Himmler 22171 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 [/color]اینا رو نگه میدارم تا وقتی خواستی بری زن بگیری حالا برو بگرد دنبال کیث بههههه نوشتم من شاهد نگفتم من بوسیدم 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دم جفتشون گرم که بهونه ندادن دست کسی به خودش مربوطه اما من خوشحال میشدم باهاش دست میداد بوسشم میکرد یه جورایی تابلو بود دست ندادنشون.. خوشم نیومد... 2
poor!a 15130 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بههههه نوشتم من شاهد نگفتم من بوسیدم نه دیگه بوسیدی چقدرم عادی بود من شاهد 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دست دادن یا ندادن مسئله این است؟!!!!!!!!!!!!! آیا هست؟البته دست نداد من که ندیدم...یعنی مدونا رو حساب شناختش نسبت به ایران دست نداد... بچه ها سکه 800 تومان شده...اوضاع خوب نیست...اصلا خوب نیست... اره.....چی کار کنیم؟ چرا اینجوریه همه چی؟ 3
Himmler 22171 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 نه دیگه بوسیدی چقدرم عادی بود من شاهد حالا گذشته از شوخی اونا مگه در مرسمی تشریفاتی گوشی رو دست یکی بدن و گرنه اصلا حتی اگه بدونن تو مسلمونی که توی بحر این بحث ها نیستند از بس خیلی این چیزا عادیه حتی تا بخوای بهش فکر کنی که چی شد میبینی هم دستت تو دستش هم خودش توی بغلت داره رو بوسی عادی میکنه مثلا یه دختر 3 سال پیش همکلاست بوده یا همکارت بود یا همسایه تا تو بخوای بدونی این کیه اون کار خودش رو کرده . استثنا فقط موقعیه که مدت زیادی با یه نفر از نزدیک اشنا بودی مثلا همکار و خیلی با هم نشستین و حرف زدین احتمالا پی ببره و ماچت نکنه ولی دست دادن که عادیه . 2
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 اره.....چی کار کنیم؟ چرا اینجوریه همه چی؟ اصلا ترسناک شده...هی میخوام فکر نکنم به این چیزا نمیشه...بعد این ملت:icon_pf (34): 5
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2012 همیشه پای یک زن در میان است اون گرگ های چشم گنده که یادتون نرفته؟ 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 من نگا کردم دست نداد ولی کاش میداد کاش اصلا بوسش میکرد اونوقت دلم خنک میشد چرا اینقد ملت بیکارن همه ی کسایی که اینقدر این موضوع رو بزرگش کردن خودشون هزارجور کار میکنن به این بدبخت که میرسه اینقد بزرگش میکنن نمیدونم چرا مردم نمیخوان دنیای بیرون از ایرانو ببینن اینکه اصغر دست داد یانه چی به ما میرسه چی کم میشه دوست داشته دست بده ایول دمش گرم !:icon_razz: 7
ارسال های توصیه شده