saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دلتنگ که باشی ، آدم دیگری میشوی خشنتر.. عصبیتر.. کلافه تر و تلخ تر و جالبتر اینکه ، با اطرافیان هم کاری نداری همه اش را نگه میداری و دقیقا سر کسی خالی میکنی ، که دلـتنگ اش هستی... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دلم خوش بود که یارم با وفا بود کمی از زندگیش مال من بود ولی افسوس که فکر من غلط بود که زنگ تفریحش احساس من بود لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ ایـنـکـه یـه نـفـر بـهـت خیــآنـت مـی کـنـه درد نــداره ...! دردش ایـنـجــآسـت کـه ؛ ... واسـه اینـكـه بـهـش خـیــآنـت نـكـنـی خـیـلـی مـوقـعـیـت هــآی بـهـتـری رو بـه خـاطـرش گـذاشـتـی کـنــآر . . 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ شايــــد کســـي رو که باهاش خنديـــــدي يه روزي فراموش کني ولــــي کسي رو که به خاطـــــرش گريه کــــردي هيچــــــوقت فراموش نميکنــــــي !!! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ يک وقتايي هست که بايد لم بدي يه گوشه... و جريان زندگيت رو فقط مرور کني. بعدشم بگي: "به سلامتي خودم که اينقدر تحمل داشتم! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه دلتنگی به خاطر نبودن کسی نیست! گاهی به خاطر بودن کسی است که حواسش به تو نیست! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ "زیادے" دوستـــت داشتم!!!! میدانـــے اشتباه از کجاست؟؟؟؟ از تو نیــست!!!! اشتباه از "مــن" است... هر جا رنجیـــدم به رویت نیاوردم ... "لبخنـــد" زدم فکر کردے درد نداد "محکــــم تر" زدے..... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ گاه به خاطر هیچکس از ارزش هایت دست نکش ! چون اگر روزی آن فرد از تو دست بکشد ، تو می مانی و یک ” من ” بی ارزش ! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه خودت باش کسی که تورا دوست داشته باشد با تو میماند و برای داشتنت میجنگد اما اگر دوستت نداشته باشدبه بهانه ای میرود لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خــدايا دَقيقاً داري با زِندِگـي مَن چيكار ميكُني؟ بـِگو شايَد بـِتونَم كُمَكِت كُنَـم! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ شاید عشق همین باشد ، که من در انتهای شب بیادت چند قطره اشکی جاری کنم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ یکــــ روز آمـَدی تمــآمـِ مــنَ شـــدی یکـ روز همـ رفتــیُ من تمـــآمـ شـُدمـ! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی وقتا سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرفی بزنی… بعضی وقتا سکوت میکنی چون واقعا” حرفی واسه گفتن نداری… گاه سکوت یه اعتراض … گاهی هم انتظار… اما بیشتر وقتا سکوت واسه اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که تو وجودت داری توصیف کنه! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ اگر روزی … محبت کردی بی منت ! لذت بردی بی گناه ! بخشیدی بدون شرط… بدان آن روز واقعاً زندگی کرده ای لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ شاید زیباترین منحنی جهان لبخند باشد. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بهـتر از جمله ی "دوست دارم" ؛ جمله ی " بهت اعتماد دارمه " هر کسی میتونه هر کی رو دوست داشته باشه ، ولی ...به هر کسی نمیشه اعتماد کرد ... ! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ زندگــــــــــــی یـک مشــــکــــل نیــــست کــــه بــــــــــایـــــــــــد حـــلــــــش کـــــــــرد . . . بـــلـــــــــــکه یــــک هــــدیــــــه ســــــــــت کـــــــــه بــــایـــــد ازش لــــذت بـــــرد.. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ نمي دانم چرا بين اين همه آدم پيله کرده ام به "تو" ! شايد فقط با تو "پروانه" مي شوم ... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بخند! ب تمام درد هایت از رو ببر غم ها را لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ عشق همین خنده ساده توست وقتی با تمام غصه هایت می خندی تا از تمام غصه هایم رها شوم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده