saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ هنـــــوز هــــــــم از بیـــن کــارهــای دنیـــا دل بستــــن بـــه دلـــتـــ بیشتــــر بـــه دلـــمـــــ می چسبــــــد... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دوستت دارمرا من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام تو هم این نکته به تکرار بگو این دلاویز ترینشعر جهان را همه وقت نه یک بار، نه ده بار که صد بار بگو دوستم داری را از من بسیار بپرس، دوستت دارم را با من بسیار بگو 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ هیچگاه هیچگاه و هیچگاه خود را دست کم نگیرید و تحقیر نکنید به یاد داشته باشید که خداوند پس از ساختن شما به خود تبریک گفت 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ شادمانی را می توان بین همه تقسیم کرد بدون آنکه از مقدار اولیه آن ذره ای کم شود و عجیب است که غالباً با تقسیم آن به شادمانی بسیار بزرگتری می رسیم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ اخم نکن شاید یک نفر عاشق لبخندت شود... 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ زندگي کن و لبخند بزن به خاطر آنهايي که با لبخندت زندگي مي کنند؛ از نفست آرام مي گيرند؛ به اميدت زنده هستند و با يادت خاطره مي سازنند ... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ روزی می رسد که با لبخند تو بیدار می شوم... این روز هر زمان که می خواهد باشد... فقط باشـــــد... 4 لینک به دیدگاه
shimistdargaz 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تو دنیای منی اما... به دنیا اعتمادی نیست..........! :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ کـاش گاهـ ی مرد بودمـ... مـ ی شد تنهاییـ م را.... بـ ه خیابان بیاورمــ... سیگـ اری دود کنمـ و نگران نگـ اه های مردم نباشمــ.. کـ اش گاهـ ی مرد بودمـ.. مـ ی شد شادی ام را.... بـ ه کوچـ ه ها بریزمــ.... با صدای بلند بخندمــ.. و هیچ ماشینـ ی..... برای سـ وار کردنمـ.... ترمز نکند...! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ چـه بـاشـی و چـه نـبـاشـی پــایـه ُ اســاس زنــدگـــــی مـن بــه طـــور مــــرمـــــوزی بــه تـــ♥ـو گــره خــورده . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بـــه صــَـــــد مــرگ ســَـخــت بـــه مـرگ ِ ســَـخــت تـر در زنــدگـی لـحـظـاتــی هــســت کــه بـــه صـد مـرگ ِ ســَـخــت تـر می ارزنـد ! خـاطــره یــی شــایــد ... رویــایـی ... اتـــفــاقــی ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ باشد تا دلت میخواهد بر این ذهن آشفته ی دور از تو قدم بزن تا میتوانی بر موجهای خروشان این قلب طوفان زده سرازیر شو دیگر توانی برای انکار نمانده دور، دور توست .... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من را رنگ صورتی بزن.. همان رنگی که خاطره ی اولین دیدارمان بود در کودکی... 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ ببین شاهزاده من باران برای من و توست که میبارد ببین چه عاشقانه میخواند مارا بیا دستانم را بگیر ... خیابانهای باران دیده ما را فرا میخوانند ... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ من عاشقم به لبخند تو.... در لحظه ی دیدن این عشق...قندها در دل آب کردم! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ حالا که رفتهــ ای، ساعتهــــا به این می اندیشم که چرا زنــــده ام هنـــوز؟ مگـه نگفتـــه بــودم بی تــــو میمیرم؟ خدا یادش رفته استــــــ مرا بکشــــد، یا تــــــو قرار استــــــ برگردی؟! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ در هم گره مـے خورند, مـے پیچند میبینـے وقتـے نیستـے حتـے موهایم هم بـے تابـے مـے ڪـنند **** چه زیبا می بافی دار من را تو، با تارهای گیسویت 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ زیبایی ات دیکتاتوری است که کلمات را در من به گلوله می بندد هر لحظه شعری در من شهید می شود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سنگِ محکِ عشق..گفتن دوست دارم ها نیست... جنبه ی شنیدنشونه... 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ وابسته شدم به تو ، بی آنکه بدانم “ وابستگی ها ” ، وام های کوتاه مدتی هستند با بهره های سنگین . . ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده