل طفلکی که نشون داده نمیشه...
کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 با من بحث نکناااااااااااااعزیزم بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil:
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 کدوم تالار مثلا؟؟ عمومی که ندیدم بیاد... دقیقا یادم نی فک کنم کامپیوتر و اینا بود...نه هر چی بود تخصصی بود :w31:امکانات که نباشه ادم این جوری میشه... مطمئنی؟ معمولا بدون امکانات آدم اینجوری میشه هاااااا
کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 مطمئنی؟ معمولا بدون امکانات آدم اینجوری میشه هاااااا اولش میشییییییییییی... بعدش دیگه میزنی به طبل بی خیالییییییییییی:hapydancsmil:...
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: خو بیا:hapydancsmil: آفرین حالا شدی یه دخترِ گل و مامانی امممممم تو؟ یعنی تو انقد آلوده بودی به قولِ آتروس؟
کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 خو بیا:hapydancsmil:آفرین حالا شدی یه دخترِ گل و مامانی امممممم تو؟ یعنی تو انقد آلوده بودی به قولِ آتروس؟ موش بخوره منووووووووووووو اون موقع ها پسر بودم الوده بودم بعد دخمل شدم تمیز شدم...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 حرف حساب میگی دیگه چی بگم... پس محمد میباشد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . مخسی....کدوم قسمتشو...نوشته هاش رو یا اون اسمایل طفلکی که نشون داده نمیشه... همه شو هم نوشتش هم شکلکه ولی نوشته بیشتر بیا بحث کنییییییییییییم یه ذره فضا عوض شه...باشه باشه بابات نیست... منــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil: کتی دقت کن شبیه من نیست؟!؟:hapydancsmil:
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اولش میشییییییییییی...بعدش دیگه میزنی به طبل بی خیالییییییییییی:hapydancsmil:... ولی بدون امکانات که آدم اصن انرژی نداره طبل بزنه خو!!! موش بخوره منووووووووووووو اون موقع ها پسر بودم الوده بودم بعد دخمل شدم تمیز شدم... الهییی ناز بشی توووووووووو
کتایون 15176 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 کتی دقت کن شبیه من نیست؟!؟:hapydancsmil: بعیدم نیست... سپیده ام می تونه باشه حالا که دقت می کنم
ارسال های توصیه شده