saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ [TABLE=class: tborder, align: center] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: alt2][/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] جلو در خونمون چند تا مورچه پیدا کردم رفتم سم کشنده ی مورچه رو اوردم روی زمین ریختمش که مورچه ها رو بکشم مورچه ها همشون فرار کردن یکیشون نتونست فرار کنه که من در سم رو باز کردم یه گلوله سم ریختم رو مورچه مورچه به زور از زیر سم بیرون اومد تموم بدنش سفید و سمی شده بود دیگه داشت حالش بد میشد که یه مورچه از روی بقیه ی سم هایی که روی زمین ریخته بودم گذشت و خودش رو به مورچه ی مسموم شده رسوند دیگه حال دو تاشون بد شده بودمورچه اولیه هم داشت جون میداد مورچه دومیه به زحمت مورچه اولیه رو روی دوش خودش انداخت ....دیگه جون خودشم داشت تموم میشد اما با این حال خودشون رو نزدیک فرش رسوند.....بعد مورچه رو از رو دوشش کنار زد و با همدیگر جون اخر را دادن 23 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اصلا از کشتن مورچه خوشم نمیاد ای جلاد لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مورچه ها یه قانون دارن که طبق اون باید تمام مورچه هایمرده رو خاک کنن دلیلش اینه بعد تو باید لونه شونو پیدا کنی برا سم ریختن لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مورچه ها یه قانون دارن که طبق اون باید تمام مورچه هایمرده رو خاک کنن دلیلش اینه ععع.چه جالب..به خاطر همین تو لونشون پر از مورچه مردست؟؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ باید براش یه مراسم عزا باشکوه بگیری لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ وا چرا همه میگید: ای جلاد بی رحم از رو هم کپی کردید؟؟!!!! هی روزگار شرمندهم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وا چرا همه میگید: ای جلاد بی رحم از رو هم کپی کردید؟؟!!!! هی روزگار شرمندهم شما را می بایست اعدام صحرایی کرد. بدین صورت که تا گردن در خاک فرو روید و فقط سرتان بیرون خاک باشد و مورچه های آمازون وارد گوش و بینی تان شوند و مرگ تدریجی رو تجربه کنید لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ای آشگاله بی رحم واسه تنوع بود به دل نگیری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ای بی رحم جلاد!! مورچهها باهات چیکار کردن که میکشیشون آخه؟؟!!!!!!! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ شما را می بایست اعدام صحرایی کرد. بدین صورت که تا گردن در خاک فرو روید و فقط سرتان بیرون خاک باشد و مورچه های آمازون وارد گوش و بینی تان شوند و مرگ تدریجی رو تجربه کنید :w58:نه تورو خدا من پشیمونم ... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ :w58:نه تورو خدا من پشیمونم ... خب تخفیف میدیم سنگسار چطوره؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خب تخفیف میدیم سنگسار چطوره؟ :obm::w821:منو ببخشید .....دیگه این سایت منو نداره :cryingf:دیگه اخبار ورزشی بی اخبار ورزشی...(چه خودمو تحویل میگیرما...) لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ای جلاد بی رحم اول مکشی بعد تاپیکشم میزنی؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش است :4564: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده