ra.ar 967 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 مشکل اینجاست، همیشه آدم های تنوع طلب دست می گذارند رو آدمهای وفادار! 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 مهربانيت را به دستي ببخش ؛ که مي داني با او خواهي ماند .... وگرنه حسرتي مي گذاري بر دلي که دوستت دارد ... !!! 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 22 اسفند، 2014 با فنجانی چای هم می توان مست شد اگر اویی که باید باشد باشد . . . ! 3
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو : دل اگر دل باشد ، آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 گاهـــﮯ... حجم ِ בلتنگـﮯ ـهايَـ م آنقدر زيــآد مـﮯ شـوב ڪــﮧ دنيــا با تمامـ ِ وسعتش برايَــ م تنگ مـﮯشوב בلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ گردش ِ روزگارش بـﮧ مَــ טּ ڪـﮧ رسيـב از حرڪـت ايستاב دلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ בلتنگـﮯـهايَـ م رـآ نديـב دلتنگ ِ خوבمـ خوבے ڪـﮧ مدتهاست گم ڪـرבه امـ . 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 گاهی عمر تلف می شود به پای یک احساس... گاهی احساس تلف می شود؛ به پای عمر !و چه عذابی می کشد، کسی که هم عمرش تلف می شود؛هم احساسش ... 2
e.t 1423 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 تنهایی تاوان تمام نه هایی ایست که نگفتم تا دل کسی نشکندهمه ی محبت هایی که زیادی هدر دادم تا دلی را بدست بیاورمهمه ی دوستت دارم های ابکی که جدی گرفتمهمه ی سادگی که در این دنیای هزار چهره خرج کردمتنهایی تاوان همه ی خوشبینی هاییست که به دنیا و ادم های این روزها داشتم . . . 2
e.t 1423 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 چند وقتیست هر چه می گردمهیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنمنگاهم اما گاهی حرف میزندگاهی فریاد می کشدو من همیشه به دنبال کسی میگردمکه بفهمد این نگاه خسته چه می خواهد بگوید … 1
e.t 1423 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 دل به دلداران سپردن کار هر دلدار نیست من به تو جـان می سپارم ... دل که قابل دار نیست 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 15 فروردین، 2015 ساده لباس بپوش، ساده راه برو ،اما در برخورد با دیگران ساده نباش زیرا سادگیات را نشانه میگیرند برای درهم شکستن غرورت. "مرحوم حسین پناهی" 4
e.t 1423 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 " شک نکن " دنیا همینه : مرد بودن " دَرد " دارد ..... نامرد بودن " کـِـیـــف " !! خوبی " تــاوان " دارد ..... بدی " احترام " !! پاک باشی " تـَـنهایی " ....... خیانت کنی " با کلاســی "اما ✔ دور باشـــی و تــپــــــنده ↙ بهتر است از این که ✔ نزدیـــک باشی و زننـــــــده این مفــــــهوم را که در رگ هـــایت جاری کنی ✘ دیگر تنـــــــــها نخواهی بود✘ 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 باید مِثِ پُشت بالش باشی , سرد که باشی خواستنی تری :| 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 دو چیز را از هم جدا كن:عشق و هوس چون اولی مقدس است و دومی شیطانی اولی تو را به پاكی می برد و دومی به پلیدی
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 گذشته ات را بدون هیچ تأسفی بپذیر با اعتماد، زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو ایمانت را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن زندگی شگفت انگیز است فقط در صورتیكه بدانی چطور زندگی کنی
ارسال های توصیه شده