saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ رسم زندگی... رسم زندگی این است یک روز کسی را دوست می داری و روز بعد تنهایی به همین سادگی او رفته است و همه چیز تمام شده است مثل یک مهمانی که به آخر می رسد و تو به حال خود رها می شوی چرا غمگینی؟ این رسم زندگی است... 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ معنای سکوت شب را تنها ماه می داند که بالای این همه تاریکی ایستاده است و برای زمین سیاه و خاموش آیه های روشنایی را تکرار می کند تا مبادا فراموشش شود که فردایی سپید در راه است. 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ برای خیانت ، هــــزار راه هــســــت اما هـیــچ کــــدام به انـــدازه تــــظـــاهـــر به دوست داشتن کــثـیــف نـیـســـت ... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دیدی که سخت نیست … تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود … شبها بدون من؟ این نبض زندگی … بی وقفه می زند …! فرقی نمی کند … با من … بدون من …! دیروز گرچه سخت … امروز هم گذشت …! طوری نمی شود … فردا بدون من …! 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ روزی مجنون از روی سجاده ی شخصی که در حال نماز بود عبور کرد مرد نمازش را شکست و گفت: مردک من در حال رازو نیاز با خدای خویش بودم مجنون با لبخند گفت:من عاشق دختری هستم و تو را ندیدم!!! تو عاشق خدایی و مرا دیدی 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ کسی که بهشت را بر روی زمین نیافته استان را در اسمان نیز نخواهد یافت خانه ی خدا نزدیک ماست .و تنها اثاث ان عشق است. 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ زیـبـا تـریـن لـبـاسـی کـه مـیـتـونـه زن را بـپـوشونـه.. بـازوان مـردیـسـت کـه دوسـتـش داره.. 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ کثیف ترین چاپلوسی زمانی است که مردی یا زنی به خاطر طبیعی ترین نیازش به معصومی بگوید دوستت دارم 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ حقیقت اینـــه کــــه : هــــرچی مهـــربونتر باشی؛ بیشتـــر بهت ظلم میکـــنن … هــــرچی صـــادق تـــر باشی؛ بیشتـــر بهت دروغ میگــــن … هـــرچی خـــودتو خاکی تـــر نشون بـــدی؛ واست کمتـــر ارزش قائلنـــد … هـــرچی قلبتـــو آسونتـــر در اختیار بـــذاری؛ راحت تـــر لـــهش میکـــنن… و اگــــر بدونند کـــه منتظـــری و بهشـــون احتیاج داری ، انـــدازه یه دنیا ازت فاصلـــه می گــــیرند!!! 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ زیرچشم آرزوهایم بدجورکبود شده . . . عجب دست سنگینی دارد این سرنوشت. . . ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده