saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ای قهرمان خسته تن و خسته جان من ! دانم تو کیستی دانم تو چیستی یک عمر در سراچه دلتنگ زندگی ـ مردانه زیستی در پیش خلق، خنده به لب داشتی ولی ـ پنهان گریستی . در چشم من مسیح بزرگ زمانه ای ای مرد پاکزاد بر جان پاک تو ـ از من درود باد ـ از من درود باد 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 عشق من به تو مانند رود كوهستاني است پيوسته و پايدار عشق من به تو شبيه تابش ابدي خورشيد است يا مانند دريا كه هرگز نمي آسايد امواج قوي و نجيبش كه از آغوش بازش پيوسته مي گذرد عشق من به تو مانند درختي است كه در قلب ريشه كرده است عشقي بي قيد و شرط حقيقي و ابدي و خاموش نشدني ... 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از غم خبری نبود اگر عشق نبود دل بود ولی چه سود اگر عشق نبود بی رنگ تر از نقطه ی موهومی بود این دایره کبود اگر عشق نبود از آینه ها غبار خاموشی را عکس چه کسی زدود اگر عشق نبود در سینه ی هر سنگ، دلی در تپش است از این همه دل چه سود اگر عشق نبود بی عشق دلم جز گرهی کور چه بود؟ دل چشم نمی گشود اگر عشق نبود از دست تو در این همه سرگردانی تکلیف دلم چه بود اگر عشق نبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 یارا دلم کسی به غیر رخت را نظر نکرد غم ها بدیدم و غم زدگان ر ا خبر نکرد گفتم به رسم دلبری امشب مرا تو مهمان باش افسوس دمی به کلبه فقیرانه قلبم گذر نکرد هر دم خیال روی چو ماهت به جان افتاد صبر از کفم ربود و ز جانم حذر نکرد دلدار من شدی و به خوابم نیامدی گویی شب وصال دلم را سحر نکرد 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 اي يار من، دلدار من، اي مونس و غمخوار منتا كــي تمنايت كنم، اي غايت افكــار من از هر كه پرسيدم نشان، دادم نشاني بي نشان رحمـي نما بر حال من اي دلبـر و دلدار من ترسـم نيائي سوي من آشفتـه گردد روي من اي خسرو دور از نظر اين حال و اين احوال منهر جمعـه مي آئي ز در بر من نما يك دم نظرآشفتــه روي توام فالي بزن در كــار منشايد نبيــنم روي تو، ره مي برم بر كوي توفرمان بده جانم ستان اي سرور و سالار مـنديدم كه مي آيي زدر، كردي دمي بر من نظردر خواب چون اين ديده ام اي بهترين ابرار من دور از خيالم نيستــي، جانم فداي جـان تواي صاحـب تيغ دو سر اي مخزن اسـرار من 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 گل عشق را در دست ميگيرم و هي زير لب زمزمه ميکنم دوسم داره .... دوسم نداره... با ترس تک تک گلبرگهارا يواش يواش ميکنم و همچنان زمزمه ميکنم ... براي ادامه دادن مردد هستم ، ولي نه ميترسم!! چشمهايم را بسته نيت ميکنم "دوسم داره" و همه ي گلبرگ ها رو يهو ميکنم 1
ترانه18 8013 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 دلم پر می زند,عشق است شاید به تو سر می زند,عشق است شاید شکست آخر سکوت خانه ی من کسی در می زند,عشق است شاید 2
dokhtare sahra 57 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 هر وقت خواستی بفهمی کسی چهقدر عمیق دوستت دارد، و ارزشت برایش را محک بزنی، وقتی تو دلگیری و ناراحت، مخصوصا از چیزی مربوط به او، ببین آیا رضایت میدهد به لبخند لبهایت، و یا، میکوشد چشمهایت را بخنداند؟… 2
dokhtare sahra 57 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 دلـــم سَختــ مــیگیرد... از ایــن روزهـــا... از ثــانیه های تــکراریـــ... از خاطــرات تــُهــی.. از دود هـــای بی هــدف سیگــار.. ... و از نگاهیـــ که مَــرا میبینـــد... امــــا مَــرا، نمیبیـــند... 2
dokhtare sahra 57 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سکوت و صبوری م را به حسابِ ضعف و بی کسی ام نگذار دلم به چیزهایی پای بند است که تو یادت نمی آید...! تلنگری بزنی، آوار می شوم.... شکستنی تر از آنم که محتاجِ سنگی باشم... 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 گل من ! تو ، یک بار دنیا آمدی اما، یک بار هم با عشق شروع می شوی و این هجرتِ تا عشق؛ سالِ میلادیِ توست و تازه در چند سالگی است که می دانی: آتش، عشق است باد، عشق است آب، عشق است خاک، عشق است « ... و عشق، خاصیتِ خاک است .» 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 تپیدن ، سوختن، در خاک و خون غلطیدن و مردن بحمدالله که درد عاشقی تدبیرها دارد به خود آهسته می گویم که یا رب بی خبر باشد 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 هرچه را دوست بداری همان خواهی شد عشق کیمیاگری است! هرگز دوست دار چیزهای نادرست مباش چون وجود تو را تغییر می دهند زیرا هیچ چیز چون عشق توانایی تغییر ندارد! عشق چیزی است که می تواند تو را بالا ببرد و به عروجت برساند! پس چیزی فراتر از خودت را دوست بدار!!! 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 یادم باشد قلب کسی را نشکنم یادم باشد زندگی ارزش غصه خوردن ندارد یادم باشد پلهای پشت سرم را ویران نکنم یادم باشد امید کسی را از او نگیرم شاید تنها چیزیست که دارد یادم باشد که عشق کیمیای زندگیست 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 وقتی تو آمدی به دنیا عریان عالم همه خندیدند و تو بودی گریان کاری کن ای دوست به وقت رفتن جمعی به تو گریند و تو باشی خندان........ 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 سخت است هنگام وداع آنگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است پاره ای از وجود تو را نیز با خود خواهد برد... 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 شک کرده بـودم کسی بین ماست ! حالا: یقین دارم "مـــن" بین دو نفر ایستاده ام ! چقدر تفاوت وجود داشت ; بین واقعیت و طرز فکر من! 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 در خواب ناز بودم شبی دیدم کسی در می زند در را گشودم روی او دیدم غم است در می زند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با آن همه بیگانگی هر شب به من سر می زند 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2012 دلخوشم با غزلی تازه همین هم کافیست تو مرا باز رساندی به یقینم کافیست قانعم بیشتر از این چه بخواهم از تو گاه گاهی که کنارت بنشینم کافیست 1
ارسال های توصیه شده