HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خیلی داری شیطنت میکنی هــا! :vahidrk: اگه برنده بشی به جای امتیاز، از اون چایی 50 تومانی ها که با بچه ها خوردیم بهت میدما! با سیب و موز هاش! باز نمک پاشیدی روی این زخم کهنه ها دیگه اسپم نمیکنم،بشه خوبی میشم 1
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 باز نمک پاشیدی روی این زخم کهنه هادیگه اسپم نمیکنم،بشه خوبی میشم منظورم اسپم نبـود. سریع یه عکس از دست خطت بفرست... 2
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دست خط بر روی کا غذ بی عکس یا بر روی یک عکس باید باشه من اینرا متوجه نشدم که گفتین * برای زیباتر شدن عکس هایتان می توانید از خلاقیت های خودتان در مورد نوع کاغذ و رنگ قلم و زاویه عکس و... استفاده کنید. ؟ مهلت تا کی هست زیاد زود نباشه لطفا باید تمرین کنیم فارسی نویسی را 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دست خط بر روی کا غذ بی عکس یا بر روی یک عکس باید باشه من اینرا متوجه نشدم که گفتین ؟ مهلت تا کی هست زیاد زود نباشه لطفا باید تمرین کنیم فارسی نویسی را مهلت ارسال تا 10 بهمن ماه هست. منظورم این بود که به جز خط، عوامل دیگه ای مثل: نوع قلم، نوع کاغذ مورد استفاده، رنگ قلم و زاویه ای که تنظیم می کنید تا از خطتون عکس بگیرید هم ممکن هست برای دوستان توی نظرسنجی مهم باشه و برای زیبایی می توانید طبق سلیقه و خلاقیت خودتون عمل کنید و محدودیتی نیست. 3
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 مهلت ارسال تا 10 بهمن ماه هست. منظورم این بود که به جز خط، عوامل دیگه ای مثل: نوع قلم، نوع کاغذ مورد استفاده، رنگ قلم و زاویه ای که تنظیم می کنید تا از خطتون عکس بگیرید هم ممکن هست برای دوستان توی نظرسنجی مهم باشه و برای زیبایی می توانید طبق سلیقه و خلاقیت خودتون عمل کنید و محدودیتی نیست. سوال دیگه اینکه باید با قلم ریز مث و خود نویس و مداد و خودکار باشه یا مث این خطاط ها با قلم نی درشت ؟؟! 1
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 سوال دیگه اینکه باید با قلم ریز مث و خود نویس و مداد و خودکار باشه یا مث این خطاط ها با قلم نی درشت ؟؟! با هر چیزی که دوست دارین. محدودیت نداره تا خلاقیت دوستـان رو ببینم و متوجه بشیم که چه کسی زحمت بیشتری کشیده. 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 یه سوال: میشه خودمون ننویسیم!؟ آخه دست خطم خوب نیست!!! یعنی خیلی ریز مینویسم! 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 منم از اونجایی که اعتماد به نفسم بالاست شرکت می کنم برم تمرین کنم:th_running1: 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 یه سوال: میشه خودمون ننویسیم!؟آخه دست خطم خوب نیست!!! یعنی خیلی ریز مینویسم! اشکال نداره. خودت بنویس و بفرست. منم از اونجایی که اعتماد به نفسم بالاست شرکت می کنم برم تمرین کنم:th_running1: آفرین... فقط زود بفرست، یادت نره! 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 قلم در مرکب مانند آب استخجالت می کشم خطم خراب است! خجالت نداره که من خودم خطم افتضاحه ولی اعتماد به نفسم بالاست 5
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2012 یه دست خط دیگه الان به دستم رسید... :hapydancsmil: ممنــون... عجب مسابقه ای بشه... :hapydancsmil: 2
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2012 قلم در مرکب مانند آب استخجالت می کشم خطم خراب است! هر چه از دوست رسد، نیکــوست الان متن دیگه ای به ذهنم نرسید. :biggrin: بنویس و حتمـاً بفرست... منتظـرم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 _ _ _ _ _ _ یکی دیگه هم رسیــد... :hapydancsmil: 4
ساربان 73 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سلام دوستان با اجازه منم یه نو آوری تو مسابقه برترین دست خط کردم البته قصدم شرکت تو مسابقه نیست فقط خواستم حال و هواش یه کم عوض بشه 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 معلوم نیست روشا کجا غیبش زده بابا بیا یه چیزی بگو چیکارکنیم؟ 2
ارسال های توصیه شده