saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 16 دی، 2014 رسم زندگی... رسم زندگی این است یک روز کسی را دوست می داری و روز بعد تنهایی به همین سادگی او رفته است و همه چیز تمام شده است مثل یک مهمانی که به آخر می رسد و تو به حال خود رها می شوی چرا غمگینی؟ این رسم زندگی است... 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 17 دی، 2014 معنای سکوت شب را تنها ماه می داند که بالای این همه تاریکی ایستاده است و برای زمین سیاه و خاموش آیه های روشنایی را تکرار می کند تا مبادا فراموشش شود که فردایی سپید در راه است. 3
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 17 دی، 2014 برای خیانت ، هــــزار راه هــســــت اما هـیــچ کــــدام به انـــدازه تــــظـــاهـــر به دوست داشتن کــثـیــف نـیـســـت ... 2
ra.ar 967 ارسال شده در 19 دی، 2014 زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 19 دی، 2014 دیدی که سخت نیست … تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود … شبها بدون من؟ این نبض زندگی … بی وقفه می زند …! فرقی نمی کند … با من … بدون من …! دیروز گرچه سخت … امروز هم گذشت …! طوری نمی شود … فردا بدون من …! 2
ra.ar 967 ارسال شده در 19 دی، 2014 روزی مجنون از روی سجاده ی شخصی که در حال نماز بود عبور کرد مرد نمازش را شکست و گفت: مردک من در حال رازو نیاز با خدای خویش بودم مجنون با لبخند گفت:من عاشق دختری هستم و تو را ندیدم!!! تو عاشق خدایی و مرا دیدی 2
e.t 1423 ارسال شده در 19 دی، 2014 کسی که بهشت را بر روی زمین نیافته استان را در اسمان نیز نخواهد یافت خانه ی خدا نزدیک ماست .و تنها اثاث ان عشق است. 2
e.t 1423 ارسال شده در 19 دی، 2014 زیـبـا تـریـن لـبـاسـی کـه مـیـتـونـه زن را بـپـوشونـه.. بـازوان مـردیـسـت کـه دوسـتـش داره.. 2
e.t 1423 ارسال شده در 19 دی، 2014 کثیف ترین چاپلوسی زمانی است که مردی یا زنی به خاطر طبیعی ترین نیازش به معصومی بگوید دوستت دارم 3
ra.ar 967 ارسال شده در 20 دی، 2014 حقیقت اینـــه کــــه : هــــرچی مهـــربونتر باشی؛ بیشتـــر بهت ظلم میکـــنن … هــــرچی صـــادق تـــر باشی؛ بیشتـــر بهت دروغ میگــــن … هـــرچی خـــودتو خاکی تـــر نشون بـــدی؛ واست کمتـــر ارزش قائلنـــد … هـــرچی قلبتـــو آسونتـــر در اختیار بـــذاری؛ راحت تـــر لـــهش میکـــنن… و اگــــر بدونند کـــه منتظـــری و بهشـــون احتیاج داری ، انـــدازه یه دنیا ازت فاصلـــه می گــــیرند!!! 2
ra.ar 967 ارسال شده در 20 دی، 2014 زیرچشم آرزوهایم بدجورکبود شده . . . عجب دست سنگینی دارد این سرنوشت. . . ! 2
ارسالهای توصیه شده