Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ [/color]اینا رو نگه میدارم تا وقتی خواستی بری زن بگیری حالا برو بگرد دنبال کیث بههههه نوشتم من شاهد نگفتم من بوسیدم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دم جفتشون گرم که بهونه ندادن دست کسی به خودش مربوطه اما من خوشحال میشدم باهاش دست میداد بوسشم میکرد یه جورایی تابلو بود دست ندادنشون.. خوشم نیومد... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بههههه نوشتم من شاهد نگفتم من بوسیدم نه دیگه بوسیدی چقدرم عادی بود من شاهد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دست دادن یا ندادن مسئله این است؟!!!!!!!!!!!!! آیا هست؟البته دست نداد من که ندیدم...یعنی مدونا رو حساب شناختش نسبت به ایران دست نداد... بچه ها سکه 800 تومان شده...اوضاع خوب نیست...اصلا خوب نیست... اره.....چی کار کنیم؟ چرا اینجوریه همه چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نه دیگه بوسیدی چقدرم عادی بود من شاهد حالا گذشته از شوخی اونا مگه در مرسمی تشریفاتی گوشی رو دست یکی بدن و گرنه اصلا حتی اگه بدونن تو مسلمونی که توی بحر این بحث ها نیستند از بس خیلی این چیزا عادیه حتی تا بخوای بهش فکر کنی که چی شد میبینی هم دستت تو دستش هم خودش توی بغلت داره رو بوسی عادی میکنه مثلا یه دختر 3 سال پیش همکلاست بوده یا همکارت بود یا همسایه تا تو بخوای بدونی این کیه اون کار خودش رو کرده . استثنا فقط موقعیه که مدت زیادی با یه نفر از نزدیک اشنا بودی مثلا همکار و خیلی با هم نشستین و حرف زدین احتمالا پی ببره و ماچت نکنه ولی دست دادن که عادیه . 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اره.....چی کار کنیم؟ چرا اینجوریه همه چی؟ اصلا ترسناک شده...هی میخوام فکر نکنم به این چیزا نمیشه...بعد این ملت:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ همیشه پای یک زن در میان است اون گرگ های چشم گنده که یادتون نرفته؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اون گرگ های چشم گنده که یادتون نرفته؟ :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من نگا کردم دست نداد ولی کاش میداد کاش اصلا بوسش میکرد اونوقت دلم خنک میشد چرا اینقد ملت بیکارن همه ی کسایی که اینقدر این موضوع رو بزرگش کردن خودشون هزارجور کار میکنن به این بدبخت که میرسه اینقد بزرگش میکنن نمیدونم چرا مردم نمیخوان دنیای بیرون از ایرانو ببینن اینکه اصغر دست داد یانه چی به ما میرسه چی کم میشه دوست داشته دست بده ایول دمش گرم !:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده