ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هوا بارانی ست بیا زیر چتر خیالم می رسانمت تا عشق. 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلتنگی هایم را نشاندم روی دوش بادبادک و فرستادمشان به آسمان... ......... باران می بارد! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دوستـــــــ داشــ ــــتن را تـــ و برایمـــــــ معنــــ ـــا کردیــــــــ دوســـ ــت داشتنــ ـــی ترینــــــ اتفــ ــاق زندگــ ــی امـــــ 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ لهجه عشق گرفته ام بس که با تو زیسته ام. مرا در آغوش بگیر دلم یک بغل خاطره می خواهد .... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نمی دانم چرا بین این همه آدم پیله کرده ام به تو ...... شاید فقط با تو پروانه می شوم ! ! ! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مـهـربـان کـه مـیـشـوی . . . دلـم بـیـشـتـر تـنـگ مـی شـود بـرایـت . . . لـعـنـتـی ! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ هرچـه بـیـش تـر می خـواهمـت دورتـر می شـوی برگرد قـول می دهـم دیگر دوستـت نـداشتـه باشـم!! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من مسئله ای ساده هستم حل میشوم... روزی در آغوشت...! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لباس هایم كه تنگ مــے شد، مــے بخشـــیدم... حـــــــالا، دل ِ تنگم را چه كنم؟! 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خنده ا م میگیرد وقتی پس از مدت ها بی خبری بی آنکه سراغی از این دل آواره بگیری می گویی : " دلم برایت تنگ است " یا مرا به بازی گرفته ای . . . یا معنی واژه هایت را خوب نمی دانی . . . "دلتنگی" ارزانی خودت . . .` 1 لینک به دیدگاه
jeny02 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مثل آن مسجد بین راهی تنهایم... هر کس هم که می آید مسافر است می شکند ..... .هم نمازش را، هم دلم را ... و می رود 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امشبـــــــــ . . . چشمهایت خواب استــــــــــ ؟! بیدارش نکـــــــــنم! دلم تنگ نفس کشیدنتــــــــــ بود گفتم در هوای تازه چشمانتـــــــــ نفسی تازه کـــــــــنم حال که در خوابـــــــــی من هم در گوشه ای از خاطراتــــــــم خیره می مانـــــــــم. . . ! 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ نمی خواهـــــم برگردی این را به همه گفته ام حتی به تـــــو به خودم اما نمی دانم چرا هنــــــــوز برای آمدنت فــــــال می گیرم!!! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بمان برایم تا همیشه تا بودن ِ بودن... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بــوي پــاييـز ميـــ ــدهد تابستانِ اينروزهــا ؛ گويـا كه شـــ ــ ــهريـــور عــــاشــق شده است! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ شاید باید یکی مثل تو باشد با بازوانِ قوی ، بی پروا ، مست آلوده به جسارتِ عشق یکی که زن را دیوانه وار در آغوش بگیرد و بگوید " دوستت دارم " 12 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به هیچ صراطی مستقیم نیست.... دلی که.... بیتاب ِنوازش ِ سر انگشتان ِ تو باشد....! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بــارانـــ حـضــورتـــ ڪــہ ببــــارد تنهـایـے امــ خشکسالـے اشــ را تـعـطیـلــــ میکنــــد بـہ حـرمـتـــ قـطــراتے از جنســ تـــو 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تكرار اسم تو این روزهـــــــــــا حادثــه ی تكــراری زندگــی مــن است ! هیچ دیوانه ای از این همه تكرار به اندازه ی من لذت نخواهد برد ! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ هرچه علفهای هرز فاصله هرچه شاخ و برگهای بی رویه ی فراموشی بروید میان من و تو چه باک به داس عشق بَر میکَنم همه را تو فقط عطر گلهایت را در سینه ام پر کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده